Jump to content

Sta trenutno čitate?

Recommended Posts

Guest kArLo
Posted

Ljudi predlozite mista bih mogla da citam a moru. Bicu dosadne dve nedelje, a ne znam sta da citam.

Citaj Odbranu Sokratovu. biggrin.gif

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

americki bogovi i druga je mefisto i zlatokosa...ima tu jos knjiga koje citam trenutno ali ove dve su mi najcesce u rukama...a da...i ponovo citam biografiju lukrecije bordzije...odlicna knjiga....

Posted

Varda ljubavi,mogla bi da mi vratis Lukreciju...'Ocu malo ja! :wink:smile.gif

Sada sam procitala Mefista i Zlatokosu (Srdjan Krstic),pocela Umece ljubavi (From)...I uzela sam da procitam Petrarkine sonete i kancone posto to nisam stigla pre...

Posted

i druga je mefisto i zlatokosa...

To je onaj Srdjan Krstic' date='je li ??

Kakva je??

Deluje mi zanimljivo...[/quote']

on je...knjiga je odlicna...mnogo dobro pise covek...a i tema je super...u svakom slucaju ima sve moje pozitivne kritike...obavezno je procitaj... smile.gif

Posted

Ja poceo "Na Drini Cuprija".Lektira sta da se radi.Pre ovoga sam procitao "Igra Prokletstva" i mnogo mi se svidela.

Posted

Ja poceo "Na Drini Cuprija".Lektira sta da se radi.Pre ovoga sam procitao "Igra Prokletstva" i mnogo mi se svidela.

"Igra prokletstva" je ODLICNA knjiga... ja je upravo zavrsavam i uzimam Stephen King "Vreca Kostiju".......... biggrin.gifa:

Posted

Trenutno:

Ilija Smiljanic - Marko

Evo sad sam napravio pauzu samo da se malo nakacim na net. Nevjerovatno tuzna knjiga koja govori o desavanjima u Kninu i oko Knina za vrijeme i par mjeseci poslje "Oluje". O ubijanjima, pljackanjima i svemu onome sto se nikad nece naci na stolu tuzitelja u Haagu, mater im jebem.

Cijela knjiga je napisana iz prve ruke. Ilija je snimao diktafonom covjeka koji je osta dolje, i samo je poslje sve prenio na papir...

Posted

:mrgreen:

Nebrini Nephiline,Srpski brate,evo ja upravo citam "Umece Ratovanja" od Sun Tzu-a. biggrin.gifa:

Neka ti stare rane zarastu,budi spreman,jer jos malo krecemo!!! :wink::twisted::mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...