Guest kArLo Posted July 13, 2002 Report Posted July 13, 2002 Ljudi predlozite mista bih mogla da citam a moru. Bicu dosadne dve nedelje, a ne znam sta da citam. Citaj Odbranu Sokratovu.
NIHILISTA Posted July 13, 2002 Report Posted July 13, 2002 Ma bolje da uzme "Istoriju filozofije" od Hegela.Lako svarljiva "knjizica"
Iarwan Ben-Adar Posted July 17, 2002 Report Posted July 17, 2002 Evo ja upravo citam, vec drugi put knjigu "Robur Osvajac" of Julesa Vernea... Eh, to me vraca u mlade dane kada sam tek poceo sa Fantasyem ili SFom... Iarwan
Iarwan Ben-Adar Posted July 20, 2002 Report Posted July 20, 2002 Evo, bas sam danas poceo citati "Great Beer Guide"! Yay! :roll: Iarwan
Varda Posted July 22, 2002 Report Posted July 22, 2002 americki bogovi i druga je mefisto i zlatokosa...ima tu jos knjiga koje citam trenutno ali ove dve su mi najcesce u rukama...a da...i ponovo citam biografiju lukrecije bordzije...odlicna knjiga....
Cinnamon Girl Posted July 28, 2002 Report Posted July 28, 2002 Varda ljubavi,mogla bi da mi vratis Lukreciju...'Ocu malo ja! Sada sam procitala Mefista i Zlatokosu (Srdjan Krstic),pocela Umece ljubavi (From)...I uzela sam da procitam Petrarkine sonete i kancone posto to nisam stigla pre...
Varda Posted July 28, 2002 Report Posted July 28, 2002 i druga je mefisto i zlatokosa... To je onaj Srdjan Krstic' date='je li ?? Kakva je?? Deluje mi zanimljivo...[/quote'] on je...knjiga je odlicna...mnogo dobro pise covek...a i tema je super...u svakom slucaju ima sve moje pozitivne kritike...obavezno je procitaj...
Riff Ruff Posted July 30, 2002 Report Posted July 30, 2002 Islandske srednjevekovne sage i Sturlusonovu "Eddu"... Sve shto mogu da nadjem u vezi sa okultizmom...
MissionVao Posted August 1, 2002 Report Posted August 1, 2002 Dante Aligijeri- Bozanstvena Komedija (Pakao, tacnije) i Brem Stoker- Drakula
kojan Posted August 1, 2002 Report Posted August 1, 2002 Ja poceo "Na Drini Cuprija".Lektira sta da se radi.Pre ovoga sam procitao "Igra Prokletstva" i mnogo mi se svidela.
Midnight Madness Posted August 4, 2002 Report Posted August 4, 2002 Ja poceo "Na Drini Cuprija".Lektira sta da se radi.Pre ovoga sam procitao "Igra Prokletstva" i mnogo mi se svidela. "Igra prokletstva" je ODLICNA knjiga... ja je upravo zavrsavam i uzimam Stephen King "Vreca Kostiju".......... a:
Thule Posted August 4, 2002 Report Posted August 4, 2002 Trenutno: Ilija Smiljanic - Marko Evo sad sam napravio pauzu samo da se malo nakacim na net. Nevjerovatno tuzna knjiga koja govori o desavanjima u Kninu i oko Knina za vrijeme i par mjeseci poslje "Oluje". O ubijanjima, pljackanjima i svemu onome sto se nikad nece naci na stolu tuzitelja u Haagu, mater im jebem. Cijela knjiga je napisana iz prve ruke. Ilija je snimao diktafonom covjeka koji je osta dolje, i samo je poslje sve prenio na papir...
SALMON Posted August 4, 2002 Report Posted August 4, 2002 Nebrini Nephiline,Srpski brate,evo ja upravo citam "Umece Ratovanja" od Sun Tzu-a. a: Neka ti stare rane zarastu,budi spreman,jer jos malo krecemo!!!
Thule Posted August 5, 2002 Report Posted August 5, 2002 Tooo Salmone brate iz napacene zemlje, vraticemo Knin i Raducic .
Riff Ruff Posted August 6, 2002 Report Posted August 6, 2002 Good Omens -Prachett&Gaiman Argonautika-B.Pekic
Eurinoma Posted August 8, 2002 Report Posted August 8, 2002 Dostojevski- Idiot Nik Hornbi- High Fidelity
Recommended Posts