Dani Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 Autostoperski Vodic Kroz Galaksiju-Douglas Adams
ASKE Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 "Tvrdjava" M. Selimovic "Sa pasnjaka do naucenjaka" M. Pupin
Thule Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 Bram Stoker - Dracula Na engleskom knjiga stvarno zvuci jezivo, i to ne zbog lokacija ili divnog knjizevnog opisa, nego zbog nemogucnosti da procitam iste....engleski je blago receno ubitacno tezak...
mirror Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 Paulo Koeljo-Veronika je odlucila da umre najbolji roman ovog pisca,interesantan i zaokuplja paznju vrlo uspesno....ujutro,uz kafu,ili nesto slicno... Milos Crnjanski-Pesme u svakom trenutku nedostatka pozitivne energije i lepih misli... a:
Eurinoma Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Bukowski-"Bludni sin" Povraca mi se od ove knjige!
Prince of Stories Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 >Bukowski-"Bludni sin" Povraca mi se od ove knjige! Zasto? To je knjiga o njegovom zivotu i prilicno je iskrena. Na momente komicna, na momente pomalo tuzna, ali to ti je Bukovski. U principu je mnogo mekse i mirnije nego njegovi ostali romani (i po pitanjima sexa, opijanja i izivljavanja). Sledeca u serijalu je knjiga Factotum, koju sam ja citao u hrvatskom prevodu. Nakon nje dolazi Post Office, pa Zene. U zbirkama prica imas nekoliko pricica koje se hronoloski nalaze izmedju ovih zbirki ali (sem price u kojoj opisuje kako je zamalo umro i kako je poceo da odlazi na trke) u njima nisu opisivane neke preterano bitne stvari, uglavnom veze sa zenama, susreti sa ljudima, fantazije i more mladog pisca i novinara.
Aleara Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Bartolomejska noc-A. Dima Roman o Tristanu i Izoldi Kad zavrsim, prelazim na Alexandridu.
shtrumpheta Posted September 8, 2002 Report Posted September 8, 2002 Politicki sistem Jugoslavije ( ispit mi je 13. baksuz), a poslije toga Nastavljam sa Silmarilionom (Tolkin). Jedva cekam!!!
Jaymz Posted September 10, 2002 Report Posted September 10, 2002 MNOOOOOOOOOGO DOBRU KNJIGU! Robert Ludlum - "Akvitanska zavera" (treci put)
Mariyeta Posted September 11, 2002 Report Posted September 11, 2002 Milovan Vitezovic - Milena iz Knez Mihailove..i nije nesto :| :roll:
Azizam Posted September 11, 2002 Report Posted September 11, 2002 Deca Ponoci od Salman Rushdija Platonovu Gozbu i treca je Kineski Bogovi i mitovi
Anjomen Posted September 11, 2002 Report Posted September 11, 2002 danas sam uzela da citam Dragoslava Mirkovica-Riblja kost
painkiller666 Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 Twelve Gothic Tales - edited by richard dalby i sada sam zavrsio Raymond E. Feist- Magician:Apprentice
kojan Posted September 13, 2002 Report Posted September 13, 2002 Zavrsio sam Lovca u zitu od Selendzera a sad cu Leteci Tanjiri od Junga
Brain Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 Pekic - Nebeski Jerusalim sam zavrsio... Preporucite mi neku dobru knjigu.
azal Posted September 16, 2002 Report Posted September 16, 2002 Douglas Adams - Dirk Gently's Holistic Detective Agency nikad bolje proseravanje :-)
Recommended Posts