marko.petrovic Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 pravi srpski metal, zar nije? hehehe.. sta u stvari znaci SMF? jel to, kao sto mi neko rece, SrpskaMetalFarsa? a kako bese pesma za kuma? evo je: dodje kum na svadbu, sav je unezveren, pogled na pevaljku, totalno usmeren pevaljka je dobra, dobri su i cvarci, al kad vide mladu, prodjose ga zmarci aaa,aaaj, daj mi mladu daj, da kum prvi ljubi, pravilo je znaj i tako dalje vec.. Quote
C.A_R.I.A. Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Pa nisu bas metal,prvi album je Hc...punk a drugi hc-metal.... ma carevi..I ko izbrisa onu staru temu o njima ??? Quote
postman Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 SMF - ( Seek Mother Fuckers ) Meni su vrlo,vrlo simpaticni,taj gedzovanski akcent i Thrash-core zvuk mi izgledaju kao dobra kombinacija.Koliko sam upoznat band ne postoji jedno dve - tri godine.Voleo bih kad bi ponovo nesto uradili. Quote
solicitor Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Bend je osnovan krajem 80ih ili pocetkom 90ih godina i imao je kultni status u beogradskim HC krugovima. Pored legendarnog demo izdanja imaju i 2 odlicna albuma, "DALJE NECES MOCI ... PLATI PA CES PROCI" i "LAKO CEMO". To mi je definitvno jedan od najomiljenijih bendova i u mp3 formatu imam oba albuma, a kad budem stigao skinucu s kaste i demo na kome su stvari sa prvog albuma uz nesto siroviju produkciju. Raspali su se neposredno posle drugog albuma na moju veliku zalost, jer su njihove svirke bile zestoka zajebancija ... Obradjivali su aktuelne teme u vezi svopste drustvene krize kao i problematiku najnizih slojeva drustva ... zajebancija na najvisem nivou !!!!!! Kad se tome dodaju i mnogobrojni semplovi iz "Maratonaca" i "Ko To tamo Peva" .... mozete misliti koje su to legende ... Quote
carcass Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 kultni bend domace scene zajebancija na svjetskom nivou bendova to zanra odlicni likovi i sve u svemu jedinstven bend stanoviti bend Interfector (ako takvi postoje) je svojevremeno svirao neke njihove pjesme u black verziji a: a: Quote
marko.petrovic Posted December 19, 2003 Author Report Posted December 19, 2003 hehe, e a krivo mi je, nikada nisam bio u prilici da odem na bilo koju od njihovih svirki.. mada imam onaj CD lako cemo, fenomenalan im je onaj video hehehe.. jes da nije tema, ali sta bi sa Nista Ali Logopedima? Quote
Apeiron Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Jedno je cinjenica - Da nije bilo SMFa, ne bi bilo ni Interfectora, jer smo mi oformili bend samo da bi svirali njihove obrade I ne zezam se uopste! Jedan od najboljih domacih bendova, sigurno. Ljudi su nevidjene legende, svojevremeno smo zaglavili sa njima na nekoj festi, kad su svirali u Banja Luci. NIsu verovali kad smo im rekli da su ovde skoro svi bendovi metal/hc usmerenja uvek svirali neke njihove obrade... KULT !!!!!!!! A sto se tice Nista ali Logopeda, zanimljivi su, oba albuma su kul, ali nista sto moze da prismrdi niti SMFu, niti slicnijem bendu PERO DEFFORMERO! Quote
marko.petrovic Posted December 19, 2003 Author Report Posted December 19, 2003 a svadbarska Kum2 je najjaca.. bas je ono, heavy sa distorzijom, mikrofonijama i tako to )) prava baraka-atmosfera nego, sta bre za logopede. oni su bili najjaci sa onom we are the serbs i spot za istu je ubedljivo najjaci spot sa srbovanjem hehehe cak ima bolje fore i od Srbokapa Quote
blondie Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 u rexu su bili i neki intervjui skracenica je od studenti masinskog fakulteta odlicni... zanimljivi. Quote
Preacher Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 SMF su legende! Bas jurimo njihovu mp3 za Novaka. Nema iskrenosti bez Kuma u 3 ujutru. A i Logopedi su imali bas jake tripove. Quote
Apeiron Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 I da... SMF SU U TOKU SNIMANJA NOVOG ALBUMA !!! Direktno iz prve ruke informacija Quote
Simadin Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 8O 8O 8O Predobra vest! SMF sam slushao u 7. i 8. osnovne, bio sam totalno zaludjen njima! Mogao bi malo da obnovim gradivo... Dodushe sve shto imam je na kasetama, treba mi neko ko sve od njih ima na mp3cama... imal' takvih? :? Quote
C.A_R.I.A. Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 I da... SMF SU U TOKU SNIMANJA NOVOG ALBUMA !!! Direktno iz prve ruke informacija superrrrrrrrr... ma dobri su oni Osim sto smeta onaj James H. prizvuk sa prvog albuma.. yeeeeaaaaaaaaaaaaaaa.oh yeeeeeaaaaaaaaaaaa Quote
fiction Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Seljaci seru seljaci seru ne valja zivot u soliteru Dobri su nema dileme.Imam samo album Lako cemo na mp3 i bas je do jaja Quote
Agarth Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 E, ma ta je najbolja stvar! Baš htedoh i ja da pomenem te "stihove"... "Hoću moju platu" je isto zakon, kao i "Kum" i "Doktore Pomagaj!".... Znači, ponovo postoje!!! E, stvarno odlična vest! Quote
scum Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Bend je osnovan krajem 80ih ili pocetkom 90ih godina i imao je kultni status u beogradskim HC krugovima. Pored legendarnog demo izdanja imaju i 2 odlicna albuma, "DALJE NECES MOCI ... PLATI PA CES PROCI" i "LAKO CEMO". To mi je definitvno jedan od najomiljenijih bendova i u mp3 formatu imam oba albuma, a kad budem stigao skinucu s kaste i demo na kome su stvari sa prvog albuma uz nesto siroviju produkciju. Raspali su se neposredno posle drugog albuma na moju veliku zalost, jer su njihove svirke bile zestoka zajebancija ... Obradjivali su aktuelne teme u vezi svopste drustvene krize kao i problematiku najnizih slojeva drustva ... zajebancija na najvisem nivou !!!!!! Kad se tome dodaju i mnogobrojni semplovi iz "Maratonaca" i "Ko To tamo Peva" .... mozete misliti koje su to legende ... nisam cuo nikad taj demo... jel valja nesto... 'ajde ga izgrebuj, pa da slusamo... i ljudi, sta je bilo? jel postoje ili ne? jel ce biti nesto od njih? Quote
RNA Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 BUREK... Na osnovu te pesme sam razvio svoje čuveno metafizičko pitanje: Kako izgleda život bez bureka? Quote
Apeiron Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Bez beogradskog bureka, zivot izgleda odlicno!!! Veruj mi, kad probas nas, neces nikad vise pojesti to smece tamo. A ja glasam za "DAJ PARE" !!!!!!! Quote
Feanor Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Sexy Mother Fuckers koliko sam ja obaveshten a: Najbolji domaci bend bez razmisljanja ...padao je dugo da bi jako tresn'o antenu je namestio al' zenu nije tresno... Neverovatno je koliko sam puta preslusao taj album, nazalost zaglavio je kod bivse devojke i tesko da cu ga videti. Quote
CXOHE Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Svaka im chast za onu obradu od Chorbe .odlazak u grad u njihovoj verzi mnogo je jaca.. Quote
C.A_R.I.A. Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 ma ne mogu da se odlucim za najbolju pesmu..recimo sa prvog....ZORICEEEEEEEEEEEEE MARSSSSSSS KUCI PO PETARDEEEEEEE CIGANE NA ZELENJAKU RASTERALA MURKAAAAAAAAAAAAAA BEZ KUTIJE PETARDI PROPASCE NAM ZURKAAAAAAAAA Bas su legende...valjda ce valjati novi album! Quote
Exciter Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 veoma dobra grupa,sa jos boljim tekstovima Quote
BloodRayne Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 Svaka im chast za onu obradu od Chorbe .odlazak u gradu njihovoj verzi mnogo je jaca.. To brate ..taman sam pomislila da se toga niko nece setiti Inace..niko nije spomenuo pesmu "Nacin zivota" koja ima odlican text..pogotovo "stalno mi govore nisi upravu zivis u snovima probudi se zato da ti put bude trnovit bolje radi da bolje sutra" Ukrato ..obozavam ih Quote
C.A_R.I.A. Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 well o ukusima ne treba raspravljati...meni je bas taj text bezveze... Quote
Duke Of Borca Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Sto los txt, kad pogledas svi se nlazimo u njemu i meni matorci tako kenjaju, skroz u rec... Quote
Recommended Posts