Apeiron Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Ok zavidim ti Uh, a tek da iskopam sliku sa njima iz neke 1999. iz neke banjalucke kafancuge, eh Kakva su to bila vremena majku mu... Quote
Џрк Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Bombe su padale, glave su cvetale...milina Quote
VoivodBG Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Uh, a tek da iskopam sliku sa njima iz neke 1999. iz neke banjalucke kafancuge, eh Kakva su to bila vremena majku mu... Totalni hc Ma iskreno slika manje vise,ja ti zavidim zbog prvog albuma,drugi imam vec odavno i to mi je ponos i dika domacih izdanja I da zaista izbace album ovog meseca,jer se odugovlaciti vise ne moze... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Plasim se da ce tek 2008 me izaci disk... Quote
Jabba the Hutt Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 pise na sajtu da izlazi 1. novembra. tj. danas na sajtu pgp rts naravno ne pise nista...kakvi paceri.....gde je tacno ta radnja pgp-a na zelenjaku??? Ma bre nemozes je promasiti, direktno ispod meka, sede neka dva predpenziona gospodina unutra Quote
WIZARD OF GORE Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 pre neki dan sasvim slucajno naletim na tu prodavnicu a unutra oblak dima, k'o da je neko bacio dimnu bombu udjem ja i imam sta da vidim, prodavac izgleda k'o da ga je poplava izbacila i jos dva gancija sede i svi puse k'o turci jebotebog pitam ja za SMF a lik ce: "ne znam, izaslo je samo blabla (nabraja nesto bez veze) a to ne znam sta je" Quote
VoivodBG Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 pre neki dan sasvim slucajno naletim na tu prodavnicu a unutra oblak dima, k'o da je neko bacio dimnu bombu udjem ja i imam sta da vidim, prodavac izgleda k'o da ga je poplava izbacila i jos dva gancija sede i svi puse k'o turci jebotebog pitam ja za SMF a lik ce: "ne znam, izaslo je samo blabla (nabraja nesto bez veze) a to ne znam sta je" eh ali nije bilo onog sms? Ja se nadam albumu do kraja meseca,ako ne izadje dotle onda dizem ruke(do sledece godine u isto doba ) Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 izasao spot za pesmu ajde(idemo na pivo ajde)!!! evo ko ima spejs http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=22166072 Quote
Жвакић Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Добра песма! Идемо на пиво, 'ајдееееееееее! Quote
VoivodBG Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Idemo na pivo ajdeeee Zar ne vidis budalo da od riba nema vajdeeeee Idemo na pivo ajdeee KVLT :pivopije: Ako danas ne nadjem album u pgp spalicu ga! Quote
VoivodBG Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Jos nije izasao,ali se barem nalazi sada na listi novih izdanja... Rekao mi lik da dodjem oko 26... Quote
Bernard Panasonik Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Album je izasao, tacnije PGP ga salje kao promo radio stanicama. Jel ono ritam machina ili zivi bubanj? Nisam stigao da preslusam pazljivo. Quote
WIZARD OF GORE Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 videh reklamu za novi album na rts-u ako sad ne krene prodaja ne znam kada ce Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 To je problem kod PGP rts-a...Bili su jedino azurni kada je ceca bila kod njih:) Quote
VoivodBG Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Ma to sto oni reklamiraju nema veze sa zivotom,a i oni su mi neka velika izdavacka kuca,blah,sutra idem ponovo da okusam srecu,wish me luck Quote
marko.nocturne Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 (edited) PGP ne može da reklamira bend. NOT GNG TO HAPPEN' Edited November 23, 2007 by pokojni_toza Quote
GNEV Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 jedva cekam da cujem novi 'bum... zurkaaa Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Javio kolega da je kupio album,ocekujte njegov review albuma do ponoci Quote
VoivodBG Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 (edited) Kakav dan!Prvo sam jurio da stignem na vreme u knjizaru Akademija da mi se Anton i Cane potpisu na novi album Brejkersa,posto je to uspesno obavljeno,i nije bilo neke guzve?!?A i snimljeno za neku tv stanicu ne znam koju ali je reporterka bila mlada und sexy Ubrzo se i to zavrsilo i euforicno nastavih ka PGP prodavnici na zelenjaku.Za veliko cudo nije radio onaj matori sa djozlama vec neki visoki sedokosi i sa njim je sedeo neki ganci.Ko iz topa sam ispalio:Jel izasao SMF,i za veliko cudo lik mi odgovara jeste.U trenutku sam bio zbunjen,jel to on meni rekao da je KONACNO IZASAO NOVI ALBUM SMF-a????Odblokiram se i pitam kolika je cena tog dobra,460 dinara(cena prava sitnica).Ono je bilo nepojmljivo drzim taj album izlazim napolje i zracim nekom srecom,osmeh nisam skidao do ortakove gajbe,ljudi koji su prolazili mora da su mislili da sam na nekim dobrim opijatima Ali dosta o ovome da ja lepo predjem na sam album.14 pesama,53:02 minuta i nesto sto se nije moglo cuti na proslim albumima SMF,odlicna produkcija,i mnogo mnogo moderniji zvuk!Sale se dernja na nekim pesmama kao Anselmo,mozda je glupo poredjenje,ali ga je zaista tesko razumeti na nekim pesmama.Zvuk je mnogo moderniji cak sta vise vuku na Pantera rifove(ne kazem da kradu ali uticaj je ocigledan),e sada da ne ispadne da nemaju sopstvenih ideja,ima tu thrasherice,drum'n'bass(ali bas kratak moment),elektronike pa cak i hc/punkerice.Humor mi se cini da je ovde malo povucen,tj. ne dolazi do izrazaja zbog Saletovog dranja,mada ima tu nekoliko pesama na koje sam se cepao,Zdrava hrana (batali zdravu hranu ne nanosi stetu,nudimo ti rostilj najbolji na svetu,uzmi parce prasetine il nesto od vola,jer nema dobrog zdranja bez holesterola ),Otislo sve,mozda njihova najpoliticki orijentisana pesma.Od onakvih zajebantskih ima poskupelo je sve,vokal vuce na Ponasaj se lepo sa albuma Lako cemo.Kao sto sam rekao produkcija je uber cool,ali ne znam SMF-u to kao bendu nikada nije trebalo,ali ipak i oni se sa godinjama menjaju,to mi je kvarilo uzitak u albumu,ali verovatno ce me to proci kada cujem te pesme live ili kada album preslusam X puta. E da i dalje me kopka da li su koristili masinu za bubanj ili je Boris zaista naucio da onako dobro kida? U svakom slucaju,posto znate da je sada izasao epohalni 3 album pod nazivom Ma Kome Majku?Lepo odete do PGP RTS radnjice na Zelenjaku,kupite ga i tako podrzite bend,jer ipak ulozeno je tu dosta godina truda.A i nadam se da ce se aktivirati koncertno,pa da odem i da se izvicem izigram i pozitivno zaginem na kraju P.S.Obavezno preslusajte Dead Or Alive obradu You Spin me Round (Like A Record) carski Edited November 23, 2007 by Ultimate Bastich Quote
Man From The Crypton Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Meni je u radio stigao disk pre 10 dana.. Dobre stvari. Po obicaju, koljacka svirka i ludi textovi, samo se ne razumeju bas najbolje...I extra je sto je ponovo Zika gost !! Sve u svemu, nije lose, ali mi se prethodni vise svideo... Quote
Apeiron Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Prva dva su kvltovi, ovaj ne mogu docekati. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Pa idi kupi ga,460 din je!!! Quote
VoivodBG Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Prva dva su kvltovi, ovaj ne mogu docekati. vaistinu! A sada mala reklama Quote
Apeiron Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 (edited) Brate, pre svega respect za kacket Kupiti album, nego sta. Jos sutra Edited November 25, 2007 by Apeiron Quote
Guest hiperblast Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 pa dajte ljudi to puknite na rapidshare ili nešto! postajem nervozan! Quote
Recommended Posts