Bukowski Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 ne znam...meni nov materijal nije bash najbolji... Quote
██████████ Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Novi album je loš. Definitivno okončava svako moje interesovanje za sadašnji i budući rad ovog benda. Quote
Srle8 Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 (edited) Meni ovaj novi album vuce na Nu Metal. Ali mi se svidja. Stalno dizu cene i Speedball odskacu sa albuma. Edited May 10, 2008 by Srle8 Quote
VoivodBG Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) Edited January 24, 2009 by VoivodBG Quote
Sreta Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 'Ma kome majku' je definitivno mnogo bolje slusati kad se malo odvrne zika da gruva,nekako je jebackije Quote
Guest FaceTheSlayer Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Pozdrav svima! Evo par klipova sa koncerta u Lukavcu: Quote
Жвакић Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Последњи албум можда није одличан, али је добар. Све ваља. Quote
El Karnisero Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Ne znam zasto pljujete zadnji album.Sasvim je ok. Quote
djuk Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 smara ritam masina na poslednjem albumu... Quote
Melodicus Deathus... Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ako neko ima link do tekstova pesama sa albuma "Ma kome majku?" neka ostavi. hvala Quote
VoivodBG Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Sutra bi trebalo da sviraju u Novom Sadu sa Prolecem... Quote
C.A_R.I.A. Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Кад ће бити поново концерт у БГ ? Quote
gothsbl Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 za tekstove i ostalo sajt im ponovo radi http://www.smfband.com/ Quote
Vuk Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 (edited) jbt, kud u CG lepo kad da ponovo sviraju u nas, buduci da sam ih poslednji put gledao pred soulfly 2006 edit: skontah da sam pogreshno koncipirao poslednju rechenicu dakle, umesto "sad" stoji "kad", chisto da se zna ja nemam nikakve veze sa bendom Edited October 16, 2009 by .Vuk Quote
VoivodBG Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 A sto da ne? Jbg imaju i tamo fanova. Eto ja ih nikada nisam gledao nazivo, cak sam propustio onaj veliki Beogradski koncert, sta da se radi, mozda ih budem gledao jedared u nekom od susednih nam gradova. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Bejase dobri u bg-u ove god ako bese to tada,samo lose ozvucenje jedva cuh vokale.Mada ono Docice next year sigurno Quote
Vuk Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 njima je vokal najbitnija stavka da nije zajebavanja i ostalih kerefeka, bili bi samo josh jedan crossover bend :/ Quote
Tombba Di Bombba Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Prvi su ubacivali samplove iz filmova...zato je taj prvi demo i legendaran, upravo zbog samplova...bez njih bi same pesme bile ogoljene... Kasniji opus vise manje dobar, ima odlicnih, solidnih i manje dobrih pesama, recimo da su extra obradili riblju corbu. Inace uzivo su bili krsh zivi, totalno nenavezbani, pijani ko majke, sprdacina i seljacenje izmedju pesama a u cemu je prednjacio uvek nezaobilazni rasta guru Hornsman Kojote ( koji se seljacio ispred bine) zajedno sa pevacem ( koji se seljacio na bini ) pa su zajedno pevali i cecine pesme i slicne baljezgarije i bolidarije...njima je mozda to i bilo smeshno ali publici ne toliko jer tada je uveliko bilo rivalstvo shabani ( dieselashi ) protiv ostalih...i na teveu vidis shljam i seljanu, na radiju cujes shljam i seljanu, prodjes kroz centar opet cujes shljam i seljanu pa zapalis na cert SMFa i tamo te doceka seljana xaxaxaxaxaxaxa bili su teski veoma teski za saradnju, fanzinima nisu odgovarali uopste ili su odgovarali preko kurca sa po jednom recenicom...sik mader fakeri Quote
Recommended Posts