Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 8 months later...
Guest FaceTheSlayer
Posted

Pozdrav svima! Evo par klipova sa koncerta u Lukavcu:

24mia10.jpg

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

jbt, kud u CG :D

lepo

kad da ponovo sviraju u nas, buduci da sam ih poslednji put gledao pred soulfly 2006

edit:

skontah da sam pogreshno koncipirao poslednju rechenicu

dakle, umesto "sad" stoji "kad", chisto da se zna :D

ja nemam nikakve veze sa bendom :)

Edited by .Vuk
Posted

A sto da ne? Jbg imaju i tamo fanova.

Eto ja ih nikada nisam gledao nazivo, cak sam propustio onaj veliki Beogradski koncert, sta da se radi, mozda ih budem gledao jedared u nekom od susednih nam gradova.

• 4 weeks later...
Posted

Prvi su ubacivali samplove iz filmova...zato je taj prvi demo i legendaran, upravo zbog samplova...bez njih bi same pesme bile ogoljene...

Kasniji opus vise manje dobar, ima odlicnih, solidnih i manje dobrih pesama, recimo da su extra obradili riblju corbu.

Inace uzivo su bili krsh zivi, totalno nenavezbani, pijani ko majke, sprdacina i seljacenje izmedju pesama a u cemu je prednjacio uvek nezaobilazni rasta guru Hornsman Kojote ( koji se seljacio ispred bine) zajedno sa pevacem ( koji se seljacio na bini ) pa su zajedno pevali i cecine pesme i slicne baljezgarije i bolidarije...njima je mozda to i bilo smeshno ali publici ne toliko jer tada je uveliko bilo rivalstvo shabani ( dieselashi ) protiv ostalih...i na teveu vidis shljam i seljanu, na radiju cujes shljam i seljanu, prodjes kroz centar opet cujes shljam i seljanu pa zapalis na cert SMFa i tamo te doceka seljana xaxaxaxaxaxaxa

bili su teski veoma teski za saradnju, fanzinima nisu odgovarali uopste ili su odgovarali preko kurca sa po jednom recenicom...sik mader fakeri :)