salebghouse Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Samo Masturbirajte Feministkinje Quote
Tombba Di Bombba Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Samo Masturbirajte Feministkinje e bas i na taj nacin se stvarala fama oko njih, jer skracenica smf je tumacena na 1000 nacina. Quote
Tombba Di Bombba Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 ma sto je istumaceno istumaceno je , nema svrhe se vise cimti sa njima Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 najbolji domaci bend,genijalni su Quote
Gatti.Gatozza Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Par snimaka od sinoć Propade mi poso Ponašaj se lepo Daj pareMy link Cvikam žicu / Banda 1 Quote
Gatti.Gatozza Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Ispravan link Cvikam žicu / Banda Quote
C.A_R.I.A. Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Prvi su ubacivali samplove iz filmova...zato je taj prvi demo i legendaran, upravo zbog samplova...bez njih bi same pesme bile ogoljene... Тачно,наравно,сећаш се,мењали су и певача,један је био на демоу,а други касније на првом албуму.Мислим да је тај први албум SMF био стварно легендаран деведесетих.Јел то причаш о концерту из 98 да није ваљао ? Кад помену тај ривалитет између рокера и дизелаша,сетих се "урбане легенде" (или истине,ко зна),кад је на првом концерту Пера Деформера негде тамо почетком деведесетих било нешто мало људи (десет,двадесет например).Па после је све њих било срамота да кажу где су били,јербо такви бендови нису баш били популарни у то време Ма SMF има текстове закон,само чујем да је овај нешто слаб последњи албум,али мораћу да и њега преслушам.Ех кад би био неки концерт само са старим песмама... Ispravan link Cvikam žicu / Banda Κοја је била сетлиста ? какав је био концерт ? Хвала. Quote
VoivodBG Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 novi album ce izdati za Huntermusic.rs Quote
efendija Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 svirali su ovdje prije par sedmica 2 stvari sa tog novog i totalno su u fazonu sa "dalje neces moci" Quote
Saša Grbić Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Poslijednji album koji su izdali je drukčiji od prva dva. Dosta je mračniji. Može li se gdje naći taj legendarni demo? Ne da mi se sad roviti po temi, a i ako ima vjerovatno link nije živ. Ako neko ima, neka stavi da skinem. Inače, sjajan bend. Quote
igoraki Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Poslijednji album koji su izdali je drukčiji od prva dva. Dosta je mračniji. Može li se gdje naći taj legendarni demo? Ne da mi se sad roviti po temi, a i ako ima vjerovatno link nije živ. Ako neko ima, neka stavi da skinem. Inače, sjajan bend. Imas ga na Balkan Metal blogu...Link Quote
RazaL Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 odlicni su! sviram cvikam zicu sa bendom 1 Quote
Speed_Dead Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Poslijednji album koji su izdali je drukčiji od prva dva. Dosta je mračniji. Može li se gdje naći taj legendarni demo? Ne da mi se sad roviti po temi, a i ako ima vjerovatno link nije živ. Ako neko ima, neka stavi da skinem. Inače, sjajan bend. poslednji je otuzan prva dva su kult, a demoi i uzivo snimci su interesantni i zanimljivi Quote
Vlladimir Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Poslijednji album koji su izdali je drukčiji od prva dva. Dosta je mračniji. Može li se gdje naći taj legendarni demo? Ne da mi se sad roviti po temi, a i ako ima vjerovatno link nije živ. Ako neko ima, neka stavi da skinem. Inače, sjajan bend. SMF je kao i Ritam Nereda, kad je pao Sloba, i kad je došla priželjkivana demokratija, oba benda su tekstualno izgubila identitet, a i muzički su postali ništa više do nakaradno izdrndavanje. 1 1 Quote
Speed_Dead Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 pa pazi smf i nije nesto prozivao sistem, nego okolnosi i zivot i vreme i sl, a sad realno nista bolje nije jbg.. tj ima drugacijih problema i sl... mogli su da smisle i adaptiraju teme textova Quote
VoivodBG Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Legendarni HC bend posle 5 godina ponovo u Krusevcu ! SMF Petak, 16.decembar 2011. Klub KCK Krusevac Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Tuzno je samo sto ce biti malo ljudi,znam jer je tolko jadno ovde,danas sam video zenu kako kupuje jednu pomarandzu za sitju:( Quote
kuruz Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Одем на сајт да скинем прва два албума (имам их на касетама, ово ми треба за плејер) и имам шта да видим: We're mastering our 4th album! Quote
solicitor Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 SMF se aktiviraju samo u vreme najvećih kriza, znači dogorelo do nokata! Quote
C.A_R.I.A. Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 svirali su ovdje prije par sedmica 2 stvari sa tog novog i totalno su u fazonu sa "dalje neces moci" Екстра. Надамо се новим остварењима Quote
Recommended Posts