Goatik Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 sve bolje od boljeg.... buaaaaa, ocu i jaaaaa.......... >:-( Quote
RoOtz Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Jel ima neko pouzdan info da li bend ce da nastavi da svira i sve sto ide sa tim. Ja sam nesto cuo na certu ali to sam mogao i ja izmisliti Quote
_Grotesque_ Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 `Ajde neka neko da neku pravu informaciju. Htedoh reci validnu. Quote
<Rio_da> Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Cudno ja sam mislio da je SMF = Slobodan Milosevic Faca, to mi je rekao jedan ortak, koliko je to tacno nemam pojma Zeno! de nam je daljinac, pocece mi utakmica a ne mogu da ga nadjem! Cek da vidim da ga mali nije uzeo pocupacu mu usi ako ga je negde zaturio. Ijaoo! vidi ga. Proguto ga celog! Kako li je samo uspeo!? NAJJACI SU!!!!!! Quote
Nenja Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 SMF izdaje novi album!!! provereno! Za nepunih mesec dana treba da gostuju u Indjiji, gde ce najverovatnije i promovisati novi album. Ne znam tacno datum, kada je zakazana svirka ali cim saznam - JAVLJAM Quote
solomona Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 recimo da upravo slusam KUMOVE II i pade mi na pamet da iskomentarisem... STRAVA ZEZANCIJA! Quote
Invictus Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Znaci vratili su se. I bolje im je. Ima li ko kontakt, vrijeme je da ponovo sviraju u BL. Kvltnu vikendicu na koju sam ih tad odveo vise nemam, ali bice vec nesto... I da, SMF znaci Sick Mother Fuckers, bar tako Sale (pjevac) kaze. Quote
Uros Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 je8ote koliko se samo moze izmastariti fraza koje mogu imati skracenicu SMF...?!?!?! Btw. jedva cekam taj povratnicki album...! Quote
Nenja Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 ne znam samo sta to treba da bude na novom albumu, do sadasnje njihove stvari su mi mozak pomerile nekoliko puta originalnost postujem. Quote
Жвакић Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Nadjoh i ove. Sumpor! Moze li neko da mi objasni sta tacno znaci S.m.f.? Cuo sam vise varijanri pa bih voleo znati koja je tacna. Inace zanimljiva im je muzika. Na Soulflaju su bas bili dobri! Quote
Jabba the Hutt Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 To su bre carevi neprevazidjeni! Ja nazalost imam samo "Lako cemo", ali se sa njim zaredom odusevljavam zadnjih 2-3 godine Mali, da sjebemo ovaj zid na brzaka pa da skoknemo na 'ladno pivo! Moze li neko da mi objasni sta tacno znaci S.m.f.? Bananaman-e procitaj malo ranije postove, izneli su ljudi svoje teorije o imenu Quote
أصحاب Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 http://www.smf.8m.com Ne znam da li je već neko postavio, ali evo. Web je treš, kao i bend. Quote
Little Butcher Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Koji su to genijalci, ubedljivo im je najjaci prvi album - " Dalje neces moci " dok je i drugi odlican! " Seci malog, vadi daljinac, pocece mi utakmica " Quote
Blasphemer Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 zna li neko kad ce taj novi album? Quote
Jabba the Hutt Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Konacno nabavih Dalje neces moci! Znaci album je zakon, favoriti za sada: Daj Pare, Djenka, Zena il Antena, Zurka, Kontas, Karate Kara te... Genijalno! Ima li neko informacije o tom novom albumu????? Quote
Guest Syrant Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Nadjoh i ove. Sumpor! Moze li neko da mi objasni sta tacno znaci S.m.f.? Cuo sam vise varijanri pa bih voleo znati koja je tacna. Inace zanimljiva im je muzika. Na Soulflaju su bas bili dobri! Sick Motherfucker. Koliko se sećam iz jednog intervjua sa Francuzom iz 1998.godine, ne dugo po objavljivanju ''Lako Ćemo'' albuma.Mislim da ga je David Vartabedijan pitao šta znači skraćenica, pa je čovek odgovorio. Iskreno, slušao sam ih ko klinac, ali mislim da nemaju šta novo da ponude...i Mićko je napustio Indexovce jer više nije bilo fore, isti slučaj je i smf-om, bolje da ne diraju lepu prošlost. Kad čujem ritam nereda danas...ono je tiha jeza... Quote
RNA Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Bananaman-e procitaj malo ranije postove, izneli su ljudi svoje teorije o imenu Ne znam da li je neko pominjao ovu teoriju imena, ali davno sam cuo verziju 'speed metal forces'. Quote
Жвакић Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Ja sam net-u video mnogo mogucnosti. Elem, cuo sam i da spremaju novi album! Quote
Invictus Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Evo da vam rijesim dilemu iz prve ruke. SMF, kao sto vecina vas i pretpostavlja jeste skracenica od Sickmotherfuckers. I imajte to na umu. Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Znaci da su skroz iskopirali Di Snajdera. Ili mozda mislis na njegov post-Twisted Sister bend SMF? Quote
Zaki Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Onda, novi album se najavljuje vec godinama, a jos nista?! Ko je izdavac, gde ima da se nabavi? Ima li neko drugi album (CD) da mi nareze (ima i spot ako se ne varam)?! Quote
blacksmith Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 aj koliko znam pesme su odavno gotove samo treba da ga izdaju...navodno i izdavaca su nasli i treba da izadje album do kraja godine... ne znam dal ce se to desiti... e ljudi bio sam na njihovoj svirci u Krusevcu sad u subotu 16og... bilo je prokleto dobro....jedino sto sam posle morao da idem pesaka od Krusevca do Stalaca jer ne radi pruga...18 km, nije frka....ozvucenje je bilo malo sjebano, vokal se nije dobro raspoznavao, ali ionako je vecina znala pesme napamet...bas je trajala svirka, pravi koncert... nisam znao da nikad nisu svirali van Bga... a sto se tice imena ja koliko znam SMF je Sick Mother Fakers, pa su drugi to preobratili u S M Fuckers... Quote
RNA Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Onda, novi album se najavljuje vec godinama, a jos nista?! Ko je izdavac, gde ima da se nabavi? Ima li neko drugi album (CD) da mi nareze (ima i spot ako se ne varam)?! Nije to spot, nego neka kratka low-fi film zajebancija na temu pesme 'Majstori', gde se svaki clan benda pojavljuje kao razlicit majstor. Quote
Angelystor Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Proslu subotu sam bio na SMF svirci u Krusevcu...znachi odavno nije bila onako dobra svirka u ovom gradu! Doslo je izmedju 150 i 200 ljudi, i atmosfera je bila stvarno extra..ja sam nazalost bio crknut od Vadera koji je bio vece pre+nespavanje, te sam koncert posmatrao stojeci pozadi..al ipak je bilo do jaja Quote
Recommended Posts