Jabba the Hutt Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Nije to spot, nego neka kratka low-fi film zajebancija na temu pesme 'Majstori', gde se svaki clan benda pojavljuje kao razlicit majstor. ima spot i za "Doktore Pomagaj", video sam ga kad sam bio bas klinja(8-9 godina) na nekom tv kanala, to je bio dozivljaj koji je ostavio duboki trag u mom daljem psiho-fizickom razvitku Nego na wikipediji na stranici posvecenoj SMFu pise da su izdali novi album i da se zove Drz-Nedaj(carevi )! Zna li neko nesto o tome!? Quote
RNA Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Nista nisam cuo o tome. Ima spot za 'Doktore pomagaj', ali to nije to sto se nalazi na disku. Inace, to je bio drugi srpski multimedijalni disk. Malo ranije su prvi izadali Nista Ali Logopedi isto za ITMM. Quote
WoI Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 e sutra moram da uzmem da slusam SMf jebeno otkad iz nisam slusao Uzela jr svoje stvari strpala u kofeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Quote
RNA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Uzmi onda bolje slusaj Corbu, vidis da ti nedostaju njihove pesme. Quote
WoI Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 znam bre da je corbina pesma al su je super odradili Quote
Wolflord Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Obozavam ovaj bend! Jedva cekam novi album! Zajebanti su maximalni ali ima i ozbiljnosti u njihovim pesmama. Ja i drustvo smo skinuli SMF verziju "Odlazak u Grad" i redovno je sviramo, zakon je!!! Agresivna, ritmicna i ima dobre "dernjave" na pesmi! Samo niko od nas ne moze da iskopira Saletov glas. Quote
Rumenige Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Da, da..odlicno odradjena obrada. jebu keve.. Quote
TarKalion Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 SMF (Sick Motherfuckers) sviraju,idem stalno na njihove probe jerbo su mi to sve pajtosi. Cuo sam im sve nove pesme,i na probi i sa albuma. Cekaju da im se jave neki sponzori pa da zatvore omot novog albuma.Pesme su im do jaja,njihov prepoznatljiv stil. Ponosan sam sto im gostujem na par pesama Svirace sad na EGZITU. Bubanj ce im svirati Alek iz Eyesburna (koji je sad na maloj pauzi kako mi rece Kojot) Quote
sava savanovic Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 SMF su stvarno preterane face. Tekstovi su im izuzetno zanimljivi i svaki njihov cert je stvarno odlican. Zorice, mars kuci po petarde...... Koji dan sviraju na exit-u? Quote
RNA Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Bubanj ce im svirati Alek iz Eyesburna (koji je sad na maloj pauzi kako mi rece Kojot) Могао би Сале да свира бубањ и да пева, то би било интересантно за видети. Quote
Jabba the Hutt Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Sviraju prvi dan, znaci bio sam u dilemi dali da idem uopste na Exit, ali kad sam cuo da oni sviraju.... VOZI MISKO!!! Quote
VoivodBG Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 http://www.smfband.com/music.html Od 1 novembra,novi album u prodaji,izdali su za PGP RTS. Heh a tokom oktobra su drzali da ce album izaci u oktobru i ja se polakomio pa trazio po gradu da li ima albuma,i na kraju zavrsim u onoj PGP radnjici na zelenjaku,gde sede dva lika i cirkaju pivo Ja pitam ovog glavnog jel imate SMF,a ovaj drugi sta ti je taj SMS???Kada se tada nisam komirao nikada necu Pogledao ovaj matori u ono oficijelno papirce i kaze nema,imas samo Trigger,valjda Partibrejkerse reizdanje i ne znam sta jos,nema tog SMF,i nastavlja dalje,ja radim od 80-tih i nikada nisam cuo za te tipove Ali u svakom slucaju dao mi je vizit kartu pa mogu da ih zvrcnem u novembru da proverim da li je album zaista izasao Quote
Apeiron Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 NE VERUJEM!!!! Novi album ipak tu!!! Naj kvlt bend svih vremena domace scene, uh! Nabavlja se obavezno (prva dva se poseduju na originalu vec godinama), a koncert ceka kao sunce u prolece. Quote
Minerva_SD Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Ne znam šta traži SMF u metal sceni, ali jesu sjajni i naravno da se nabavlja sve novo od njih! Quote
ProgressiveR Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Ne znam šta traži SMF u metal sceni, ali jesu sjajni i naravno da se nabavlja sve novo od njih! Kako šta traži?? Quote
Bukowski Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 pa oni nisu metal oni su smeshni HC... al Vozzziii mishko! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Ime albuma je genijalno kao i starih Ma Kome Majku? Quote
VoivodBG Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Naj kvlt bend svih vremena domace scene, uh! Nabavlja se obavezno (prva dva se poseduju na originalu vec godinama), a koncert ceka kao sunce u prolece. Ok zavidim ti pa oni nisu metal oni su smeshni HC... al Vozzziii mishko! Crossover Ime albuma je genijalno kao i starih Ma Kome Majku? Mislim da imaju najprostija imena za albume ali opet tako genijalna,nijedan bend nije kao SMF,i hvala bogu na tome @Svima,samo se pripremite na promene u zvuku bice drum 'n' bass-a,a i kako tamo pise industriala i metalcore Samo da ne zajebu stvar pa odloze ponovo album Quote
Jabba the Hutt Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!! Ludara!!! Jedva cekam da mi padne shaka! Ma bolje da su ga nazvali Drz nedaj, to je bila prethodna ideja. Omot je genijalan!) Quote
VoivodBG Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Ma bolje da su ga nazvali Drz nedaj, to je bila prethodna ideja. Bolje zvuci ma kome majku? Ovo drz ne daj kao neka politicarska dosetka Quote
WIZARD OF GORE Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 pise na sajtu da izlazi 1. novembra. tj. danas na sajtu pgp rts naravno ne pise nista...kakvi paceri.....gde je tacno ta radnja pgp-a na zelenjaku??? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Kladimo se da nece biti smf-a u prodavnicama bar jos 10tak dana ili mesec dana???prvo ce ljudi da naprave valjda neku promo svirku da malo popale narod:) Quote
VoivodBG Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Album nije izasao,zvao sam ovaj PGP kod zelenjaka,ponovo isti tretman,samo preko telefona Quote
Recommended Posts