Face of Death Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 (edited) Face of Death-Cucemo se... Cucemo se! Poz! Edited March 9, 2007 by Face of Death Quote
ΣΟΚΙ Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 metite neku pesmu da cujemo pre nego sto izadje... npr order bas me zanima kako sad zvuci a niste je svirali uzivo u novoj postavi :/ Quote
krezavy Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 e zoki ajd sad stvarno da se vidimo kad dodjesh! promashio sam te za malo onomad kod skc-a Quote
RNA Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 metite neku pesmu da cujemo pre nego sto izadje... npr order bas me zanima kako sad zvuci a niste je svirali uzivo u novoj postavi :/ Sta, bre, da metne? Razdelio je toliko diskova da ne znam ko ce mu kupiti album kad izadje. Quote
Infest Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 pa niko naravno Ne snima se to da bi se zaradjivale pare...Vazno je da se zna za to i da se postuje...ostalo i nije vazno! SLAVA UNDERGROUND!!!! Quote
Perfector Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Ko je pominjao zaradjivanje para ovde ? I opet slava Quote
Infest Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Ovako nesto i ne zelim da komentarisem.Tebi je nesto vec receno,a za ostalo sta imas da mi kazes,oibrati se meni ili duletu,a ne ovakvim prozivkama... Quote
Perfector Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Ajd josh jednom ....i to onaj najveci Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Nemojte bre da da mi dirate Zokija ! :)haahhahaa Al moze i meni autogram ?!!? )) A i diks !? Posto jedino ja nisam cuo izgleda... ))) Quote
Shores Of Antartica Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Preslusao sam album. Sta da kazem nego . Quote
Perfector Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Ovako nesto i ne zelim da komentarisem.Tebi je nesto vec receno,a za ostalo sta imas da mi kazes,oibrati se meni ili duletu,a ne ovakvim prozivkama... I da....nisam pismen jbg, pa mi samo reci shta si mi rekao... Quote
Infest Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Ovo je forum benda,a ne toga kome cu ja da dam, ili sta god,promo cd.Nekome necu da dam promo vec origanal kad bude izasao,a uopste mi nije zao da bilo kome dam cd,vec je tu nesto sasvim drugo,a kome bilo sta smeta neka kaze meni licno i neka to raspravi samnom ,a ne na forumu! Ko postuje bend,taj ce i kupiti cd,a ko nema para za cd,ja cu mu licno dati original! I opet kazem,nema tu zarade i sranja i molio bih,da ko ima nesto u vezi benda da kaze(zamerke,pohvale ili sta god vezano za bend,da to ucini ovde,a ko ima nesto meni da kaze ,neka to ucini licno,a ne ovde,jer vise necu obracati paznju na takve postove! pozdrav Quote
ΣΟΚΙ Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 evo imam ja zamerku ocu na sledecoj svirci da cujem inkvizisn i order... da ne svirate obrade samo autorske inkvizisn bi redi tu fajt dem ol Quote
Fetus Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 ovo je do jaja bend! samo nisam nao da imate album,cak sam mislio i da ste prestali sa radom.ali ako je album stvarno izasao podhitno ga moram kupiti...hoce li biti uskoro neka svirka u bg? Quote
RNA Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Урадили су албум, само се чека да буде издат. Искрено, Зоран је и мене изненадио са снимањем албума, а концертно су ВЕОМА активни у последње време. Quote
Infest Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Fetus ovo je do jaja bend! samo nisam nao da imate album,cak sam mislio i da ste prestali sa radom.ali ako je album stvarno izasao podhitno ga moram kupiti...hoce li biti uskoro neka svirka u bg? -Pozdrav! Uskoro bi trebala biti neka svirka u bgu,pa se nadam da je sigurna i da ce biti przenja! Uskoro bi trebalo i u Novom Sadu,pa kome je blizu...dobrodosao je! Uskoro informacije o izdavacu!!!!!!! Puno pozdrava Quote
Face of Death Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Nista,da ne smaram vise,ne treba mi tvoj disk, ako mi bude trebao kupicu ga,osim ako ne budem bio socijalni slucaj,onda cu da ti se obratim pismenom molbom da mi jedan udelis kao milostinju posto vidim da se sam nudis! A da Quote
RNA Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Па, како то испљува човека. Не можеш мало да се стрпиш? Quote
Face of Death Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Nije fora u tome sto sam nestrpljiv ili bilo sta drugo,cuo sam ja album sto puta kod Duleta, mogao sam i da ga uzmem krisom na Flesh, ali bitan je princip.Podelio je sto cd-a a meni sto sam mu satro ortak i znam ga 20 godina nece da da,cak i kad insisitram pa i na ovako provokativan nacin.E to je fora! Quote
Perfector Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Lule be, ja kapiram shta 'ocesh da kazhesh samo leba ti izvadi to shto ti zaglavilo enter ili nemoj da ga koristish tolko :D:D:pivopije: Quote
RNA Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 То је погубан утицај оног шорца... Јер кад Зоран обуче цветни шорц, он постаје Hawaiian Eye, увек спреман да ступи у акцију! Quote
Recommended Posts