Face of Death Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Jao ljudi, sto je bila metal zurka u petak. mnogo je bilo dobro, i ko je preziveo ce da vam kaze. Ja sam polu ziv. Napred Infest. p0z Jaoooo!!! Quote
Metal_Heart Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 E pa jebiga,ali zato je juce bilo: DA zato je juce u Cacku bilo super, malo je ton bio los ali smo se zajebavali kao ljudi . Quote
ΣΟΚΙ Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 bilo je odlicno sam se zoran nije cuo drao se iz petnih zila ali jebi ga ! Quote
Face of Death Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 bilo je odlicno sam se zoran nije cuo drao se iz petnih zila ali jebi ga ! Cudo to da se on nije cuo,kad se dere ko besan konj. Quote
ΣΟΚΙ Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Cudo to da se on nije cuo,kad se dere ko besan konj. pa imali su "manjih" problema sa zvukom! Quote
Metal_Heart Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 pa imali su "manjih" problema sa zvukom! Da da manjih problema Doslo mi je da skrcam onu miksetu! Quote
Courtney Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 Cudo to da se on nije cuo,kad se dere ko besan konj. Slusaj ga, "ko besan konj" Pa kakvi su vam to izrazi? Zoran se ne dere.... Quote
Face of Death Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 (edited) Slusaj ga, "ko besan konj" Pa kakvi su vam to izrazi? Zoran se ne dere.... Hahaha!!!Ma ne,pricaj mi o tome molim te.Rove po ceo dan pogotovo kad se napije.Ufff!!! POZ Edited May 11, 2004 by Face of Death Quote
justhell Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 (edited) Face of death, nisi u pravu. Katastrofalna greska! Zoran je odlicni pevac. Slusajuci njega sticem utisak kao da sam na selu. U dvoristu svoga dede cujem kako se komsije igraju sa domacim zivotinjama, i u toj igri uzivaju. Normalno, FoD, predpostavljas da su te domace zivotinje veprovi kapitalci a igracke su hladni nozevi zariveni duboko u svinjsko salo. No, da prevedem za one koji ne razumeju, Zoran se dere kao djavolje dete kad ga poliju hladnom vodom, kao kad pustis vodu na kazanchetu posle kenjanja, kao chopor medveda pre parenja, KAO NAJGORI PEVAC IZBACHEN IZ UTROBE MAJCINE. Veliki pozdrav za ekipu INFESTA Edited May 12, 2004 by justhell Quote
Face of Death Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Face of death, nisi u pravu. Katastrofalna greska! Zoran je odlicni pevac. Slusajuci njega sticem utisak kao da sam na selu. U dvoristu svoga dede cujem kako se komsije igraju sa domacim zivotinjama, i u toj igri uzivaju. Normalno, FoD, predpostavljas da su te domace zivotinje veprovi kapitalci a igracke su hladni nozevi zariveni duboko u svinjsko salo. No, da prevedem za one koji ne razumeju, Zoran se dere kao djavolje dete kad ga poliju hladnom vodom, kao kad pustis vodu na kazanchetu posle kenjanja, kao chopor medveda pre parenja, KAO NAJGORI PEVAC IZBACHEN IZ UTROBE MAJCINE. Veliki pozdrav za ekipu INFESTA POZ za Infest. Quote
Per Yngve Ohlin Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Zoki se ne dere, on urla. P0zdrav za infest, i svima ovde. p0z Quote
Courtney Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Face of death, nisi u pravu. Katastrofalna greska! Zoran je odlicni pevac. Slusajuci njega sticem utisak kao da sam na selu. U dvoristu svoga dede cujem kako se komsije igraju sa domacim zivotinjama, i u toj igri uzivaju. Normalno, FoD, predpostavljas da su te domace zivotinje veprovi kapitalci a igracke su hladni nozevi zariveni duboko u svinjsko salo. No, da prevedem za one koji ne razumeju, Zoran se dere kao djavolje dete kad ga poliju hladnom vodom, kao kad pustis vodu na kazanchetu posle kenjanja, kao chopor medveda pre parenja, KAO NAJGORI PEVAC IZBACHEN IZ UTROBE MAJCINE. Veliki pozdrav za ekipu INFESTA Manijaci Quote
justhell Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Ne, ne, ostaje to da Zoran nije upucen u svoje pevachke (ne)mogucnosti, ali ipak sve pohvale Davidu na bogovskim solazama, Duletu na perfektnim ritmovima, i naravno Zoranu na cool harmoniji (ovaj put si se izvukao) Pozdrav!! Quote
sashanew666 Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 just hell,mnogo seres a i ti face of death isto Quote
ΣΟΚΙ Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Zoran ili ti domaca zivuljka!vau!to je bas lepo!To znaci da zivi u stali vau vau! ! JA SAM SAD MALO ! Quote
Face of Death Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Zoran ili ti domaca zivuljka!vau!to je bas lepo!To znaci da zivi u stali vau vau! ! JA SAM SAD MALO ! Ne zivi bas u stali,pre bi se reklo da zivi u garazi!!! Zoki limar!!! Quote
ΣΟΚΙ Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Ne zivi bas u stali,pre bi se reklo da zivi u garazi!!! Zoki limar!!! ma ja sam samo doneo zakljucak! Quote
Courtney Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Zoran ili ti domaca zivuljka!vau!to je bas lepo!To znaci da zivi u stali vau vau! ! Al' sam se napalila... Quote
justhell Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 (edited) Palish se na zivotinje? Hmmmm... Zanimljivo. Zoki, Zoki, pa oni misle da si ti zivotinja Ja sam samo rekao da se deresh kao zaklana svinja a oni, grubijani jedni , pogreshno protumachili. A lepo kaze Face of Death on je chovek(limar) kao i svaki drugi, samo shto je kao mali gurao usijan lim u grlo pa mu jadne glasne zice ne raspoznaju tonove. Mada, Zoki, ako ti je za utehu chuo sam da su svinje najpametnije domace zivuljke . Edited May 15, 2004 by justhell Quote
Courtney Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Palish se na zivotinje? Hmmmm... Zanimljivo. Zoki, Zoki, pa oni misle da si ti zivotinja Ja sam samo rekao da se deresh kao zaklana svinja a oni, grubijani jedni , pogreshno protumachili. A lepo kaze Face of Death on je chovek(limar) kao i svaki drugi, samo shto je kao mali gurao usijan lim u grlo pa mu jadne glasne zice ne raspoznaju tonove. Mada, Zoki, ako ti je za utehu chuo sam da su svinje najpametnije domace zivuljke . A nije... Zoran je...neka lepa zivotinja Quote
Recommended Posts