Face of Death Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Ama crko mi modem nisam mogao uopste da se kacim na net. Sas sam na faksu i imam besplatan net. Quote
ΣΟΚΙ Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 aaaaaaaaaaaaaa!shvatam!aha!sve sto je dzabe i bogu je drago!zar ne? Quote
Face of Death Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Da naravno,jos najbolje je sto je brzina oko 200 puta brza nego kuci tako da ladno gledas spot preko neta a ne secne ni jednom. POZ Quote
Infest Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Jao bre face,dokle ces vise da smaras sa tim internetom!jebo te Kragujevac i taj matematicki fax!Ali da li ste znali da mi je face pokazivao matematiku i ja sam dobio 2!zato face kad dodjes bitice I PUSTITE FACE-a NA MIRU!!! poz za moju dragu KRTNI i @@(de da se bre pisu tabovi,si lud,daj mi na pp adresu pa cu ti kulturno poslati postom! pa posle a face ajde dolazi da se pa ondak Quote
Face of Death Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 E Zoki bratunce zaglavi ga ja ovde,neznam kad se vracam sigurno ne za vikend.A sto se pomenute tice ja sam uznemiren. Jos me i popsova ko konja. A ako budem polozio ovaj jebeni ispit ima da bude : Kada ce da imate probu ocu malo da POZ Quote
Courtney Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 poz za moju dragu KRTNI Dakle, evo kako sam ja pomenuta. Nick mi nije lepo napisan, moje je citavih pola recenice... Quote
Veliki Inkvizitor Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 pogodite ko se vratio...hehe pa ovako, da sad ne pravim neke digresije o tome da li mi se svidja njihova muzika ili ne, samo da kzem su likovi iz infesta ok, i da se po mom misljenju, muzikom bavi iz postovanje prema njoj, a i sa odnosom koji je dobar Quote
ΣΟΚΙ Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 vau da li ja to vidim napredak na bolje! p.s.lepo pope lepo!to se ceni!nego ne dodje da se bijemo !salim se to nista ne resava!a mozda i resava!a sta mislis o tome! Quote
Infest Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Ej face,jebiga sta da ti kazem kad ides na jebeni matematicki!Ajd zovi me kad vidis post a probu smo imali juce,pa za nekih nedelju dana kad dule dodje iz sela! ajd budi pozdravljen! poz svima! A za sledecu svirku kojhas ce definitivno biti>> sviracemo na hitu,ne ove nego sledece nedelje,najverovartnije sa Alisterom i Stillbornom!A onda se vidimo! Quote
Infest Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 A sad jedna velika poiruku za dragu mi COURTNEY!Rekao sam da ce poruka biti velika,ali da bi stvar bila velika na mora biti glomazna!Pa cu samo reci TOCAK!Sta bi smo mi bez tocka? salim se, veliki poz za COURTNEY! ajd zvacu te posle! Quote
Courtney Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 A sad jedna velika poiruku za dragu mi COURTNEY!Rekao sam da ce poruka biti velika,ali da bi stvar bila velika na mora biti glomazna!Pa cu samo reci TOCAK!Sta bi smo mi bez tocka? salim se, veliki poz za COURTNEY! ajd zvacu te posle! I zvao je Quote
Face of Death Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Ej face,jebiga sta da ti kazem kad ides na jebeni matematicki!Ajd zovi me kad vidis post a probu smo imali juce,pa za nekih nedelju dana kad dule dodje iz sela! ajd budi pozdravljen! poz svima! A za sledecu svirku kojhas ce definitivno biti>> sviracemo na hitu,ne ove nego sledece nedelje,najverovartnije sa Alisterom i Stillbornom!A onda se vidimo! E bale skupljaj pare z Metallicu,pozajmi od nekog i teraj kevu da ti posalje.Nista ti ne obecavam ali mislim da cu moci da ti dam 500 kinti. Ajde bale da idemo da poginemo. I probaj da nagovoris Duleta. POZ Quote
ΣΟΚΙ Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 (edited) A sad jedna velika poiruku za dragu mi COURTNEY!Rekao sam da ce poruka biti velika,ali da bi stvar bila velika na mora biti glomazna!Pa cu samo reci TOCAK!Sta bi smo mi bez tocka? salim se, veliki poz za COURTNEY! ajd zvacu te posle! kako se vade fleke za on KRTNI!jao mile!to jest jao krtni! (moja dva omiljena smajlija)! i ovaj naravno (ne vezano sa ovom porukom!)nego eto tek tako! Edited June 1, 2004 by @@ Quote
Face of Death Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 E Zoki ozbiljno ti kazem potrudi se malo znas da ja dobijam kartu besplatno tako da cu moci da ti dam kintu.Skupi sto vis mozes. POZ Quote
justhell Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Pa Zoki, evo i ja cu ti dati. Poshto mi je karta vec kupljena poslacu ti po Face-u imam 46.8 din. I onako sam mu duzan dva piva. Quote
justhell Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 (edited) Edited June 2, 2004 by justhell Quote
Face of Death Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Pa Zoki, evo i ja cu ti dati. Poshto mi je karta vec kupljena poslacu ti po Face-u imam 46.8 din. I onako sam mu duzan dva piva. Ma kad smo vec kod piva,DAJ BRE!!! A ti Zoki potrudi malo,kad si vec skupio te pare mozes jos malo!!! Quote
ΣΟΚΙ Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 jeste krtni ti je rekla da obijes trafiku!a ovo ti ja kazem pokupi cokaldice i prodaj ih na buvljaku!zar nisam pametan ! Quote
Face of Death Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 "Teach Children To Worship Satan" To je lako,ajde probaj ovo: "Teach Satan To Worship Children". Quote
Metal_Heart Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Pozdrav za Infest iz Cacka! Valjalo bi da dodjete uskoro, videcu da organizujem nesto, obavezno da sa sobom povedete i Azazel. Zoki zovni nekad siso! Quote
justhell Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 jeste krtni ti je rekla da obijes trafiku!a ovo ti ja kazem pokupi cokaldice i prodaj ih na buvljaku!zar nisam pametan ! Quote
Recommended Posts