justhell Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Ma kad smo vec kod piva,DAJ BRE!!! Dobicesh ga u petak. I vodku Quote
Courtney Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Pozdrav za Infest iz Cacka! Valjalo bi da dodjete uskoro, videcu da organizujem nesto, obavezno da sa sobom povedete i Azazel. Zoki zovni nekad siso! Ne moze, on zove samo mene Ne, ozbiljno, ljudi, ajde da organizujemo fond "Pomozimo Zoranu da kupi kartu za Metallicu", skraceno, PZDKKZM Evo, ja cu da prilozim...da prilozim...prvo vi Quote
ΣΟΚΙ Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Ne moze, on zove samo mene Ne, ozbiljno, ljudi, ajde da organizujemo fond "Pomozimo Zoranu da kupi kartu za Metallicu", skraceno, PZDKKZM Evo, ja cu da prilozim...da prilozim...prvo vi dao bih ja kad bi imao(dao bi kurcinu salim se naravno)sve zavisi od jednog LJUDA koji treba da mi dadne for dz kartu!ako ne moracu da spadnem na niske grane i trazim pare od roditelja ! baj d vaj :sta znaci skortum? Quote
Metal_Heart Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Ne moze, on zove samo mene Ne, ozbiljno, ljudi, ajde da organizujemo fond "Pomozimo Zoranu da kupi kartu za Metallicu", skraceno, PZDKKZM Evo, ja cu da prilozim...da prilozim...prvo vi eeeeeeeee ne znas ti kakvo je trpanje bilo u Cacku prosli put Quote
ΣΟΚΙ Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 eeeeeeeee ne znas ti kakvo je trpanje bilo u Cacku prosli put ako se misli na onu svirku u elementu!joj kako je bosanac sutno onog lika posred glave!siroti mali on!e da i na svakih 5 sek. je govorio kako neznamo da igramo sutku! ! p.s.jel metal_heart ti li si onaj mrza?sto je stajao sa leve strane do miksete valjda u majci marduka!ja sam infestov veliki fan bar me za takvog predstavljaju a ja se slucajno zadesio u cacku pa dosao na svirku! Quote
Metal_Heart Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 (edited) ako se misli na onu svirku u elementu!joj kako je bosanac sutno onog lika posred glave!siroti mali on!e da i na svakih 5 sek. je govorio kako neznamo da igramo sutku! ! p.s.jel metal_heart ti li si onaj mrza?sto je stajao sa leve strane do miksete valjda u majci marduka!ja sam infestov veliki fan bar me za takvog predstavljaju a ja se slucajno zadesio u cacku pa dosao na svirku! Da ja sam mrza i stajao sam pored miksete , ali sam nosio majicu Nargaroth a ne marduk, a ko si ti, mislim sta si nosio na svirci? A bosanac je sutnuo tog klinca zato kad naleti na mene redovno guli beton... Edited June 6, 2004 by Metal_Heart Quote
MURDER Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Da ja sam mrza i stajao sam pored miksete , ali sam nosio majicu Nargaroth a ne marduk, a ko si ti, mislim sta si nosio na svirci? A bosanac je sutnuo tog klinca zato kad naleti na mene redovno guli beton... Bato,samo THRASIRAJ!!!!! Quote
ΣΟΚΙ Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Da ja sam mrza i stajao sam pored miksete , ali sam nosio majicu Nargaroth a ne marduk, a ko si ti, mislim sta si nosio na svirci? A bosanac je sutnuo tog klinca zato kad naleti na mene redovno guli beton... JA MA NOSIO....MISLIM TEKSAS!a sto se tice majce je razlog zbog koga se ne secam! stajao sam u sred bine!jelena te zna ja mislim!Mislim da ti se javila! bosanac bese ima sexi torbu? Quote
Face of Death Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 pzdkkzm inace ovo je jedan dobrotvorni fond! Kako koje covace. I ti si mu neki fan. Quote
ΣΟΚΙ Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 pzdkkzm inace ovo je jedan dobrotvorni fond! Kako koje covace. I ti si mu neki fan. zar je i tebi stigao da isprica?zamisli taj um!dosao vam je fan iz bgd-a!eeeeee!ja sam umro kad sam procitao! e da pare ne bi dao ni kevi!i ja moram da zajmim ! Quote
Face of Death Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 zar je i tebi stigao da isprica?zamisli taj um!dosao vam je fan iz bgd-a!eeeeee!ja sam umro kad sam procitao! Sta bre??? Quote
ΣΟΚΙ Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 vako! neki lik iz cacka ,sto je slikao,je izvalio da sam ja infestov veliki fan zato sto sam dosao cak iz bg-a!A bila mi je slava taj dan pa sam se nasao u cacku i normalno dosao na svirku! Quote
Courtney Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 eeeeeeeee ne znas ti kakvo je trpanje bilo u Cacku prosli put Ne zelim da znam sta se desavalo na toj svirci Quote
Courtney Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 "Teach Children To Worship Satan" To je lako,ajde probaj ovo: "Teach Satan To Worship Children". To je jos lakse Satan Is Love Quote
ΣΟΚΙ Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Ne zelim da znam sta se desavalo na toj svirci steta sto nisi bila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Courtney Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 steta sto nisi bila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! More mrs Quote
Face of Death Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Ajde da glasamo da oni budu predgrupa Metallici. Quote
justhell Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 (edited) E bre ne spavaj na ovoj temi. i jopet Edited June 7, 2004 by justhell Quote
The Wicked Witch Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 More mrs Majku ti jebem - drugi deo. Saga se nastavlja... Quote
Courtney Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Majku ti jebem - drugi deo. Saga se nastavlja... Quote
Recommended Posts