Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pozdrav za Infest iz Cacka! Valjalo bi da dodjete uskoro, videcu da organizujem nesto, obavezno da sa sobom povedete i Azazel.

Zoki zovni nekad siso!

Ne moze, on zove samo mene evotigana.gifmhihi.gificon_smile.gif

Ne, ozbiljno, ljudi, ajde da organizujemo fond "Pomozimo Zoranu da kupi kartu za Metallicu", skraceno, PZDKKZM icon_da.gif Evo, ja cu da prilozim...da prilozim...prvo vi icon_redface.gificon_cool.gificon_smile.gif

Posted

Ne, ozbiljno, ljudi, ajde da organizujemo fond "Pomozimo Zoranu da kupi kartu za Metallicu", skraceno, PZDKKZM icon_da.gif Evo, ja cu da prilozim...da prilozim...prvo vi icon_redface.gificon_cool.gificon_smile.gif

dao bih ja kad bi imao(dao bi kurcinu icon_mrgreen.gif salim se naravno)sve zavisi od jednog LJUDA koji treba da mi dadne for dz kartu!ako ne moracu da spadnem na niske grane i trazim pare od roditelja no.gifno.gif !

baj d vaj :sta znaci skortum?

Posted

eeeeeeeee ne znas ti kakvo je trpanje bilo u Cacku prosli put icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
eeeeeeeee ne znas ti kakvo je trpanje bilo u Cacku prosli put icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ako se misli na onu svirku u elementu!joj kako je bosanac sutno onog lika posred glave!siroti mali on!e da i na svakih 5 sek. je govorio kako neznamo da igramo sutku! biggrin.gif !

p.s.jel metal_heart ti li si onaj mrza?sto je stajao sa leve strane do miksete valjda u majci marduka!ja sam infestov veliki fan bar me za takvog predstavljaju a ja se slucajno zadesio u cacku pa dosao na svirku! icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_wink.gificon_wink.gificon_mrgreen.gif

Posted (edited)

ako se misli na onu svirku u elementu!joj kako je bosanac sutno onog lika posred glave!siroti mali on!e da i na svakih 5 sek. je govorio kako neznamo da igramo sutku! biggrin.gif !

p.s.jel metal_heart ti li si onaj mrza?sto je stajao sa leve strane do miksete valjda u majci marduka!ja sam infestov veliki fan bar me za takvog predstavljaju a ja se slucajno zadesio u cacku pa dosao na svirku! icon_biggrin.gif  icon_biggrin.gif  icon_wink.gif  icon_wink.gif  icon_mrgreen.gif

Da ja sam mrza i stajao sam pored miksete icon_wink.gif , ali sam nosio majicu Nargaroth a ne marduk, a ko si ti, mislim sta si nosio na svirci?

A bosanac je sutnuo tog klinca zato kad naleti na mene redovno guli beton... icon_smile.gif

Edited by Metal_Heart
Posted
Da ja sam mrza i stajao sam pored miksete icon_wink.gif , ali sam nosio majicu Nargaroth a ne marduk, a ko si ti, mislim sta si nosio na svirci?

A bosanac je sutnuo tog klinca zato kad naleti na mene redovno guli beton... icon_smile.gif

Bato,samo THRASIRAJ!!!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

JA MA NOSIO....MISLIM TEKSAS!a sto se tice majce pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifalkos.gifalkos.gifalkos.gifalkos.gif je razlog zbog koga se ne secam! icon_wink.gif stajao sam u sred bine!jelena te zna ja mislim!Mislim da ti se javila!

bosanac bese ima sexi torbu? icon_confused.gif

Posted
pzdkkzm

inace ovo je jedan dobrotvorni fond!

Kako koje covace.

I ti si mu neki fan. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

zar je i tebi stigao da isprica?zamisli taj um!dosao vam je fan iz bgd-a!eeeeee!ja sam umro kad sam procitao! icon_wink.gif

e da pare ne bi dao ni kevi!i ja moram da zajmim no.gif !

Posted

vako! neki lik iz cacka ,sto je slikao,je izvalio da sam ja infestov veliki fan zato sto sam dosao cak iz bg-a!A bila mi je slava taj dan pa sam se nasao u cacku i normalno dosao na svirku!