in_flames Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Cestitke naravno!!! Razbili ste! Quote
Grobodan Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Cestitke!!!!!Koga narod voli,taj je prosao. Quote
Sentenced Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Sve čestitke! Meni ste bili extra najbolji! A ime Inquisition mi najbolje zvuči, kratko i brutalno, još ako ima neke veze sa vama ili pesmama.... Quote
Aruena Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Slazem se sa Sentencedom, bili ste najbolji!!! Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 videh nend sinoć na tv na gitarijadi i zaključak na osnovu 2 pesme bi bio da je to neko kucanje poput slayera, sve u svemu, nije loše, al' ništa posebno..... a uostalom shta se može očekivati od naših bendova.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 glavni problem benda je tipičan thrash pristup i po pitanju textova koliko mogu videti i muzike....autentičnost fali.... Quote
Poor Old Lu Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Infest... Super bend sinoc sam vas gledao na gitarijadi... Uff, rasturili ste sve zhivo i divo... Voleo bih da dodjem do vash demo ali ne znam kako. nisam chuo da neko ima vash demo ovde u Makedoniji!! Pozdrav! Quote
Kristijan Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Infest je jutros iz Zaječara zapalio za BG odakle su sa ekipom Beograda 202 i Demetherom otišli u Vrnjačku Banju gde večeras sviraju Hit Nedelje live. Juče su uzeli nagradu publike, potpuno zasluženo jer je dok su oni svirali masa letela na sve strane. Osim toga mislim da jako dobro sviraju Bay Area thrash metal! Quote
Baal Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Infest je jutros iz Zaječara zapalio za BG odakle su sa ekipom Beograda 202 i Demetherom otišli u Vrnjačku Banju gde večeras sviraju Hit Nedelje live. I INFEST je razbio u Banji sve živo! Odličan bend! Samo napred! Quote
Kai Hansen Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Svaka chast za gitarijadu i najbolji su bili vecheras u banji! GO INFEST! DOWN WITH ALOGIA! Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 vama idiotima je infest dobar, samo zato shto volite stil koji oni skidaju, a ne volite stil koji skida alogija....ne branim alogiju, al' infest - smešno je hvaliti ih..... nemate pojma, deco.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 poenta: zašto slušati one koji (bledo) kopiraju kada imamo originale.... Quote
Sentenced Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Poenta: zašto smarati druge i uopšte ulaziti u topic o Infestu kada imamo topic o Alogiji... dete.... Quote
genius Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Bilo bi lepo kad bi svirali trezni nekad...ali mozda i ne bi, usrali bi se od treme... BTW, Zoki, brate, jeb'o te mobilni kad ti je krsh!!!!!!!! Javi se da se dogovorimo za svirku 2. u Domu. Dugujesh mi napijanje Quote
RNA Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 vama idiotima je infest dobar, samo zato shto volite stil koji oni skidaju, a ne volite stil koji skida alogija....ne branim alogiju, al' infest - smešno je hvaliti ih..... nemate pojma, deco.... Зашто је смешно хвалити их? Ја не нападам Алогију, али Инфест су у фази развоја и треба их подржати. Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 nisam rekao da ti napadaš jer si od retkih odmerenih ljudi ovde.... njihov razvoj će propasti ukoliko ne shvate da ne treba da kopiraju u najskorije vreme.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Poenta: zašto smarati druge i uopšte ulaziti u topic o Infestu kada imamo topic o Alogiji... dete.... apsolutno sve dobro loše i kakvo god je rečeno o alogi9ji milioon puta tako da.... Quote
Infest Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 HVALA SVIMA NA PODRSCI A POSEBNO DELIKVENTU,JER NAM TAKVI SAMO DAJU SNAGU DA TERAMO DALJE! A ZA DEMO U MAKEDONIJI HE HE HE !!!!!! Ajd ko moze neka dodje u Jagodinu u nedelju 29-tog da poludimo svi zajedno!!! Quote
Dowla Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Zoran gitarista i pevach?Onaj sa dugom plavom kosom? Quote
sashanew666 Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 JEDVA CHEKAM DA DODJEM U JAGODINU DA VAS UPOZNAM DOSTASAM SLUSAO O VAMA OD LUKICA COOL STE SKROZ JA SAM ONAJ 0643070...POZ!!! Quote
Jester 666 Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Pozdrav ekipi iz Jagodine. Svirka vam je dobra, samo jos pivo da popravite... Quote
Infest Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 ej bre PIVO MI NE DIRAJ!!!!!!!! mA KAKAV SAM JA FAKTOR U BENDU? JA SE DEREM I SVIRAM GTITARU! POZDRAV!!!! PS.Genius,mi nikad ne izlazimo pijani na binu,osim na svirkama u Jagodini Quote
genius Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 PS.Genius,mi nikad ne izlazimo pijani na binu,osim na svirkama u Jagodini Quote
Recommended Posts