Baal Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 U Banji ne da si se krljao sa crvenokosom nego nije bilo kraja... Kakav kvar na gitari... Ja lepo kažem Quote
Baal Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Zoran i muvanje? Ma gde, nije on sposoban za to Nije je on muvao, već ona njega Quote
Courtney Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Nije je on muvao, već ona njega Da...mislim da ga je ta i zvala telefonom...blackerka iz Kraljeva, right? kolko ih ima, ne moze covek sve da ih popamti Quote
Infest Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Ej bre ajd batalite to!!!!! Ko bre muvao ribe po Vrnjackoj Banji i Zajecaru!!!! Zar mislite da sam ja takav? A gitara mi je bila sjebana!!!!!!!!!!!!!BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrav za sve ljude ovde!!! PS.Pozdrav za Jester-a !!!!USTAJ BRE!!!!HAHAHAHAHA Quote
justhell Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Upravo sam postao Master of metal. Chestitajte mi. A da i pozdrav za infest Quote
dima Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Ej bre ajd batalite to!!!!! Ko bre muvao ribe po Vrnjackoj Banji i Zajecaru!!!! Zar mislite da sam ja takav? A gitara mi je bila sjebana!!!!!!!!!!!!!BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrav za sve ljude ovde!!! PS.Pozdrav za Jester-a !!!!USTAJ BRE!!!!HAHAHAHAHA ZORANE LEGENDO!!!! Quote
Jester 666 Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Veliki pozdrav Zokiju i ekipi... Kad cemo da poradimo na Jagodinskom `Starcu`? Quote
Courtney Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Ej bre ajd batalite to!!!!! Ko bre muvao ribe po Vrnjackoj Banji i Zajecaru!!!! Zar mislite da sam ja takav? A gitara mi je bila sjebana!!!!!!!!!!!!!BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrav za sve ljude ovde!!! PS.Pozdrav za Jester-a !!!!USTAJ BRE!!!!HAHAHAHAHA Naravno da ne. Ti si ozbiljan ozenjen covek Quote
genius Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Ma Zoki je mala beba za neke ovde ... Thrash 'till death! Quote
Infest Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Veliki pozdrav Zokiju i ekipi... Kad cemo da poradimo na Jagodinskom `Starcu`? Ej ljudi mi treba da izdamo album do kraja godine,a ime je jos uvek problem!! Batalite ove ljubavne stvari,UBICE ME KRTNI!!!!!!! Ajd kazite nesto sto bi bilo resenje!!Imate tamo imena pa ajd pomozite!!!!! Death to posers i pozdrav svima na temi!!!!!!! PS.genius,kad ces bre da dodjes sa nasim dragim Jesterom da probas najlepse pivo!!!!tj CHICHU!!!!! Quote
genius Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 PS.genius,kad ces bre da dodjes sa nasim dragim Jesterom da probas najlepse pivo!!!!tj CHICHU!!!!! Chim mi prodju ispiti, Zoki...dolazim jedan weekend da se naroljamo CHICHE!!! Zemo???? BTW, pozdrav za Alister-ovce i 'ocu album 'odma sada 'odma!!! Quote
justhell Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 (edited) Pa nemojte zuriti sa albumom. On mora biti na svetskom nivou. Brzina je nichiji prijatelj Edited September 6, 2004 by justhell Quote
ΣΟΚΙ Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 (edited) Jesterom da probas najlepse pivo!!!!tj CHICHU!!!!! ubise sa cicom Edited September 7, 2004 by @@ Quote
Courtney Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Batalite ove ljubavne stvari,UBICE ME KRTNI!!!!!!! Quote
Infest Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 (edited) Ja bih samo da zamolim ljude sa foruma koji dobro crtaju da ako mogu,nacrtaju idealanu sliku za omot cd-a na temu FORBIDDEN PAST!,pa ako neko ima neku ideju neka mi se javi na pp.platicu u pivu!!! hvala Edited September 13, 2004 by Infest Quote
phil_milmax Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Mogu ja da nacrtam nekog cica Glisu ali samo ako placate u pivu(Jagodinskom).Ja mislim da bi za vas najbolje bilo da na omot stavite voljenog i cenjenog Chichu.Malo ga zamaskirajte, stavite mu rogove i udri. Jel nije losa ideja? Pa momci kada pocinjete da snimate?Jel svirate u subotu u Aleksincu pa da se vidimo.Aj sve najbolje. BEZ CHICHE NEMA PRICHE!!! Quote
Courtney Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Dusina slika je izasla u HUPER-u! I on tamo kao nesto plica I dobila sam plus iz latinskog! ma, moze li ovaj dan biti lepsi? Quote
darkod Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Dusina slika je izasla u HUPER-u! I on tamo kao nesto plica I dobila sam plus iz latinskog! ma, moze li ovaj dan biti lepsi? Moze ali u sam ja da ti ga zagorcam!!!!!!!!!! Quote
Courtney Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Moze ali u sam ja da ti ga zagorcam!!!!!!!!!! Ej bre! Mislim nesto jutros na tebe, nema te da se javis, neces demo da mi posaljes... Pa sta mi radi big brother? Jel vam doslo zlo iz Bara? Ovo sve naravno ima mnogo veze sa Infestom i nikako se ne moze smatrati spamom Ja opet imam 0% WARNA Quote
ΣΟΚΙ Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 (edited) Dusina slika je izasla u HUPER-u! I on tamo kao nesto plica I dobila sam plus iz latinskog! ma, moze li ovaj dan biti lepsi? mora da se ubaci samjli koji se krsiti i prevrce ocima a do tada Edited September 17, 2004 by @@ Quote
Infest Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Phil-e!!! nema chiche na omotu,nego u stomacima!!!!!! Uradio nam je lik omot,jos samo da snimimo i to je to!!!! DEATH TO POSERS!!!!!!!!! Quote
Courtney Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Da vratim temu na prvu stranu Quote
Infest Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 E sad ja da se pohvalim!!! U studio ulazimo decembra i pocinjemo snimanje!!!! Album se zove (ce se zvati) Forbidden Past! Imace 10 pesama i to : 1 intro 2 Inquisition 3 Forbidden Past 4 Betrayer 5 Revolution 6 Order 7 Anger will Remain 8 Time to Die 9 Mind Control 10 Thrash till Death Nadam se da ce vam se svideti! PURE THRASH METAL pozdrav Quote
Recommended Posts