Dowla Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Uraaaaaa!!!! ko ce biti izdavac? Quote
genius Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 (edited) E sad ja da se pohvalim!!! U studio ulazimo decembra i pocinjemo snimanje!!!! Album se zove (ce se zvati) Forbidden Past! Imace 10 pesama i to : 1 intro 2 Inquisition 3 Forbidden Past 4 Betrayer 5 Revolution 6 Order 7 Anger will Remain 8 Time to Die 9 Mind Control 10 Thrash till Death Nadam se da ce vam se svideti! PURE THRASH METAL pozdrav Reci mi u kojoj pesmi se pominje Dead Before Dying...neko bi to jako zeleo da zna ...I baci text ako moze... BTW, svaka chast za Inquisition...Mnogo jaka pesma... Edited September 29, 2004 by genius Quote
RNA Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 Чекај, хоћете ли овога пута стварно у студио (мора да је то награда за победу на Гитаријади), или ће опет бити кућна варијанта? Quote
Dowla Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 snimace u paradoxu,rekao Mikica sinoc na 202 Quote
delay Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 meni je javljeno da radite neki bonus nekakve seksualne perverzije i da spremate neki black metal projekat? šta se kuva?... Quote
Black#1 Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Najjachi ste bili na gitarijadi!Dobro da ste pobedili.... samo tako nastavite! Quote
Џрк Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 pesma order je najjaca bend je totalno ok,niste toliko jaki sviracki,ali ste ubedljivo imali najbolji scenski nastup na gitarijadi.Energija!!!Support.Respect.Metal Poz Quote
*nitro* Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 jedva cekam da izadje album! momci su jebali kevu na gitarijadi! Quote
RNA Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 jedva cekam da izadje album! momci su jebali kevu na gitarijadi! Истина. Видиш, нисам баш много поменуо њихов наступ тамо, али момци су јебали кеву. Оно се зове трешерица! Quote
delay Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 samo da se malo bolje isproduciraju bubnjevi(kao npr na Abonosu) i dno pakla je granica Quote
ΣΟΚΙ Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 ne moze infest na drugu stranu......... koliko dugo nisma bio na netu zaboravih da kucam........................ nista pozdrav celom infestu i posebno duletu......(nije smeo da pisa kod staklenca u onom "javnom zbunju" kaze, ljudi prolaze) Quote
Face of Death Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 vama idiotima je infest dobar, samo zato shto volite stil koji oni skidaju, a ne volite stil koji skida alogija....ne branim alogiju, al' infest - smešno je hvaliti ih..... nemate pojma, deco.... Preterano seres!!! To sto se tebi Infest ne svidja a drugima se svidja ne znaci da su oni idioti!!! Moj komentar Quote
Мајор Гашпар Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Odlican bend..Odlican vokal Jel zna neko ostavu benda? Mozda je i ispisanaal me mrzi da prelistavam Quote
Dr Hiroshima Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Pozdrav Infestu-kolegama po muzickom ukusu!!!! Dead Before Dying Quote
dima Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Preterano seres!!! To sto se tebi Infest ne svidja a drugima se svidja ne znaci da su oni idioti!!! Moj komentar Ma pusti coveka, vidis da je dileja! Quote
Infest Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Pozdrav svim ljudima koji posecuju forum!! Velioki pozdrav za DBD i!!!!! Nadam se da ce u skorije vreme biti neka svirka u BGu gde cemo zajedno svirati! Mi sad treba da sviramo sa azazelim i krampom u zemun,pa se nadam da cemo se videti tamo! A sto se tice postave infesta,nju cine< Zoki-vokal i ritam gitara Anta-bas David-solo gitara Dule-bubanj Pozdrav Simargalu!!! -------------------------------------------------------- DEATH TO POSERS Quote
Мајор Гашпар Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Hvala braco.. Strvarno bih voleo da imam neki vas snimak Quote
ΣΟΚΙ Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 uskoro snimaj.imam ja demo....nek mi jave ljudovi koji oce.................... Quote
genius Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 (edited) E, svajo, jebem te dlakavog . Gde si do sad??? Idesh u shkolicu kontam . Elem, daj Dragani demo vec jednom!!!!!!!!! I majicu naraFski...'Ajd' pa dodji na . Povedi i najbolje domace thrash-ERE Alister-OVCE . Edited October 24, 2004 by genius Quote
Infest Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Demo mogu da ti posaljem ili ako si iz BG-a, mogu da ti donesem na svirku 6. u Domu Omladine. Ovo se odnosi na Simargala. pozdrav DEATH TO POSERS Quote
genius Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Simargal je agro chovek iz Trstenika...Elem, ponesi sve shta treba za prekosutra...Znachi, demo, majicu, 100l piva and the butt for... Long Live South Park!!!!!!!!!! Quote
justhell Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Pa.Jeste.Najbolji.A.Ko.Ne.Misli.Tako.Poserem.Mu.Se.Na.Muzichki.Ukus.Pozdrav.Za.Infest.Ekipu.Ko.Ih.Jebe.Bebe. . Quote
Recommended Posts