Jump to content

Recommended Posts

Posted

ej vlajko dobar je dobar!!!

A sto se tice djoleta-MAGMA VS. INFEST pivopije.gifpivopije.gif

KAD GOD HOCETE DA VAS RASTURIMO!!!!JAVI SE~~!!!! icon_rockdevil.gif

A AJD DA ORGASNIZUJEMO NESTO DA SVIRAMO U BG ZAJEDNO KAO ONO KADF SMO BILI MLADI!!!! biggrin.gif

• 2 weeks later...
Posted

poa nism imao pare bre!!Javio sam ja crnom da ne dolazim,a ti sto ne zoves u guzicku te rutavu biggrin.gif

pozdrav za A.S!!!

a sto se tice simargalovog fanzina, ok.samo me zovni i uradicemo to.hvala

Posted

poa nism imao pare bre!!Javio sam ja crnom da ne dolazim,a ti sto ne zoves u guzicku te rutavu

pozdrav za A.S!!![/

QUOTE]

E i prenecu tvoje tople pozdrave Nikoli icon_smile.gificon_wink.gificon_smile.gif

I pozdrav za INFEST od Anguish Sublime-a!

• 3 weeks later...
Posted

Slava braco i seste. Nisam odavno bio ovde jer me zezala sifra. Kazite mi da li se to desava( da nece da prepozna sifru i user name) jer sam odavno registrovan ali odavno nisam dolazio, ili je nesto drugo u pitanju? Nego veliki pozrav svima, i vidimo se.

ps srecna vam nova godina icon_rockdevil.gif

Posted

cujem prodali ste se.....sad cujem samo za pare svirate................e nisam mogao da verujem.............mislim i dalje ne mogu da poverujem....koji vam je cenovnik da znam?mad.gif

Posted

Pozdrav ljudi. El moze neko da mi odgovori na ono pitanje. Hvala u svakom slucaju. Pozdrav INFEST-u a ti Davide smanji sa pivom ako zelis da zivis jos 10 god. p0z

ps SRECNA NOVA GODINA musik20.gif

ne mozemo mi da ti pomognemo...posalji pp nekom od moderatora (Apeiron, Herr_Wolf, Gothic Angel...bilo kome) i objasni im svoj pwobwem icon_da.gificon_wink.gif

srecna i tebi... pivopije.gif