Мајор Гашпар Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Demo mogu da ti posaljem ili ako si iz BG-a, mogu da ti donesem na svirku 6. u Domu Omladine. Ovo se odnosi na Simargala. pozdrav DEATH TO POSERS Opusteno burazeru Daj ovoj Dragani...Debeloj gothicarki pa cu ja nekako da se snadjem Quote
Infest Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 ajd vazi! A sto tako za nasu Gagu? Quote
Мајор Гашпар Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Pa, tako joj tepam..voli kad je neko zove debela gothicarka..bolje nego da je debela dlakava matematicarka Quote
Dowla Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Zoki,jel ti se svidja moj potpis? Quote
Stuart Hamm Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Zoki brate,do jaja vam je ORDER.Uzeo sam neku kompilaciju pa sam cuo ovu stvar.Jebe kevu. Djole(MAGMA) Poz Kad cemo da se takmicimo u ? Vidimo se na nekoj od svirki. Quote
Infest Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 ej vlajko dobar je dobar!!! A sto se tice djoleta-MAGMA VS. INFEST KAD GOD HOCETE DA VAS RASTURIMO!!!!JAVI SE~~!!!! A AJD DA ORGASNIZUJEMO NESTO DA SVIRAMO U BG ZAJEDNO KAO ONO KADF SMO BILI MLADI!!!! Quote
Мајор Гашпар Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Jel nije frka da uradim intervju sa vama za fanzin? Quote
DragonKnight Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Zoki ubiću te, majke mi, što nisi došao u NS 25-tog i doveo mi 200 razularenih metalaca!! Quote
Infest Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 poa nism imao pare bre!!Javio sam ja crnom da ne dolazim,a ti sto ne zoves u guzicku te rutavu pozdrav za A.S!!! a sto se tice simargalovog fanzina, ok.samo me zovni i uradicemo to.hvala Quote
Мајор Гашпар Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 Mislio sam da ti posaljem pitanja na pp i ti mi odgovoris...Valjda ce biti ok Quote
Infest Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 ok,jel ces odmah ili drugi put? Quote
Мајор Гашпар Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Samo polako..Da smislim pitanja..Da ne trcim pred rudu..Uopste mi se ne zuri.. Saljem pitanja na pp Ziveli Quote
DragonKnight Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 poa nism imao pare bre!!Javio sam ja crnom da ne dolazim,a ti sto ne zoves u guzicku te rutavu pozdrav za A.S!!![/QUOTE] E i prenecu tvoje tople pozdrave Nikoli I pozdrav za INFEST od Anguish Sublime-a! Quote
Courtney Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Malo na prvu stranu! Bla, teb dugo nisam videla, a ja sam bila zla pa nisam htela da vracam temu na prvu stranu :zlo: Aj dodji i ti u petak vamo, pa se vidimo Quote
genius Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 ajd vazi! A sto tako za nasu Gagu? Jbg..gothicharka nisam , to bar znash svajo...elem, vidimo se sutra! Quote
Per Yngve Ohlin Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Slava braco i seste. Nisam odavno bio ovde jer me zezala sifra. Kazite mi da li se to desava( da nece da prepozna sifru i user name) jer sam odavno registrovan ali odavno nisam dolazio, ili je nesto drugo u pitanju? Nego veliki pozrav svima, i vidimo se. ps srecna vam nova godina Quote
Per Yngve Ohlin Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Ej ljudi, dajte bre, odgovorite mi na ono pitanje posto mi je odgovor bas potreban ne samo za mene. Pozdrav Infest-u i svima ovde. A ti Davide, smanji malo(znas o cemu pricam).p0z Quote
Guest 10 dinara Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Kako da dodjem do vaseg dema.. Quote
genius Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Dacu ti ja kad uzmem za koji dan...Elem, dodjite na svirku 17. u SKC, DBD i Infest... Quote
ΣΟΚΙ Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 ej bre infest qde ste bre?kako napreduje disk!zoki bre javi se! Quote
ΣΟΚΙ Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 cujem prodali ste se.....sad cujem samo za pare svirate................e nisam mogao da verujem.............mislim i dalje ne mogu da poverujem....koji vam je cenovnik da znam? Quote
Per Yngve Ohlin Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Pozdrav ljudi. El moze neko da mi odgovori na ono pitanje. Hvala u svakom slucaju. Pozdrav INFEST-u a ti Davide smanji sa pivom ako zelis da zivis jos 10 god. p0z ps SRECNA NOVA GODINA Quote
Courtney Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Pozdrav ljudi. El moze neko da mi odgovori na ono pitanje. Hvala u svakom slucaju. Pozdrav INFEST-u a ti Davide smanji sa pivom ako zelis da zivis jos 10 god. p0z ps SRECNA NOVA GODINA ne mozemo mi da ti pomognemo...posalji pp nekom od moderatora (Apeiron, Herr_Wolf, Gothic Angel...bilo kome) i objasni im svoj pwobwem srecna i tebi... Quote
Per Yngve Ohlin Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 E, pa tako mi kazite. Srecna vam Srpska nova godima, i da nam Infest bude bolji i da pijemo zajedno. p0z Quote
Recommended Posts