Courtney Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 E, pa tako mi kazite. Srecna vam Srpska nova godima, i da nam Infest bude bolji i da pijemo zajedno. p0z ni hvala da mi kazes Quote
Infest Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Ma nije Zoki nestao nego je bio bolestan ko besna azdaha!!!!!!! Spremamo nove stvari za one koji vole najsiroviji THRASH. Pozdrav za sve sa foruma i nadam da ce cemo uskoro imati neku svirku pa da se svi ... a svim pozercinama POZDRAV!!!!!!!!!! Odo ja da slusam Hypocrisy Quote
Infest Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Pa trebalo bi uskoro. Stvari smo sredili ostalo je samo da snimimo. Samo je problem novac.Njega nemamo koliko j e potrebno,ali se nadam da ce se to uskoro srediti. Pozdrav za sve i ko god je iz BGa i zeli da nas cuje uzivo,neka dodje 25-og u filozof.Pozdrav Quote
Mr. Metal Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Pa trebalo bi uskoro. Stvari smo sredili ostalo je samo da snimimo. Samo je problem novac.Njega nemamo koliko j e potrebno,ali se nadam da ce se to uskoro srediti. Pozdrav za sve i ko god je iz BGa i zeli da nas cuje uzivo,neka dodje 25-og u filozof.Pozdrav Ajd dolazite pa da pijemo neko , i da slamujemo k'o nezdravi!!!! Pozdravi ekipu!!! C/\ABA!!! Quote
genius Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 (edited) Pa trebalo bi uskoro. Stvari smo sredili ostalo je samo da snimimo. Samo je problem novac.Njega nemamo koliko j e potrebno,ali se nadam da ce se to uskoro srediti. Pozdrav za sve i ko god je iz BGa i zeli da nas cuje uzivo,neka dodje 25-og u filozof.Pozdrav Otvorite ziro rachun za pomoc, ili se prijavite kod Karica za Impuls zivotu ili tako neshto...Nagnavajte babe za pare...chek' to si vec pokushao . Elem, jebem te, svajo, ne javljash se . Nisam znala da si bolestan, inache bih ti dovela neku lomnu u struku da te lechi s masaze u chokloladu i s kamen iz vulkan . Elem, kad budesh dolazio morash da mi dash neke stvari ... Edited February 17, 2005 by genius Quote
Perfector Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 A dobro,onda kad snimite nemoj da ne bude Poz! Quote
Per Yngve Ohlin Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Pa normalno da nemate pare kad sve trosite ne pice. Ali tako valjda i treba. Pa da pijemo i da se druzimo. Zoki izadji u petak, bice nesto lepo obezbedjeno. pa tako... underground babo... p0zdrav Quote
ΣΟΚΙ Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Pa trebalo bi uskoro. Stvari smo sredili ostalo je samo da snimimo. Samo je problem novac.Njega nemamo koliko j e potrebno,ali se nadam da ce se to uskoro srediti. Pozdrav za sve i ko god je iz BGa i zeli da nas cuje uzivo,neka dodje 25-og u filozof.Pozdrav auuu zorane majku neam ni traga mi glasa od tebe.....da znas da MOZDA dodjem u filozof....... Quote
Per Yngve Ohlin Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 e, mrzi me da pisem samo ono. poz za infest i svima ovde bla bla bla Quote
Karlo SE Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Pozdrav momci, sinoc ste zvucali ne uvezbano, ali je bilo do jaja, Inquisition i order su sjajne pesme samo picite i srecno sa nalazenjem para za album. Thrash 'till death! Quote
genius Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Zoran pije, Dule preteruje, Zoran bije... Fan bljuva, fen duva...istorija suva... Quote
kuruz Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Samo zbog njih(vas ) cu kupiti ovaj disk Dvestadvojke. Quote
Per Yngve Ohlin Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Pozdrav svima. Ti Zoki, ajd dodji na kafu i izvini sto nisam bio prisutan kad si doso jer me ubio umor. Quote
Infest Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Siki,pre bih rekao da te je ubilo onoliko piva i votke koje si otkinuo za 15 minuta!!!! hail my alcoholic brother!! HORNS UP Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 E Zoki mislim uvati me za rucku Poljubi mi Borka Quote
Hungry Wolf Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Infest konza!!!!!! THRASH 'TILL DEATH!!!!!!! Quote
Recommended Posts