Infest Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 041 988 salim se pozdrav za courtney i sve ljude koji dolaze na ovu temu Quote
Perfector Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 (edited) Za sve informacije o bendu,kliknite na sledeci link INFEST voli vas vash mica romanticni!!!! Edited June 3, 2005 by AGGRESSIVE_PERFECTOR Quote
Infest Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Kao sto vidite,nas prijatelj Mica romantika je postavio link tako da sve informacije o bendu ,pored pp-a,mozete naci na linku.Uskoro ce biti postavljene najnovije slike benda,kao i logo. Hvala svima koji su uz nas!!! SLAVA MICO!!!!! Quote
Џрк Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 dobri ste al' su vam mnogo lose distorzije na albumu !za sledeci album zna se-Marshall bato! Poz! Quote
ΣΟΚΙ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 he citam u onom gej casopisu...izhvalise vas...jedini nas bend koji ima refren... Quote
ΣΟΚΙ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 dobri ste al' su vam mnogo lose distorzije na albumu !za sledeci album zna se-Marshall bato! Poz! uvek neke zamerke... tu hevi dzrk brate nasao sam studio mojih snova...bive gotov do kraja juna...2 bas bubnja...dovoljno...:)mozda si blejao vec tamo kod teta dese...sad pravi miir2... Quote
Џрк Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 (edited) uvek neke zamerke... tu hevi dzrk brate nasao sam studio mojih snova...bive gotov do kraja juna...2 bas bubnja...dovoljno...:)mozda si blejao vec tamo kod teta dese...sad pravi miir2... POa to je vise nego ocigledno,kao da su koristili Zoom 505,nisam zlonameran-samo ukazujem... Sto se tice studija nisam bio u Miir-u. Ja sa mojima sviram u Orange dvojci.Surchin je malo daleko,ali ako ima duplu... Edited June 4, 2005 by Heavy jerk Quote
ΣΟΚΙ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 POa to je vise nego ocigledno,kao da su koristili Zoom 505,nisam zlonameran-samo ukazujem... Sto se tice studija nisam bio u Miir-u. Ja sa mojima sviram u Orange dvojci.Surchin je malo daleko,ali ako ima duplu... kao sto rekoh to ce biti gotovo krajem juna...znaci nije jos...i nece biti dupla vec dva jebena bas bubnja...eeeeeeee dva.....alo braco D V AAAAAAAAAAA Quote
Face of Death Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Za sve informacije o bendu,kliknite na sledeci link INFEST voli vas vash mica romanticni!!!! Aj leba ti,izadjose i van zemlju!!! Ako tako i treba!!! A ti si mico izem ti pogacu! Quote
Infest Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 O Lukicu,pa ti si ziv? Kako je na faxu ? U SKCu bi trebala da se odrzi deathrash svirka 24.,pa svi oni koji gotive Infest,mogu da dodju,a mi cemo se potruditi da opravdamo vase postovanje prema nama!! Slava!!! Quote
justhell Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 (edited) HE, Lukic i matematika. A bilo je genijalno stvorenje, nego nece da uchi. Eve ne danas polaga' malopre ispit na istem i sakinu ki godj ono kad ti se potkine dupe rutavo No chekam ja da prooluje tomosi livadam i da upeche zvezda pa cu ondak da zagrejem stolicu na livadi sakoshenoj. e tako Lukichu lizi karu kod lekaru(shto kaze moj buraz) pozdrav Edited June 8, 2005 by justhell Quote
Face of Death Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Da ides u selo i ti i tvoj burazer i da kosite te iste livade sto pominjes,jer i nste za bolje. Quote
Kramp Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Alo šalji logo za plakate, potvrđeno je za SKC 24.06. Evo ti moj e-mail [email protected] Quote
Infest Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 OK,poslacu ti ujutru. Vidimo se tamo pa da pruzimo ljudima old school deathrash fuckin metal!!! FOREVER IN FLAMES OF UNDERGROUND!!!!! Quote
Shamandalie Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Veliki pozdrav gospodinu Infestu! Nadam se da ti je bilo zanimljivo prethodne subote u BG-u, samo steta sto si zaspao dok smo mi pravili marketnski plan za Heteru! Pozdrav i javi se kad budes dolazio ponovo! Quote
Sister of Mercy Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 INFEST?Da zhivite u Jagodini,gde su svirke retkost,gde su ljudi koji slushaju dobru muziku retkost,gde su sve dobre,underground stvari retkost,ne biste rekli nishta loshe o INFESTU.Dakle,INFEST je definitivno jedna od najboljih grupa u Jagodini,trenutno... Osim ako nechemo da ih uporedimo sa onim nochnim vukovima,ili kako vech... Zajebite da pljujete Zokija i companiju,zar trebaju da se naduvaju i da skoche na binu da bi bili pravi thrash band?Ako hochesh da dodjesh na neku svirku i da se izludish,ne mozhesh to da uradish uz “nochne vukove”,vech naravno uz INFEST.A vi ako biste da pleshete,ona ljudi,ne trazhite pravi THRASH.To sa godinama je opet chisto sranje,jer ako ste mladji,vishe vas niko ne ceni,a ako imate 18 godina,do juche ste slushali LINKIN PARK,a sada ste se uvukli u kozhne pantalone,nabacili pentagrame,i slushate MAYHEM i DIMMU BORGIR,pa ste najvechi blacker,to je vech posebna pricha...Zoki danas treba da bude idol klincima,a i vama koji mozhda niste intelektualno ni do kolena Zokiju i kompaniji...A uvek che postojati ti ljubomorni egoistichni likovi koji se nadju tu uvek kada treba da pljuju i da omalovazhavaju nechiju rad,trud pa i uspeh...Ne bi ni vama bilo lako da ste do juche bili jedan od najboljih gitarista u gradu,a da vech sutra bezuspeshno pokushavate da skinete EUROPE,u bendu sa klincima i pochetnicima!Pozdrav za Zokija i INFEST,najbolji su!!! DEAD TO POSERS!!! Quote
Џрк Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 INFEST?Da zhivite u Jagodini,gde su svirke retkost,gde su ljudi koji slushaju dobru muziku retkost,gde su sve dobre,underground stvari retkost,ne biste rekli nishta loshe o INFESTU.Dakle,INFEST je definitivno jedna od najboljih grupa u Jagodini,trenutno... Osim ako nechemo da ih uporedimo sa onim nochnim vukovima,ili kako vech... Zajebite da pljujete Zokija i companiju,zar trebaju da se naduvaju i da skoche na binu da bi bili pravi thrash band?Ako hochesh da dodjesh na neku svirku i da se izludish,ne mozhesh to da uradish uz “nochne vukove”,vech naravno uz INFEST.A vi ako biste da pleshete,ona ljudi,ne trazhite pravi THRASH.To sa godinama je opet chisto sranje,jer ako ste mladji,vishe vas niko ne ceni,a ako imate 18 godina,do juche ste slushali LINKIN PARK,a sada ste se uvukli u kozhne pantalone,nabacili pentagrame,i slushate MAYHEM i DIMMU BORGIR,pa ste najvechi blacker,to je vech posebna pricha...Zoki danas treba da bude idol klincima,a i vama koji mozhda niste intelektualno ni do kolena Zokiju i kompaniji...A uvek che postojati ti ljubomorni egoistichni likovi koji se nadju tu uvek kada treba da pljuju i da omalovazhavaju nechiju rad,trud pa i uspeh...Ne bi ni vama bilo lako da ste do juche bili jedan od najboljih gitarista u gradu,a da vech sutra bezuspeshno pokushavate da skinete EUROPE,u bendu sa klincima i pochetnicima!Pozdrav za Zokija i INFEST,najbolji su!!! DEAD TO POSERS!!! nadam se da se ova kritika nije odnosila na mene.Ja sam samo dao konstruktivan predlog da ubace bolje distorzije na sledecem albumu(ako ga daj boze bude,jer su jedna od retkih thrash grupa ovde)>.Jos jednom kazem,oduvali su sve nastupom na proslogodisnjoj gitarijadi,stvarno su bili energicni,ali mi se nikako nije svideo zvuk dista na albumu.Uostalom,vec sam rekao da me podseca na Zoom a to nikako ne valja .Nadam se da se niko iz |Infesta nije uvredio ovom mojom izjavom koja je vrlo objektivna(zasto bi ja koji qrac io ljubomoran na Zokija i Infest?!Mi smo svi metalci a svi metalci su jednaki medj ' sobom! ).Toliko od mene.Poz za sve thrashere i Death metalce... Quote
Guest Scorpio Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 INFEST?Da zhivite u Jagodini,gde su svirke retkost,gde su ljudi koji slushaju dobru muziku retkost,gde su sve dobre,underground stvari retkost,ne biste rekli nishta loshe o INFESTU.Dakle,INFEST je definitivno jedna od najboljih grupa u Jagodini,trenutno... Osim ako nechemo da ih uporedimo sa onim nochnim vukovima,ili kako vech... Zajebite da pljujete Zokija i companiju,zar trebaju da se naduvaju i da skoche na binu da bi bili pravi thrash band?Ako hochesh da dodjesh na neku svirku i da se izludish,ne mozhesh to da uradish uz “nochne vukove”,vech naravno uz INFEST.A vi ako biste da pleshete,ona ljudi,ne trazhite pravi THRASH.To sa godinama je opet chisto sranje,jer ako ste mladji,vishe vas niko ne ceni,a ako imate 18 godina,do juche ste slushali LINKIN PARK,a sada ste se uvukli u kozhne pantalone,nabacili pentagrame,i slushate MAYHEM i DIMMU BORGIR,pa ste najvechi blacker,to je vech posebna pricha...Zoki danas treba da bude idol klincima,a i vama koji mozhda niste intelektualno ni do kolena Zokiju i kompaniji...A uvek che postojati ti ljubomorni egoistichni likovi koji se nadju tu uvek kada treba da pljuju i da omalovazhavaju nechiju rad,trud pa i uspeh...Ne bi ni vama bilo lako da ste do juche bili jedan od najboljih gitarista u gradu,a da vech sutra bezuspeshno pokushavate da skinete EUROPE,u bendu sa klincima i pochetnicima!Pozdrav za Zokija i INFEST,najbolji su!!! DEAD TO POSERS!!! Ako ces vec da velicas Infest, nemoj to da radis preko ledja drugih ljudi. To sto ti ne slusas EUROPE, ne znaci da ih ne slusa neko drugi, i ako ne volis Night Wolves, ili nekoga iz tog benda, ne znaci da mozes da pljujes po njima do prekosutra. Ne stajem ni na ciju stranu, samo me mnogo nervira to prepucavanje i pljuvanje. Quote
Guest Scorpio Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 INFEST?Da zhivite u Jagodini,gde su svirke retkost,gde su ljudi koji slushaju dobru muziku retkost,gde su sve dobre,underground stvari retkost,ne biste rekli nishta loshe o INFESTU.Dakle,INFEST je definitivno jedna od najboljih grupa u Jagodini,trenutno... Osim ako nechemo da ih uporedimo sa onim nochnim vukovima,ili kako vech... Zajebite da pljujete Zokija i companiju,zar trebaju da se naduvaju i da skoche na binu da bi bili pravi thrash band?Ako hochesh da dodjesh na neku svirku i da se izludish,ne mozhesh to da uradish uz “nochne vukove”,vech naravno uz INFEST.A vi ako biste da pleshete,ona ljudi,ne trazhite pravi THRASH.To sa godinama je opet chisto sranje,jer ako ste mladji,vishe vas niko ne ceni,a ako imate 18 godina,do juche ste slushali LINKIN PARK,a sada ste se uvukli u kozhne pantalone,nabacili pentagrame,i slushate MAYHEM i DIMMU BORGIR,pa ste najvechi blacker,to je vech posebna pricha...Zoki danas treba da bude idol klincima,a i vama koji mozhda niste intelektualno ni do kolena Zokiju i kompaniji...A uvek che postojati ti ljubomorni egoistichni likovi koji se nadju tu uvek kada treba da pljuju i da omalovazhavaju nechiju rad,trud pa i uspeh...Ne bi ni vama bilo lako da ste do juche bili jedan od najboljih gitarista u gradu,a da vech sutra bezuspeshno pokushavate da skinete EUROPE,u bendu sa klincima i pochetnicima!Pozdrav za Zokija i INFEST,najbolji su!!! DEAD TO POSERS!!! Ako ces vec da velicas Infest, nemoj to da radis preko ledja drugih ljudi. To sto ti ne slusas EUROPE, ne znaci da ih ne slusa neko drugi, i ako ne volis Night Wolves, ili nekoga iz tog benda, ne znaci da mozes da pljujes po njima do prekosutra. Ne stajem ni na ciju stranu, samo me mnogo nervira to prepucavanje i pljuvanje. Quote
Perfector Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 E ajde zaobidjite besmislene rasprave, valjda imate dovoljno mozga da shvatite da to ne vodi nikuda... @Sister of Mercy Pise se DEATH TO POSERS Quote
Sister of Mercy Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Ko se uvredi,njegov problem...Ovako,shto se tiche Night Wolves,volim ljude iz te grupe,bar vechinu...Protiv EUROPE nemam nishta,to je bilo samo poredjenje,a ko razume...shvatiche...SCORPIO,nisam te pomenula,dotichna osoba che se vech sama pronachi,a kako ona sebi daje za pravo da se "proslavlja" i "istiche" preko ledja drugih ljudi,i ja sam sebi dala to pravo. INFEST vishe nije ni potrebno hvaliti,oni su uspeli,postigli svoje,i sigurna sam da che od sada ichi samo na gore!Svako ima pravo na svoje mishljenje,ali neki definitivno trebaju da se preispitaju zashto misle to shto misle[a ja,i verovatno pola Jagodine,znamo odlichno situaciju!] INFEST,sigurna sam,neche obrachati pazhnju na glupave pokushaje uvrede,jer znaju oni odlichno koliko vrede! AGGRESSIVE_PERFECTOR-hahaha,DEAD TO POSERS Hvala na ukazanoj smeshnoj greshki Ja ne zhelim da se prepucavam,samo mi smeta to shto nekima smeta Zokijev i INFEESTOV uspeh,jer za to zaista nema razloga!UMESTO da svi budemo slozhni i da podrzhimo i prijateljski ukazhemo na greshke jednom od retkih nashih THRASH bandova,mi [odnosno "neki"],radimo to na vrlo jadan i nizak nachin! DEATH TO POSERS!!! Quote
genius Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 (edited) SMRT NEPISMENIMA!!!! Zoki, svajo, cimnucu te ovih dana na mob da se dogovorimo shta cemo i kako cemo jer se nismo videli od onomad kad je pao sneg . Edited June 14, 2005 by genius Quote
Џрк Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 da svi budemo slozhni i da podrzhimo i prijateljski ukazhemo na greshke slazem se.U tom pravcu je i isla moja kritika na racun zvuka.Toliko Quote
Face of Death Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 E zajebite svadje nemojte da se ovaj forum ponovo pretvori u polemiku Jagodinaca koji se medjusobno bas i ne mirisu.Forum ipak postoji zbog podrske, sugestija...I treba da bude o Infestu. Nego ipak DEATH TO POSERS!!! Quote
Recommended Posts