Џрк Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 E zajebite svadje nemojte da se ovaj forum ponovo pretvori u polemiku Jagodinaca koji se medjusobno bas i ne mirisu.Forum ipak postoji zbog podrske, sugestija...I treba da bude o Infestu. Nego ipak DEATH TO POSERS!!! ja nisam Jagodinac vec iz BG-a i nemam nista protiv njih Quote
Infest Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 e ako si reko!!!Vidimo se 24. u skc-u!!!!! Quote
Elldamar Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 (edited) Zoki,pozeru,planirate li vi album ikada da snimite ? Edited June 17, 2005 by Elldamar Quote
Sister of Mercy Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 ...Ko se bre jebote prepucava?!Ja sam zhivela u Jagodini,i nadam se da vishe nikada nechu!!!Ono je bio savet,onom ko se prepucava,a ja nemam nameru to da radim!Infestu bar gitare ne zvuche kao harmonike...Pozdrav za INFEST! Dolazim u SKC da se cepam...! DEATH TO POSERS!!! Quote
Sister of Mercy Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 E zajebite svadje nemojte da se ovaj forum ponovo pretvori u polemiku Jagodinaca koji se medjusobno bas i ne mirisu.Forum ipak postoji zbog podrske, sugestija...I treba da bude o Infestu. Lukichu,chuti tamo i idu u Jagodinu pa muvaj onu Mutavu tamo,che da crkne jadna bez tebe! Kad se i klinke pale na tebe,hahahahah! Death to posers!!! Quote
Face of Death Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 ja nisam Jagodinac vec iz BG-a i nemam nista protiv njih Znam nisam tebi ni rekao,ali pogledaj prve stranice ove teme pa vidi kako se prosli put zavrsila polemika koja je imala slican pocetak. Mico pozdrav!!! Sister of Mercy predstavi se mada predpostavjam ko si? Quote
Veliki Inkvizitor Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 de ste bre ljudi...sta se radi Quote
Face of Death Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 de ste bre ljudi...sta se radi E samo jos ti falis! Quote
Veliki Inkvizitor Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 e se tako pozdravlja stari prijatelj...msilim stvarno... Quote
*Pera* Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 VIDIMO SE 24-tog na noci Uzasa Pozz od ~~~~~~~~~~UNDERDEATH-a!!!!!!! Quote
Face of Death Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 e se tako pozdravlja stari prijatelj...msilim stvarno... Ha,pa zavisi kakve su ti namere ovaj put? Quote
Sister of Mercy Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Veruj mi,mali,nemash ti pojma ko sam ja!A i nebitno je potpuno!Nadam se da ono nije zvuchalo kao uvreda,nisam zhelela da tako zvuchi...Ono je bio samo savet,hahaha. DEATH TO POSERS!!! Quote
Face of Death Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Mali???A da ti mala nisi Nevena??? Quote
Veliki Inkvizitor Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 namere, pa nikakve, samo sam doso da vidim sta ima Quote
Face of Death Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Mali???A da ti mala nisi Nevena??? Sad znam da nisi i znam ko si. namere, pa nikakve, samo sam doso da vidim sta ima O.K. Quote
ΣΟΚΙ Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 (edited) de ste bre ljudi...sta se radi e majke mi...brate secas se kako je bilo pre...:)aaaaaaaaaaa tu f.d. dolazis u bg na svirku??? Edited June 22, 2005 by @@ Quote
Face of Death Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Neverujem da cu da imam kintu,bedak. Poz Quote
Infest Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 VIDIMO SE 24-tog na noci Uzasa Pozz od ~~~~~~~~~~UNDERDEATH-a!!!!!!! Vidimo se!!! poz za underdeath!!!! Quote
ΣΟΚΙ Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Neverujem da cu da imam kintu,bedak. Poz ajde bre dolazi...bre...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaada idemo opet da pisamo kod staklenca Quote
Face of Death Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Ja bih rado ali me jebe to sto je u subotu penzija sto znaci da u petak moja baba ima najmanje para u mesecu a ona je moj glavni sponzor. Jebiga!!! Lepo se provedite. Poz!!! Quote
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Mali???A da ti mala nisi Nevena??? Naravno da nije Nevena....Nevena ima preceg posla (al za malo) nego da raspravlja o infestu i ko je sta reko za koga...... A odakle ti mene kao znas? Eeeeee Lukicu Lukicu.....Make Love Not War Quote
Perfector Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Onda bar ne moras da postujes pod dva razlicita nick - a Mislim,stvarno Quote
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Onda bar ne moras da postujes pod dva razlicita nick - a Mislim,stvarno hahahaha pa i ne potpisujem se..... Quote
Face of Death Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Naravno da nije Nevena....Nevena ima preceg posla (al za malo) nego da raspravlja o infestu i ko je sta reko za koga...... A odakle ti mene kao znas? Eeeeee Lukicu Lukicu.....Make Love Not War E rekao sam da sad znam koje ona a tebe neznam samo mi je neko dao pogresnu informaciju,a kad smo vec kod tog pitanja: Odakle vi sve znate mene??? Quote
Recommended Posts