Karlo SE Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Glavna novost je to sto idem u vojsku 1. marta tako da cemo neko vreme pauzirati sa svirkama i tako. poz Ides u vojsku ili civilno? Quote
Elldamar Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Vojska nego shta! Ima da radi kosilica samo tako ! Quote
Infest Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Vec je radila ali meni je civilna sranje,mislim da kupas babe i dede sve je to grind,ali bre,cemu si musko,ako ides u civilnu SLAVA UNDERGROUND666 Quote
sleepless Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 'De si Zoki LEGENDO?Ode kosa?Sad mozes da se druzis sa Rajcom...on se ogulio do glave! POZDRAV IZ BORA! Bosko Quote
ALEXIE_AIC Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Da, znaci - Zoki se oshishao? E, jbg, a ja htela da pitam kad ce svirka u BG-u, da li se nesto planira... Quote
Infest Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 pa ode kose,ali ne i duh! Bice svirke,samo neznam tacan datum.opsirnije o tome cu reci za koji da ,samo da se to malo organizuje... SLAVA666 PS.Pa Rajca je pozer Quote
Shamandalie Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 E pa, sretan put u vojsku, Zoki! Hoce li biti ispracaja po starim dobrim jagodinskim obicajima? Quote
eTeRnAl CaRcAsS Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 sLAwA zOkIju!! Pa KaKo Je U pOzHaReWcU? kOliKo Si PhObIjA iZ WoJske nAwUkAo Dosad? Quote
Infest Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 ma sad sam u krusevcu,a prekomanda mi je fino pala,sa obzirom da mi je blize kuca,tako da mi je lakse zbog proba i svega ostalog... pronasli smo odgovarajuci studio,tako da se iskreno nadam da ce sve biti gotovo do kraja godine ,chak sta vise i pre..videcem sta ce biti sa izdavacem..za sada imamo neke opcije,ali otom potom,ne zelim da naglasavam bilo sta. kdbude bilo sve zavrseno,javicu vam. SLAVA ETERNAL WAR TO FAKES!!! Quote
bloodyrosemary Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Zoki srecna ti slava! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Infest je na snimanju albuma u bgu ..za vishe detalja pitati gothicarke:PPP Quote
RNA Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Cuo od Zokija da rade u nekom sutdiju na NBG-u gde je Zaklan snimao. Da me ubijete ako znam gde je to. Quote
WIZARD OF GORE Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 pa to ti je onaj studio na novom beogradu Quote
StarbreakeR Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Odlicno...bilo je krajnje vreme...momci razaraju Quote
Jabba the Hutt Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 uo od Zokija da rade u nekom sutdiju na NBG-u gde je Zaklan snimao. Da me ubijete ako znam gde je to. Nije valjda brlog onih navarenih ludaka zvani Orange??? Ako snimaju tamo nek su im svi bogovi thrash metala u pomoci... Quote
Karlo SE Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 A u kurac bre vise, da dozivim taj album Infesta! Quote
RNA Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Nije valjda brlog onih navarenih ludaka zvani Orange??? Ako snimaju tamo nek su im svi bogovi thrash metala u pomoci... Iskreno se nadam da nije. Sem toga, to nije studio za snimanje, vec za vezbanje, koliko ja znam. Quote
Shores Of Antartica Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Iskreno se nadam da nije. Sem toga, to nije studio za snimanje, vec za vezbanje, koliko ja znam. Moze i da se snima 50 evra po pesmi vadljda... Quote
Infest Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 POZDRAV!!! Album ce biti gotov krajem sledece nedelje,a uradjen je totalno old school!!!! DEATHRASH!!!!!BEZ KOMPROMISA!!! ETERNAL WAR TO FAKES Quote
StarbreakeR Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Hell Yeah!!!Jedva cekam da to cujem Quote
RNA Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 POZDRAV!!! Album ce biti gotov krajem sledece nedelje,a uradjen je totalno old school!!!! DEATHRASH!!!!!BEZ KOMPROMISA!!! ETERNAL WAR TO FAKES Nismo ni ocekivali drugacije od tebe, Zorane. Quote
female_fighter Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Hell Yeah!!!Jedva cekam da to cujem ....i ja.....mislim stvarno, posle 100 godina....al` dobro, nekada vredi cekati..... Quote
Recommended Posts