Shamandalie Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Zao mi je sto nisam gledala Infest. Bila sam opravdano odsutna. Veliki pozdrav za Zokija. Quote
ΣΟΚΙ Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 bilo je do jaja sinoc...malo su zoki i dule popili vise pa nije bilo savrseno...ali bilo je dobro...pravimo svirku zajedno jednom... Quote
Sgt.Splatter Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 (edited) A u kurac zaboravio sam da te zovem danas Zokiiii !!! Sto se svirke tice, cekanje na red, umor i pivo su ucinili svoje! To se zna iz iskustva... Hvala jos jednom na promo-u, CD je odlican ! Pricacemo o tome jos kad se vidimo sledeci put, ako ne pre, vidimo se na stejdzu u Jagodini! Edited January 22, 2007 by splatter Quote
Infest Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Ma bilo je odlicno!Prava ekipa,fino ozvucenje!Ma jbgm bole,Beograd je to ...jebeni prevoz pa svi kuci...ali nema veze!!!!Opet kazem...bilo je ODLICNO!!!Mada smo cekali 6 sati da sviramo,ali nece toga biti u buducnosti...bar se nadam... Simona-Ma opusteno,vidimo se 16 ili 17 marta...posto cemo opet svirati kod vas! BOSKO KRALJU!!!! Quote
RNA Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Je l'? Sta to bese u martu? Ehm, hvala, hvala! Quote
ΣΟΚΙ Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Ja bih cak isao peske, ali uhvatila me temperatura i udarila mi na misice, pa sam sav bio malaksao i morao da cekam jutarnji (nocni 401 ionako stigao u 20 do 4). jel si na kraju isao na 33???oO lol zoki cucemo se da pravimo neku svirku Quote
Infest Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Pozdrav!Trebalo bi da se odrzi deathrash svirka sredinom marta sa istom organizacijom prethodne,tj. manson i dzoni! Za detalje cu reci kad sve budem znao sigurno! Slava Quote
Infest Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Isto je Bg,ali mislim da nece biti SKC.Jos jednom kazem,neznam nista sigurno...ali javicu ovih dana... SLAVA 666 Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Album je do jaja! Samo, trebao si iscimati Igora, ili nekog sa melodicnijim glasom, da otpeva onaj melodicni deo na 'Order'. Taj deo je bolji na demu. Solaze su, blago receno, smor. Mislim, ono je kao Slayer, besmisleno drndanje gitara i cijukanje cak na momente. Pesme su zakon, najvise zbog dobrih rifova. Slazem se s Karlom da malo preterujes sa grubim vokalom, jer je muzika cist, ali cist thrash. Onde nema ni trunke death metala. Jedino sto je moze povezati je glas, a nema potrebe. Quote
justhell Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Zokiboy, jel ziv onaj narcisoid Lukic! Jel komunicirate sa s njim? Nesam se cuo sa s njemom long time. 'Ocete ikad da dolazite u Kragujevac. To ne bi bilo lose. Zadnji put sam ga video kad je gostovao Alister a i te veceri se ne secam bas najbolje jer sam bio mrtvosan (da ne kazem letvosan). Ajd ako ga vidis reci mu da ga pozdravio Slavisa sa PMF-a. Pozzzzzzz Quote
Infest Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 (edited) Hvala na komentarima!ali,solaze su bas onako kako smo i hteli,dakle bez mnogo filozofije...oldschool! Znam da razumes A zahvalni smo Kozeljniku i Demonetrasu za sve solo gitare na albumu! A vokal...pa ja volem Vader Puno pozdrava za SPACE EATER Edited January 25, 2007 by Infest Quote
Perfector Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Zorane nesreco nisi valjda ti PEVAO refren na Order :D:D. Il si se onako izdrao Vaderovski ? Quote
Infest Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Mico,mico...ja sam se proderao onako fino...Sad je drugacije,ali se uklapa u strukturu albuma... Ajd ti me pozovi kad budes mogao,jer mi nesto trebas... SLAVA666 Quote
ALEXIE_AIC Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Uh, jedva cekam da cujem album! Kad ce i kako moci da se nabavi? Pozdrav! Alexandra Quote
Infest Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Pa sviracemo u bg-u krajem februara(sad je sigurno),pa cu poneti koji promo cd. Ti se samo javi i dobices... SLAVA UNDERGROUND!!!! Quote
Narsil Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Pa sviracemo u bg-u krajem februara(sad je sigurno),pa cu poneti koji promo cd. Ti se samo javi i dobices... SLAVA UNDERGROUND!!!! jest' da ja ne volim thrash metal , ali recimo da je domaci thrash ok , pa gde i kako ja mogu da dobijem album? Quote
ALEXIE_AIC Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Pa sviracemo u bg-u krajem februara(sad je sigurno),pa cu poneti koji promo cd. Ti se samo javi i dobices... SLAVA UNDERGROUND!!!! Wuhu!!! Hvala puno! Verovatno me neces prepoznati, doduse, ali nema veze... Quote
Lady midnight Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Cao Zoki! Eeee mi nikako da se vidimo i ispricamo. Ja odavde iz Nemacke treba da saznajem o vasem prvom albumu, bruko, ni da me obavestis o tako bitnoj stvari! Stidi se! Cim se vratim zovem te, i nemoj da nemas vremena (sindrom mega star), zadavicu te! Eeee stvarno sam happy zbog vaseg albuma, iako ne slusam takvu ziku, ali mi je, veruj, mi previse i preiskreno drago! Jedva cekam to da cujem. A ko je u bendu u stvari? Ajd cujemo se kad dodjem tamo u Srbiju malo. Pozdrav za PRVI i PRAVI bend iz jagodine! Sve najbolje1 Samo tako nastavite! Quote
Infest Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Pozdrav za Lady!Cucemo se... A sto se albuma tice...trenutno se zavrsava omot,a zatim izdavanje. Jos uvek traju pregovori oko izdavanja,ali cim bude bilo sve gotovo,bicete obavesteni! SLAVA UNDERGROUND Quote
Guest Scorpio Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Pozdrav za PRVI i PRAVI bend iz jagodine! ??? Ok, if you say so... Quote
Karlo SE Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Evo i ja konacno da se oglasim. Odlican album, ponegde je vokal malo previse extreman za muziku, ali nije bitno, extra je. Naravno Inquisition od oko 2:40 minuta ostaje neprikosnoveni hit, po meni, pesma svetskog ranga, ali su maltene sve pesme odlicne, a ostale su dobre, Order je stvarno ostao upamcen onako kao sa dema tako da steta sto baja iz Alistera nije pevao i steta sto Revolution nije na albumu, ali bice. Eto tako, jedva cekam da cujem uzivo. SLAVA! Quote
мать Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 ta valjda cu cxuti u februaru taj xtreman vokal posto 20og,nazalost,nisam. Quote
Infest Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Hvala Karlo!Drago mi je da ti se svidja. Vidimo se krajem meseca! AVE Quote
Recommended Posts