RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Ipak se ispostavilo da Kozeljnik zna svirat` solaze Zna kad hoce, ipak je on stara skola... Samo mi se cini da mu se ovde bas nesto i nije htelo. Quote
Infest Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Samo sam dosh`o na temu ovog gay benda, da kazem ovom Zokiju, da cu mu prebit` noge herave ako mi pipne zensku Pa dje si ti Zoki propasti pijana! Disk sam preslusao, przenje, nema sta Ipak se ispostavilo da Kozeljnik zna svirat` solaze ZOki, naleti na www.rs-metal.com ,otvori temu za Infest, pa da vas pljujemo i ako hoces da se neka pjesma okaci na server rs-metala, samo reci Ajd`, srecno na tom festu i nemojte mLogo pit` Nikola Jao barabo!!! Ne brini prijatelju,necu nista raditi po pitanju tvoje zene Imamo telefone pa cemo se dogovoriti sve oko rs-metala! Puno pozddrava!!! RNA-Jos uvek cekam odgovore,javicu cim oni jave meni! Pozdrav i vidimo se 25.tog!!! Apeiron-Hvala puno,prijatelju! ETERNAL BLASPHEMY!!!666 Quote
Infest Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Drugari,hocemo li popiti pivo u nedelju?Jel dolazite?Bole...? Quote
Face of Death Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ti si bre stvarno svima podelio diskove,pederu! Kad ovo procitas da mi se javis i da spremis jedan i za mene inace 8========================D Quote
RNA Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Drugari,hocemo li popiti pivo u nedelju?Jel dolazite?Bole...? Potrudicu se. I Papricice prave svirku u nedelju, pa cu probati nesto da iskombinujem. Quote
Infest Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 (edited) Ali kod nas ce biti sarmi i piva ,a tamo samo papricice Salim se,naravno.Potrudi se i vidimo se tamo! PS.I povedi drugare iz Space-a! ETERNAL WAR AND CHAOS Edited February 22, 2007 by Infest Quote
RNA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Rekoh ti, svi kompletno moramo da balansiramo izmedju lojalnosti kolegama. Ne smem nista da ti obecam. Quote
Shamandalie Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Zoki, mene ne zoves na svirku? Quote
RNA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Suvise si ti lepa, kvarices prosek! Quote
Shamandalie Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Pa mogu ja da budem i troo. Video si na ONIM slikama. Quote
RNA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ono nije troo. Da si musko, rekao bih da si gej. Quote
Shamandalie Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ma nemoj ti meni o gejevima, jer su mi jednom Marko iz Hetere i ovaj ovde Zoki takve scene pravili u nocnoj 75/tici da me bilo zbog njih sramota od ostalih ljudi u busu. Quote
RNA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Za Zorana znam da je gej, to nije nista novo. Provalio sam ga cim sam mu video sorcic u Jagodini. Quote
Perfector Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Hahahaha, to onaj rtd hawaii sa cveticima ? Da, da...to bejashe jako gej s njegove strane Quote
Face of Death Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Kazem ti ja Zoki da si peder! 8========D Quote
Infest Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Pa jbg,sorc me je odao..sta cu a evergray....hahaha pa oni nisu gay,oni su pedercine (bez ljutnje) DEATH TO POSERS Quote
Perfector Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Zanimljivo....prvo zanimljivo kako napisa ime benda koga prozivash, a josh vishe zanimljivo kako dajesh sebi za pravo da isti prozivash...onog trenutka kad budesh napravio jednu pesmu koja je makar upola kvalitetna kolko i jedna EG pesma onda ih prozivaj kolko hocesh...al poshto se to skoro nece desiti onda Shut Up ! .....i losh ti je taj rechnik za choveka kome je omiljeni pisac Niche (ko zna razumece )....a imash PM od mene btw Quote
RNA Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 DEATH TO POSERS Nemoj, Zorane, sebi potpisivati smrtnu presudu, nije lepo s tvoje strane. Quote
Shores Of Antartica Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Nemoj, Zorane, sebi potpisivati smrtnu presudu, nije lepo s tvoje strane. Bosko sudija, porota i dzelat Quote
ALEXIE_AIC Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Nemoj, Zorane, sebi potpisivati smrtnu presudu, nije lepo s tvoje strane. Nego, reci Zoki kad vi svirate (bar otprilike, ako se zna), posto nema sanse da budem na celoj svirci. Pozdrav! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Infest svira treci ili cetvrti znamo iz duboki izvori :mudicar: Quote
RNA Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Dobro je, da ne budu iopet poslednji kao uvek. Poslednje dve svirke na kojima sam ih gledao su bili poslednji, cak i na Gitarijadi kad su svirali u finalu. Quote
Recommended Posts