Infest Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 SLAVA BRACO!!!! Evo jos malo i eto ga albun! Pisao bih jos ali moram na voz! Potrudicu se da pokazemo makedoncima(TREZNI) od cega smo skovani! DEATHRASH METAL ATTACK!!!!! SLAVA SVIMA KOJI SU UZ NAS!!!! Quote
RNA Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Ми смо са вама, а не уз вас! Покажи Македонцима како прже Хавајци! Quote
Infest Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Daklen... Klub Castro-Skoplje! 20.04.2007 INFEST EMBRYOTOMY SERPENTINE FIRE Stigli smo oko 7 ujutru i odmah su nas na stanici cekali Kate(Legenda!!!!) i Lidija... Posto su nas odveli kod Mikija(Basiste Embryotomy-a),otisli su po velike kolicine dragocene Skopske tecnosti !!!! moram napomenuti da su Makedonci veoma veliki domacini i gostoprimstvo je na najjacem nivou!!! odmah nakon dorucka i piva smo legli da spavamo da bi se odmorili i sacekali mikija da dodje sa posla! Oko 6 smo otisli na tonsku i cim sam video miksetu,razglas i pojacala...sve mi je bilo jasno!!!!! Zvuk je jebo kevu!!!! Prvi su bili S.P i momci me podsecaju na Exodus i Tankard!!!!Old school thrash kakav je i nas Space Eater!Posle nekoliko svojih stvari opalili su Tornado of Souls(Megadeth Cover) i opasno podgrejali masu! Zatim na binu iuzlazi vec dokazana uigrana ekipa i atmosfera vec pocinje da se kuva!EMBRYOTOMY su jos jednom pokidali sve ispred sebe!!!Sa prvim blast bitom smo Andrija i ja polomili i noge i ruke!!!Svirali su svojih 8 pesama i ni jedan trenutak nisu dopustili publici da se odmara!!!!Za kraj je Zile najavio jedan Deicide Cover,gde smo mu,opet,Andrija i ja oteli mikrofon i pevali KILL THE CHRISTIANS!!!!!Sta cu...bilo je jace od mene.. Cim smo namestili zvuk i sve sto jer bilo potrebno,poceli smo sa Mind Control i odmah sam video da uopste nije zajebancija!!!Sutka je bila,da ne preterujem,skoro,non stop!!!Svaka pesma je bila ispracena sa masovnom podrskom i najjacom deliricno razbijackom atmosferom!!!! Pored nasih 9 pesama i 4 covera i posle skoro sat vremena svirke,nije bilo predaje ljudi!Cak i na poslednjim pesmama,zadnjim atomima snage su krsili i lomili sve pred sobom!!! Zeleo bih da se zahvalim u ime benda svim ljudima iz Skoplja koji su nas ispostovali do maximuma i iskupovali nam onolika piva za vreme,kao i posle svirke!!! Moram da napomenem da smo bili trezni i svirku odrtadili na najbolji nacin na koji umemo sto se odrazili bas kako smo ocekivali! Posle svirke smo zapalili u park i sakali skopsko do 6 ujutru sa gomilom ljudi koji dosta znaju o nasoj sceni i neznam sta vise da pisem,jer sam jos uvek pod utiscima i prosto mi i milion reci nisu dovoljne da opisem dozivljaj....tako da je ovo u nekim kratkim crtama kompletan opis svirke! Jos jednom da napomenem da su EMBRYOTOMY legende kakve se retko srecu!!!! SLAVA BRACI!!!!! Hvala svima koji su makar u mislima bili uz nas,dok smo bili u Skoplju!!!!! Quote
RNA Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Лепо, лепо, још само не написа колико је људи било. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Bili ste trezni ?! Nisam zadovoljan... A koji Zoran ?! Quote
RNA Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Морали су да буду трезни, јер кад се напију распадну се најгоре. Зоран Хавајац, побогу, како не знаш? Quote
Infest Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 J..b.te havajac Pa frubi...evo..nece se ponoviti!HAHAHAHA Quote
RNA Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ајде стави једну слику у шорцићу да виде људи што те толико подјебавам, ајде, ајде, ајде, ајде... Quote
Shamandalie Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Гејеви најгори, не спамујте бре више! Quote
RNA Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 (edited) То нешто на моју кућну нумеру? Не спамујем, 'оћу да стави слику у шорцу! Edited April 22, 2007 by RNA Quote
Shamandalie Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Ma nisi ti gej, daleko bilo. Ne bih ovde da cprepricavam neke scene iz nocne 75-tice od pre skoro dve godine i da ne kompromitujem pojedine osobe, nemojte samo javno da se hvalite time, molim vas! Quote
RNA Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Ала си га завила у четничку гибаницу... На шта се уопште односио твој пост? Quote
Infest Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Uh sunce ti jebem!Cekaj da zavrsimo sajt,okacicu sliku tog jebenog sorca i napisacu da je to poklon za tebe,as ako ga ne obuces kako umes i znas... pusticu 6 debelih goticartki na tebe Quote
Infest Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Pozdrav!!!! Posto jos uvek nismo nasli drugog gitaristu i sviramo kao trojka jedno obavestenje... Obavestavam sve ljude koji su zainteresovani sa sviraju solo gitaru u infestu mogu da se jave na e mail adresu [email protected]. SLAVA 666 Quote
Infest Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 E ovako stoje stvari... Uskoro ocekujte album Infesta pod okriljem TERROR BLAST-a iz Makedonije!!!! Cim bude pusteno u stampu,javicu vam,a do tad...strpite se malko i uskoro...eto ga u Srbiji!!!! Hvala svima na podrsci!!!! SLAVA UNDERGROUND Quote
Marishte Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Pozdrav!!!! Posto jos uvek nismo nasli drugog gitaristu i sviramo kao trojka jedno obavestenje... Obavestavam sve ljude koji su zainteresovani sa sviraju solo gitaru u infestu mogu da se jave na e mail adresu [email protected]. SLAVA 666 A sta je sa Davidom? Ne svirate zajedno? Quote
Infest Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 David vise nije bendu iz nekih razloga koje nisu bas za siru javnost...i ti vec nekoliko meseci... SLAVA Quote
Infest Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 sto se tice studijskog dela solo gitare,tu su pomogli Kozeljnik i Demonetras,a sto se tice live nastupa...trebala bi uskoro neka kombinacija da upali,ali otom potom!!! AVE METAL Quote
Infest Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 I evi i ovo zvanicno obavestenje! 12.07 Infest nastupa na EXIT FEST-u ------Explosive stage Dobrodosli na Deathrash metal attack!!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 BRAVO! Svaka vam cast, ljudi! Slusacu vas tamo, konacno, posle vise od 2 godine... Quote
Recommended Posts