Infest Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Pozdrav! Na zalost nismo svirali u golubcu iz nekih jebi ga razloga,koji nisu mogli da se zaobidju,tako da.. bice prilike. Jos jednom se izvinjavam svim ljudima koji su nas hteli slusati... Zao mi je i sto ne zasvirasmo zajedno sa Spaceovcima.mada,bice prilike! A za svirku...posalji mi poruku na e mail,pa cemo se dogovoriti. [email protected] SLAVA666 Quote
Sgt.Splatter Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 juce sam pustio po ne znam koji put vash promo... jedva cekam da vas ponovo cujem uzivo a oni ritmovi i riffovi mi sve bolje i bolje zvuce svaka cast momci Quote
RNA Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Нисма на то мислио... Прошверцовао би те већ неко некако. Уосталом, ми нисмо били комплетни првог дана, па си могао да уђеш на једну од 3 несикоришћене пропуснице. Стварно си аматер. Требао си да се јавиш, па бисмо измајмунисали нешто. Quote
Infest Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 SLAVA BRACO!!!!! OD SUTRA MOZETI KUPITI INFEST ALBUM!!!!!! IZASAO JE POD OKRILJEM TERROR BLAST RECORDS-A(MAKEDONIJA) I MOZE SE NACI U MORDORU(TC.CUMIC),A USKORO I SIROM SRBIJE!!! OKTOBRA CEMO ,U VIDU PROMOCIJE,ODRZATI MINI TURNEJU KOJU CEMO ZAPOCETI U BEOGRADU,GDE CE TAKODJE BITI DISKOVA U PRODAJI... HVALA SVIMA NA PODRSCI!!!!!! ZA LJUDE KOJI ZELE CD,A NISU IZ BEOGRADA,MOGU POSLATI SVOJU KUCNU ADRESU NA [email protected] ILI POZVATI NA 064-144-00-81 A JA CU POSLATI PUTEM POSTE .... CENA CD-A JE 350 DINARA! ODLICNO ODSTAMPAN I ODRADJEN BUKLET,OMOT I SVE OSTALO ,TAKO DA MISLIM DA NECETE ZAZALITI ZA DATE PARE!! thrash your guts!!!!!! Quote
Karlo SE Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Fuck Yeah! Otisao sam sutra u Mordor! SLAVA! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Samo ako ces da poptishes tvoju golishavu sliku unutra:) Cu preslusam sad ceo disk pa cu ti reknem sta ce da bidne od sviranje i tako toj\m/ Quote
Sgt.Splatter Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 a mogao bi infest polako da se prebaci iz demo bendova u root domace scene ? Quote
Infest Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 pozdrav!!!! Uskoro,tj 6-tog oktobra krece turneja radi promocije albuma! 06.09 Novi Sad ,a zatim (neznam jos tacne datume,ali cu javiti uskoro) beograd,nis,kragujevac,sarajevo,skoplje.... pa ko je slobodan ,a zeli da nas cuje uzivo....eto prilike. A novost je da je u bendu i drugi gitarista,tako da ce i zvuk biti znatno puniji i jaci!!!! SLAVA BRACO!!!!! ps.Album se moze naci u Mordoru,music shop-u u Jagodini i narudzbinom preko neta,a uskoro ce ga biti i u AWAKEN/GROM RECORDS distribuciji!!!! AVE666 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Koliko para je u Mordoru? Quote
Infest Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 (edited) Mislim da je u 450 dinara mordoru... AVE 666 Edited September 27, 2007 by Infest Quote
Џрк Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Ja sam mislio da je Nesha, ali se ispostavilo da nije Quote
Sgt.Splatter Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Uskoro,tj 6-tog oktobra krece turneja radi promocije albuma! 06.09 Novi Sad Valjda 6.10. i potvrdi nam kad ce taj Beograd Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Nisam nemogu ja tolko da popijem:P Quote
Mr.Hate Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 De si Gedzo,kad ces u Jagodinu.Svira ti Alogia u Taliru u subotu,svi pravi thrasheri ce biti tamo od 7 do 77 Idemo da ih teramo da sviraju Philosopher!!! Kad ces da mi posaljes katalog iz Mordora??? Jebo sam te loshe,ima da pijes pivo na silu kad se vidimo! Frantic minds are terrified,life lies in a grave,silent death rides high above,on wings of revelation. Multi death from chemicals,arrogance has won,annihilation must be swift,destroy without destruction! Gods of the throne must be watching from hell awaiting a mass genocide Soldiers defeated by death from the smell,bodies lie dorment,no life. Rising new souls on the land where they fell,demons not ready to die, Nothing to see where the sleeping souls lie-CHEMICAL WARFARE!!! Quote
Infest Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 E moj stari dobri Vlado!!!poslao sam ti katalog,....necemo se videti na tom koncertu,ali hocemo drugom prilikom... Neso,nije problem u picu,vec u nezainteresovanosti.ti si mi dobar prijatelj,ali ne dovoljno zainteresovan nasom pricom.cujemo se pa da popijemo pivo! Filipe,vec sam razgovarao za bg,danas trebam saznati koji je datum,a bendovi su isti kao sto smo rekli! AVE666 Quote
Mr.Hate Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Stupio sam u kontakt sa ovima i vec smo napravili kombinacije.Bitno je da svega toga ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju,odnosno da mali moj Zoki nije intervenisao!!! Idemo dalje bato nema stop! Thrash till death! Minutes seem like days since fire ruled the sky The rich became the beggars and the fools became the wise Memories linger in my brain of burning from the acid rain Pain I never have won! Nothing here remains,no future and no past No one could foresee the end that came so fast Hear the prophet make his guess that paradise lies to the west So join his quest for the sun! SHADES OF DEATH ARE ALL I SEE FRAGMENTS OF WHAT USED TO BE SKELETIONS OF SOCIETY! E moj stari dobri Vlado!!!poslao sam ti katalog,....necemo se videti na tom koncertu,ali hocemo drugom prilikom... Neso,nije problem u picu,vec u nezainteresovanosti.ti si mi dobar prijatelj,ali ne dovoljno zainteresovan nasom pricom.cujemo se pa da popijemo pivo! Filipe,vec sam razgovarao za bg,danas trebam saznati koji je datum,a bendovi su isti kao sto smo rekli! AVE666 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 MA ja to na metaforicki nachin ocu da kazem da nemam dovoljno muda za ovakav bend:P Quote
Infest Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Pozdrav!!! Svirka u ns-u je na zalost otkazana zbog neozbiljnosti i propusta pojedinaca iz organizacije,ali ce uskoro biti pokrenuta prica opet! Blizi se koncert u bg-u,samo se ceka datum,a bukirano je 03.11-Sarajevo 04.11-Tuzla dok za skoplje jos uvek nije potvrdjen datum! AVE666 Quote
+Abigail+ Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Pozdrav!!! Svirka u ns-u je na zalost otkazana zbog neozbiljnosti i propusta pojedinaca iz organizacije,ali ce uskoro biti pokrenuta prica opet! Blizi se koncert u bg-u,samo se ceka datum,a bukirano je 03.11-Sarajevo 04.11-Tuzla dok za skoplje jos uvek nije potvrdjen datum! AVE666 au zoki, zajeban ti je ovo datum za sarajevo, s obzirom da je iste veceri i deep purple. vjerujem da bi vam bilo bolje da stavite za 5. il pomjerite komplet za jedan dan;) Quote
Recommended Posts