RNA Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Зоки је горе мислиод а каже да ма шта да се десило увек диже главу и наставља даље. Нико осим њега и није остао из оригиналне или било које друге поставе. Quote
Mr.Hate Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Зоки је горе мислиод а каже да ма шта да се десило увек диже главу и наставља даље. Нико осим њега и није остао из оригиналне или било које друге поставе. To i jeste njegov bend,jos kad je bio u osnovnoj skoli pricao je da hoce da ima bend kad poraste.A znao je i da dodje na vrata i trazi kasetu Iron Maiden da "malo slusa".Taj mali Zoki izraste u pravog velikog zlikovca! Quote
dimmu1 Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 (edited) momci do jaja atmosfera beshe u apatinu! ko shto je blazha rekao oni nisu ni morali svirati slushao sam vas prvi put nie loshe zvuchalo,nadam se da cete svirati o5 u blizini sombora potrebno nam je takvih svirki! SLAVA! Edited February 22, 2008 by dimmu_ Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 To i jeste njegov bend,jos kad je bio u osnovnoj skoli pricao je da hoce da ima bend kad poraste. Zar nije imao neki bend u osnovnoj, Dogma? Quote
RNA Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 То је претеча Инфеста. Слушао сам тада једну песму, Зоран послао мојој тадашњој девојци која се мува овде по форуму, а тада је писала за Рок Експрес. Дошло то у моје руке, ступио у контакт с њим и остало је историја. А била та песма смејурија у поређењу са овим сада. Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Bas je imao sladak glasic Bese Prisoner pesma Quote
RNA Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Тако је, спасила си ме претурања по рецензијама старих бројева фанзина на компу. Quote
:matija Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 da, da prisoner, ja je jos imam negde na kompu Quote
RNA Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Ја је немам, имао сам је на том диску, али сам га вратио. Quote
delay Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Bash je jadan vokal,ali je catchy rif. Quote
:matija Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 sto je ne doradite malo, pa odsvirate ponekad? Quote
AstralliS Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Hahaha, najjače što uzeo ona zvona iz For Whom The Bell Tolls. Mislim, familije mi. Quote
Infest Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 sto je ne doradite malo, pa odsvirate ponekad? HAHAHA!!Dobro pitanje! Da znas da me je dosta ljudi teralo da sviramo tu stvar,ali uvek sam nekako bio skeptican prema tom periodu dok sam radio Dogmu... Sada je definicija naseg sviranja dosta idejno ozbiljnija nego iz tog perioda,tako da mislim da se ne bi bas najbolje konceptualno uklopila u sadasnju pricu... Kroz mesec dana cemo,najverovatnije, poceti snimanje novog materijala,na kome ce se naci 4 ili 6 pesama ,ok kojih je jedna na srpskom jeziku i zove se 'KRSTU JE KRAJ!!!' Postavicemo neku od pesama za download na nasem sajtu,koji bi trebao biti update-van za dan ili dva... Ceo sajt je uradio Inomatanas,tako da mozete videti koliko covek zna i koliko je jaka zelja nekih ljudi da se nasa scena prikaze svetu na najbolji moguci nacin,tj na nacin koji zasluzuje!!! SUPPORT SERBIAN UNDERGROUND SCENE!!!666 DEATH TO POSERS!! Quote
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Kroz mesec dana cemo,najverovatnije, poceti snimanje novog materijala,na kome ce se naci 4 ili 6 pesama ,ok kojih je jedna na srpskom jeziku i zove se 'KRSTU JE KRAJ!!!' Превише се дружиш с Козељником, баш си упао у тај антихришћански фазон. Quote
Karlo SE Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Vidi ga ovaj! Pusti bre coveka, nemoj si tetka. Quote
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ма, не смета мени то у принципу, али сам ја принципијелно против религије, не само хришћанства. А искрено ме је то сморило још давно код свих блек бендова. Не мора сад да се прелива и овде. Quote
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 (edited) Ето, ви'ш да сам у праву. Жика и ја никад не грешимо. Edited February 24, 2008 by RNA Quote
Karlo SE Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 U pravu si za ovo "principijelno protiv religije", i ja sam protiv krsta bio on normalan ili obrnut, a kod ovih sto slave obrnut kapiram da je to samo jedan od nacina da se opljuje normalan, jebem li ga, nije ni bitno. Zoki surite po svome i jebe vam se, uspevalo je do sada, uspevace i dalje! SLAVA! Quote
PuPaK Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Zorane da vi sidjete malo juznije da surite da fam ne doodim gore jer ako dojdem naebaliste! Quote
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 U pravu si za ovo "principijelno protiv religije", i ja sam protiv krsta bio on normalan ili obrnut, a kod ovih sto slave obrnut kapiram da je to samo jedan od nacina da se opljuje normalan, jebem li ga, nije ni bitno. Исто срање, друго паковање. Quote
Recommended Posts