RNA Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Рекао сам мало смисленије, ко је помињао Сколника? Quote
Infest Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 (edited) Mislim da su solaze ok,mi ne sviramo nista melodicno,tako da su ove solaze sasvim u nasem stilu...old school regards Edited September 15, 2008 by Infest Quote
Mr.Hate Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Doneli mi neki decaci sad za vikend taj Infest promo pa smo malo slusali kod mene u kolima.Plasim se sta ce da bude do kraja sa njima,mislim da se ne uobraze previse jer su stvarno krenuli ubrzano ka vrhu.Mislim da ce drugi album da zavrsi negde na nivou zapadno-evropske turneje. Pozdrav za dva manijaka-dva Zorana...I mladu naravno. Quote
Karlo SE Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Рекао сам мало смисленије, ко је помињао Сколника? Kako u svakoj umetnosti tako i u ovoj nasoj ubogoj metalskoj, ono sto je smisleno nekome, nekom drugom nije ni najmanje i obrnuto... pogresan si termin upotrebio. Quote
RNA Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Речима Кристине из "Маратонаца": "Ти да ћутиш, тебе нико ништа није питао." Quote
Karlo SE Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Речима Кристине из "Маратонаца": "Ти да ћутиш, тебе нико ништа није питао." Ujs, argument do mo'ega, da su svi pricali samo kada su pitani sad bi jos palili levoruke... pusti ljude da sviraju solaze kakve vole , i da znas:"Ali gospodo malo ste se zajebali, nas dvojica smo neunistivi! Ko na nas krene iz mesta je najeb'o!" Quote
RNA Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Ujs, argument do mo'ega, da su svi pricali samo kada su pitani sad bi jos palili levoruke... Хм, није лоша идеја... Quote
Feniks . Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Ujs, argument do mo'ega, da su svi pricali samo kada su pitani sad bi jos palili levoruke... A nas sto pola stvari radimo levom a pola desnom? Quote
Karlo SE Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Dok god navijate za Partizan trebalo bi vam obezbedjivati stotine piva! Quote
Feniks . Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Dok god navijate za Partizan trebalo bi vam obezbedjivati stotine piva! I ja kazem Nego, iduci put pijem sa tobom, ovaj RNA nije za pivo, gubim vreme sa njim...nikad od njega covek Quote
Feniks . Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Lepo je kad se dogovor odmah sklopi, bez prenemaganja, licitacija, ucena i slicnog Quote
Infest Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Hej ljudi,mozete poceti sa narucivanjem majci,jer je prvi tiraz limitiran na 30,tako da ko zeli,neka posalje na pp koju velicinu zeli i ostalo,a majce ce ,nadam se, biti gotove kroz 2 nedelje.... REGARDS666 Quote
RNA Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Је л' то ручни рад кад ће тако споро да иду? Quote
Sgt.Splatter Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Ko o čemu, Bole o brzini... možda previše često posećuješ Infest, Nadimač i slične teme da neće sledeći album SE da bude neki power grind sa primesama thrash-a ? Quote
Infest Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Mora se cekati na red jer covek koji nam radi ima pune ruke posla....ali isplatice se cekanje,verujte mi... DEATHRASHSPEED!!!!!! Quote
Infest Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 (edited) CHRIST DENIAL TOUR ACROSS EUROPE HAS BEGUN!!!! NIGHT OF UNHOLY MADNESS!!! INFEST (Serbia)- oldschool of deathrash sodomy EMBRYOTOMY(Macedonia)-death metal division Live in Vulcan klub SKOPLJE,MACEDONIA 25.10.2008 20 h COME TO SUPPORT OLD SCHOOL ATTACK!!!! REGARDS666 ---------------------------------------------------------------------- Datumi za Sloveniju,Italiju i Cesku ce biti uskoro potvrdjeni!!! Edited September 30, 2008 by Infest Quote
Makedon Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 CHRIST DENIAL TOUR ACROSS EUROPE HAS BEGUN!!!! NIGHT OF UNHOLY MADNESS!!! INFEST (Serbia)- oldschool of deathrash sodomy EMBRYOTOMY(Macedonia)-death metal division Live in Vulcan klub SKOPLJE,MACEDONIA 25.10.2008 20 h COME TO SUPPORT OLD SCHOOL ATTACK!!!! REGARDS666 ---------------------------------------------------------------------- Datumi za Sloveniju,Italiju i Cesku ce biti uskoro potvrdjeni!!! PEKOLLLLLLLL!!!!!!! Makedonija e gladna za Infest . Quote
Infest Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 (edited) POZDRAV!!! posle 25-tog mozete poruciti majce na pp ili na e mail [email protected] SLAVA BRACO!!!! Edited October 6, 2008 by Infest Quote
Recommended Posts