Per Yngve Ohlin Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Prodane duse mogu da mi puse! Ti Exseru, sta bre seres. Za koji metal se ti boris? Ostavi INFEST na miru. I vi ostali, ako hocete nekog da blatite, idite negde gde se razumete. I jedite govna... Quote
solicitor Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Ma forum i postoji za razlicita misljenja, zato ja nikom ne bih rekao da ne postuje ako mu se nesto ne svidja, samo ne razumem odakle poticu tolike reci kritike za jedan toliko iskren bend. Kako pevach zakazuje tucu i koga juri po parku i zasto savrseno me zabole. Komentar benda dajem na osnovu svirke na kojoj sam bio i gde sam upoznao Zorana. Ja sam emotivno vezan za vrstu muzike koju oni sviraju jer sam poceo da slusam metal upravo sa repertoarom koji forsiraju Infest i Face Off i kad god oni sviraju ja se odusevim. Ako neko ima neke neresene probleme sa nekim iz benda to ne znaci da je bend los. Ako bend ne svira kao Dream Theater ili Opeth, mislim da je i to stvar koja moze da se oprosti. Ono sto je meni prilicno jadno to je da su najpljuvaniji bendovi koji rade iz entuzijazma. Quote
Courtney Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Zoran,Zoran,Zoran.... Preteraste ga...jeste fin decko,sve to stoji,ali bre... O Infestu...svidjaju mi se,svidja mi se i ZORANOV glas...lici mi na Maxov u nekim pesmama...fino,fino,fino...imaju neku pesmicu koja se zove Revolution? Ako imaju bas je lepa Valjda se tako zove... Quote
ΣΟΚΙ Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Hvala Bogu da imam istomisiljenika! Revolution je najbolja!Ako neko iz Infesta moze da posalje txtove! Quote
Courtney Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Hvala Bogu da imam istomisiljenika! Revolution je najbolja!Ako neko iz Infesta moze da posalje txtove! Kad ce opet da sviraju? Meni Zoran rece na Hit-u,ali nisam bas najbolje svatila kad... Quote
ΣΟΚΙ Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Valjda u sredu na Polufinalu demo espress-a! Quote
geddy lee Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Ovi klinci JEBU KEVU-onaj mali bi mogao da se dere za SIX FEET UNDER-jos kad su odvalili Creeping Death odlepio sam-momci bili ste bolji i od Alistera-samo napred-SVAKA CAST-javite kad snimite album-vec sam fan. Quote
solicitor Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Ovi klinci JEBU KEVU-onaj mali bi mogao da se dere za SIX FEET UNDER-jos kad su odvalili Creeping Death odlepio sam-momci bili ste bolji i od Alistera-samo napred-SVAKA CAST-javite kad snimite album-vec sam fan. O tome se radi! Mnogo poznatiji bendovi losije zvuce od Infesta. Svirka bi mozda mogla i da se dotera malo, ali potencijal je tu. Vokal je stvarno odlican i ako nastave da rade kako su poceli mogu da budu vrhunski bend. Quote
Metal_Heart Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Meni je dovoljno bilo kada su u Cacku odsvirali Transilvania-u od Maidena i Creeping Death da vidim i cujem kako sviraju... Puno pozdrava od Marka iz Cacka Quote
deathroll Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 E,bas je gotivno da ljudi shvataju ono o cemu sam ja pricao!!!!Pozdrav svim thrasherima!!!!Infest je skroz ok,a i likovi takodje!!!Ljudi,gde ste bili ranije da odgovorimo ovim pozerima!!!Sto se tice kvaliteta benda,o tome su dali sud neki ljudi koji su malo vise od svih nas razumeju u metal,tako da infest (kako sam ja razumeo Duleta)potpisuje ugovor sa nekom kucom u vezi davanja neke njihove pesme za kompilaciju metal bendova iz nase zemlje! pozdrav za sve!!!! //////////////////////////////////////////////////// Thrash till death Quote
Per Yngve Ohlin Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Pozrav za INFEST od starog prijatelja. Momci razbijaju kako sviraju. Ne moze niko da im pridje. Uz to, momci su OK. Ko kaze suprotno, neznam, verovatno je debil, ili usled svojih licnih problema sa okolinom blati svakog na kog naleti. Nego, pozdrav svim metalcima. ps ti deatroll, aj ne seri vise. poz Quote
Courtney Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Zakljucak je - svi volimo Infest A ja cu ih uskoro opet gledati Inace,moram da kazem da mi se u Order ni malo ne svidjaju oni prateci vokali Pesma bi bez njih bila savrsena Mislim,ni ovako nije losa,ali je bre previse...melodicna? Quote
eretron Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 E ljudi puno pozdrava iz Beograda ... nisam jos preslusao CD ... onaj smarac Ivan ga ne da ... ali cim ga dobijem saljem post!!! Poz jos jednom Quote
Infest Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 (edited) Hvala svima na podrsci!!!Vidimo se u BG/u za koji dan!Ponecu jos diskova,pa ko hoce da cuje promo,sigurno ce dobiti disk!Pozdrav svima!!A sto se tice textova koje je trazio @@,evo ih: Evil Betrayer _________________ Over my soul is blackness, I am bad ending of fairy tail fallen angel,I am lord of hell my opsession is betrayal! My eyes are full of evil my heart is cold as a stone blood is freezing,veins are smashing I am like a devil on his throne!!! REF. Evil Betrayer for my soul second name Evil Betrayer bloodless what use to be a man Evil Betrayer I am rotting from inside Evil Betrayer I am banished by the Gods I am sick of life with honor of disgusting and fullish pride evil or good,there's no difference tonight we're gonna die!! One night will erase all, nice and sad memories, but when I die,I'll be back to set my evil to be free!! REF. Evil Betrayer for my soul second name Evil Betrayer bloodless what use to be a man Evil Betrayer I am rotting from inside Evil Betrayer I am banished by the Gods I will die for Metal I'm ready for impact I'm death metal maniac ready for thrash attack!!!! REF. Evil Betrayer for my soul second name Evil Betrayer bloodless what use to be a man Evil Betrayer I am rotting from inside Evil Betrayer I am banished by the Gods Inquisition ------------ Second religion different way of life wrong faith one more reason to fight Killing people in the name of a God What's that faith that want so much blood. REF. Inquisition be ready to find 'em all To extintion 'till religion falls!! Bringin' victoms to the altar of death sending to your God victoms dying breath Sacrifice in the name of crooked cross Immortality your ritual what cant be lost!! REF. Inquisition be ready to find 'em all To extintion 'till religion falls!! Shattered children droped there in the mudd where is now religion throne now when he spilled their blood!! Order ------- Dead bodies lay on the ground You're standing,and don't know what to think here comes a bullet round you'll be alone with a death in ring If you're not stupid,You will fight kill 'em all,find your rights take of your eyes their dirty mudd and have your own reign in blood!!! REF. Listen my orders-kill 'em all Listen my orders-burn 'em all Now I command you-crash 'em all And see how will their head fall!!! Wnen bullet catch you-feel the flash look death into his eyes while corpse around you still smells fresh you'll think it's the end and you'll start to cry! But one who cry he must die 'cause for life you must be brave and if you wanna start to cry I will send you in your grave!!! REF. Listen my orders-kill 'em all Listen my orders-burn 'em all Now I command you-crash 'em all And see how will their head fall!!! Revolution ----------- How long will you take off my scores how long will you desturb my peace I know why am I living for I dont want to be on my knees! Will you be happy when I lay dead when my soul dont take it's breath when you see my body red laying on a razors bed!! REF. I must and I will resist that's the final solution I'll kill you all I'll give you my revolution!!! I will make you suffer You'll never be happy again I will be your spirit crusher my power will start to gain!! You'll pray me for mercy you'll ask me how I can be so greed I don't want to hear a word of you so shut up,suffer and bleed!!!! REF. I must and I will resist that's the final solution I'll kill you all I'll give you my revolution!!! Forbidden past ---------------- One more information For human brain demolation prepair child to kill to create a perfect generation! It's enough with lies and all the shits like that It's time for truth-time to die for my people,for my land REF. No more lies,now it's your time forbidden past and hidden truth, now it's your time to arise!! I feel death in the air, empty walls every where. Reconstruction of our lifes I wish I could end it now!! Education for a terror, born to destroy all. Seeking for his vengance when madness takes control. REF. No more lies,now it's your time forbidden past and hidden truth, now it's your time to arise!! Ovde sam ubacio i dve nove pesme koje cemo svirati na sledecoj svirci.Jos jednom hvala na svemu!!!! /////////////////////////////////////// Let the metal flow!!! Edited March 31, 2004 by Infest Quote
Courtney Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Textovi I 2 nove pesme Sve lepse od lepseg Jos samo da znam kad ce biti svirka... Quote
dima Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Ja mislim da Zoran odlicno peva, i da je dobar decko i da sviraju odlicnu muziku i da sviraju ono sto vole i da nisu pozercine i pedercine i da su pozitivni momci. Takodje mislim da znaju da naprave dobru atmosferu i zato mislim da su odlican bend kakav nam je trebao !!!!!! Slobodno ih mozete pljuvati kolko ocete i zbog cega god ocete .... nadam se da su momci dovoljno svesni da stvarno dobro i iskreno rade ono sto vole ... ovih kenjatora iskompleksiranih kojima sve smeta svuda ima ... ne treba ni obracati paznju na njih. Naravno, njihovo je pravo da blate i samo neka tako nastave ... njima na cast .... Bravo Soli,potpuno se slazem sa tobom.Pozdrav za Infest i ZORANE,P...A TI MATERINA,SALJI VEC JEDNOM TAJ DEMO Quote
Guest nymbus Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Infestovci sta da kazem samo napred momci pozdrav iz cacka!!! I Want Order Quote
Per Yngve Ohlin Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Pozdrav Infestu iz Jagodine. A da znate svi , svi koji pljuju su iz jagodine. Verovatno iz svojih licnih problema, ili su jednostavno zavidni jer momcima ide dobro. poz Quote
ThyRaven Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 (edited) E sta rade moji Jagodinci (placem od srece) kako sam se iznenadio kad videh Zokija na bini rekoh da li je moguce da je to isti onaj mali sto je isao u odeljenje do mene. Jebote ja kad sam otisao iz Jagodine ono je bio smor od grada a sada trasheri na sve strane!! To Braco samo napred pokazite kakve metalce Sumadija radja!!!!!! Pozdrav od Deucaliona i nadam se da cemo zasvirati zajedno negde uskoro Slava!!! Edited April 1, 2004 by ThyRaven Quote
Courtney Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 E sta rade moji Jagodinci (placem od srece) kako sam se iznenadio kad videh Zokija na bini rekoh da li je moguce da je to isti onaj mali sto je isao u odeljenje do mene. Jebote ja kad sam otisao iz Jagodine ono je bio smor od grada a sada trasheri na sve strane!! To Braco samo napred pokazite kakve metalce Sumadija radja!!!!!! Pozdrav od Deucaliona i nadam se da cemo zasvirati zajedno negde uskoro Slava!!! Majko mila... Quote
ThyRaven Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 (edited) SLAVA!!!! Ja se izvinjavam malo sam hyperemocionalan kad cujem rec "Jagodina" odmah pocne nostalgija da me 'vata Edited April 1, 2004 by ThyRaven Quote
Guest necro Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Halo dolazite li u Cacak na svirku. Quote
Veliki Inkvizitor Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 pa ovako eto mene opet... video sam tekstove, i sta da kazem, hteo bih da pitam koje su veroispovesti clanovi grupe? Quote
... Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 Нисам љубитељ овог жанра, али ми се свиђа она песма у дуету са Алистером, јер је мелодична. Quote
Infest Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Hvala svima!!!dolazimo u chachak,samo mi javite datum! pozdrav Quote
Recommended Posts