Dekapitator_Prisoner Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 Kako se ispisava jako po svemu... Quote
ManiaC Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Jedini domaci band na cijoj svirci i ako sam usao u tridesetu ulecem u sutke Quote
Milosh87 Posted August 18, 2017 Report Posted August 18, 2017 Jos jedna nova pesma! https://infestbeograd.bandcamp.com/track/deathrash-legion-666 Quote
PajatheTrut Posted August 18, 2017 Report Posted August 18, 2017 ovo bas lepa pesma svidja mi se Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 Deluje mi da ce ovaj album biti bolji od proslog. Quote
Chicken Little 420 Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 staro forumsko pravilo, nema linkovanja domacih bendova (ako oni to sami ne urade ili dozvole). brisite ovo... Quote
bokara Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 a realno izbacili su na bandcamp čitav album, tako da im ne šteti što je ovaj link izbacio Quote
azal Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 stavili su da se strimuje, ne da se downloaduje dzabe Quote
PajatheTrut Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 Lol brate ako cemo realno kakve veze ima, to sto je neko okacio link nece promeniti mnogo u prometu samog albuma ljudi koji podrzavaju i slusaju ce ga svakako kupiti bez obzira dal su ga skinuli ili ne Ja 90% ili vise albuma domacih bendova koje sam kupio sam trazio i da skinem na netu, pre ili posle kupovine, samo zato sto me mrzi da grabujem sa CD da bih slusao na fonu 3 2 Quote
Kumodraski Vo Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 Opet je glupo da kacis link pogotovo sto ne moze da se skine sa bc.. To je ko da kacis slike drugarove ribe ili tako nesto.. Quote
PajatheTrut Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 sta ti je kao nebi jebo 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 Ne bih dosao na forum i pricao o tome.. Quote
PajatheTrut Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 ima nas svakakih vulinmetal zajednica ostro osudjuje nema sta 1 Quote
HUMAN Posted May 20, 2018 Report Posted May 20, 2018 Infest još jednom dokazao da im trenutno nema premca kada je deatharsh u pitanju u srbiji, a i mnogo šire, ljudi daju svoj maksimum na apsolutno svakoj svirci, a naročito Zoki, ne znam odakle izvlači onu energiju vandalsku . E sad, zvuk je mogao biti i malo bolji, ono što najviše čudi što je bio lošiji kasnije nego na prvih par numera, a i ono što je, verovatno, trebao biti hajlajt večeri (duet sa Kozijem) meni baš bilo nekako blahh.. ali dobro, lepo videti da se podržavaju velikani naše, kakve-takve scene. Poseta bila prilično dobra, žao mi što propustih Void inn, pogotovo ako ona pjevačca peva kako i izgleda E da, baš me pozitivno iznenadio Downstroy, iako nisam fan tog zvuka (da budem pristojan), svirka je bila odlična i krajnje iskrena, što je i publika jako dobro ispratila, mada je naravno daleko veća ludnica bila za vreme Infestovog nastupa, dakle klanica od početka do kraja.. Quote
Chicken Little 420 Posted May 21, 2018 Report Posted May 21, 2018 (edited) Hvala na lepim rečima, iskreno, nikako drugačije. Mi smo se baš lepo zabavili, publika je fino ispratila. Mene je iskreno iznenadila poseta, iako posle po portalima čitam da je bilo malo ljudi, mamu mu, nije bilo baš tako I Void Inn i Infest su bili i više nego koretni, nažalost kod Infesta je slabo šta izlazilo, pogotovo doboš, iako su demonstrirali silu. No, sve u sve, odlično veče! Hvala svima! Evo malo snimaka Edited May 21, 2018 by Chicken Little 420 Quote
HUMAN Posted May 21, 2018 Report Posted May 21, 2018 Pa uvek može više ljudi, ali bio ok popunjen elektropionir, ume to kod nas i mnogo gore Void Inn imao izgleda još i najčistiji zvuk, fino zvuče, a i gitarista ima najbolju majicu na svet Šteta što je kasnije zvuk bio sve lošiji (veliki minus za tonca) ali to nije bogzna koliko uticalo na paklenu deathrash atmosferu koja je usledila 666 Quote
VoivodBG Posted October 1, 2020 Report Posted October 1, 2020 Quote Pre order your hoodie via FB or [email protected] World 20 euros + shipping Serbia 2000 rsd + postarina Orders will be possible until 15.10.2020 Quote
Recommended Posts