Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Lol brate ako cemo realno kakve veze ima, to sto je neko okacio link nece promeniti mnogo u prometu samog albuma

ljudi koji podrzavaju i slusaju ce ga svakako kupiti bez obzira dal su ga skinuli ili ne

Ja 90% ili vise albuma domacih bendova koje sam kupio sam trazio i da skinem na netu, pre ili posle kupovine, samo zato sto me mrzi da grabujem sa CD da bih slusao na fonu

• Upvote 3
  • Downvote 2
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Infest još jednom dokazao da im trenutno nema premca kada je deatharsh u pitanju u srbiji, a i mnogo šire, ljudi daju svoj maksimum na apsolutno svakoj svirci, a naročito Zoki, ne znam odakle izvlači onu energiju vandalsku :bigblue: . E sad, zvuk je mogao biti i malo bolji, ono što najviše čudi što je bio lošiji kasnije nego na prvih par numera, a i ono što je, verovatno, trebao biti hajlajt večeri (duet sa Kozijem) meni baš bilo nekako blahh.. ali dobro, lepo videti da se podržavaju velikani naše, kakve-takve scene.

Poseta bila prilično dobra, žao mi što propustih Void inn, pogotovo ako ona pjevačca peva kako i izgleda :bigblue: E da, baš me pozitivno iznenadio Downstroy, iako nisam fan tog zvuka (da budem pristojan), svirka je bila odlična i krajnje iskrena, što je i publika jako dobro ispratila, mada je naravno daleko veća ludnica bila za vreme Infestovog nastupa, dakle klanica od početka do kraja..

Posted (edited)

Hvala na lepim rečima, iskreno, nikako drugačije. :)

Mi smo se baš lepo zabavili, publika je fino ispratila. Mene je iskreno iznenadila poseta, iako posle po portalima čitam da je bilo malo ljudi, mamu mu, nije bilo baš tako :) I Void Inn i Infest su bili i više nego koretni, nažalost kod Infesta je slabo šta izlazilo, pogotovo doboš, iako su demonstrirali silu. No, sve u sve, odlično veče! Hvala svima! :rockdevil:

Evo malo snimaka

Edited by Chicken Little 420
Posted

Pa uvek može više ljudi, ali bio ok popunjen elektropionir, ume to kod nas i mnogo gore :bigblue:

Void Inn imao izgleda još i najčistiji zvuk, fino zvuče, a i gitarista ima najbolju majicu na svet :bigblue: Šteta što je kasnije zvuk bio sve lošiji (veliki minus za tonca) ali to nije bogzna koliko uticalo na paklenu deathrash atmosferu koja je usledila :rockdevil: 666

• 8 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...