Dani Filth Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Josh jedan Nagashev projekat ... po mom skromnom misljenju veoma dobar !!! Pesme poput " Naar Natten Endelig Er Her " ili " Med Vold Skal Takes Kristenliv " oduzmaju dah ... Sinister na novim albumima preuzima mesto pevaca umesto Nagasha i moram da priznam da se pokazao veoma dobro ... na primer na " Eyes As In I " i " The Last Predators " . Mogu sa sigurnoscu da kazem da je najbolji album koji su izdali " Drep de Kristne " ali da za njim nista ne zaostaju ostali ! Ukoliko posedujete " The Final Days Of Frost " na njemu cete naci " Kristenhat " ... strava pesma Pa neka neko sada kaze da Norvezani imaju losu muzicku scenu ... Quote
kasapin Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 ovo vec nije lose a: zaboravio sam imena pesma zajebana su za pisanje imam par albuma Quote
Baal Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Dobar bend,imam Drep De Dristne i Trollstorm over Nidunguansjdnasjdakjsn(jebem ga kako mu je ime ) . Quote
Ravendark Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Trollstorm Over Nidingjuv.Korektan album. Quote
Nesquik Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Trollstorm Over Nidingjuv i Drep De Kristne jebu kevu,ocu sabijaju kicmu! The Last Predators,hm tu i tamo ima neko pesmica da je ok a Universal je sranje i ako ovako nastave Nagash tj. Lex Icon je usrao stvar kao sto je uradio i u Covenantu,ovaj hocu reci The Kovenantu.I bolje bi mu bilo da batali sve to ako ce ovako da nastavi. Quote
Martin Powell Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Ej Nagash imash li listu pesama za Universal ??? I tekstove za Drep De Kristne ??? Quote
Nesquik Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Samo listu pesama za Universal a lyrics za Drep.... i ja trazim. Pa jel ima neko ? UNIVERSAL Intro: My Sulphur Lover Rex Lamictal Sannhetens Plagiat President Besters Alimony Intermission 666 Entering the Fluid Oxygen Color of Evil Fields of A New Sun Outro: Please the Pain Quote
Denethor Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Nisu losi imam Drep de Kristne, vokal me podseca na mog papagaja kad vristi. Quote
Kai Hansen Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 S obzirom kakvu(best of) postvu imaju, ocekivao sam mnogo vise Quote
Dani Filth Posted April 25, 2004 Author Report Posted April 25, 2004 Founder - Nagash je kriv !!! Tacno je da je postava strava stho bi se reklo ali ... fuck ... sirovi black sa klavijaturama u norveskom stilu ogranicava muziku koju prave !!! Quote
Žderač Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Troll je mnogo bolji od the Kovenanta i starog i novog, Nagash je verovatno koristio ovaj projekat kako bi se iživljavao na eksperimentisanju zvukova ne bi li postigao nešto profesionalno i kvalitetno u The Kovenantu. Najbolji jeste Drep de Kristne, ali i ostali su savršenstvo do savršenstva, za razliku od The Kovenanta koji ima samo par dobrih albuma (Nexus Polaris, Animatronic). Samo napred Nagash/Lex Icon-e. Scena bi bila mnogo zanimljivija da ima više takvo genijalnih muzičkih umova. Quote
Lady in Black Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Nisam bas nesto odusevljena ovim bendom. Dobre klavijature ali to je to... Trollberg im je najbolja pesma Quote
Dead on Arrival Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 meni se svidja Drep De Kristne............. Quote
Black#1 Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Da,shweco!drep de Kristne je zakon! Quote
Denethor Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Drep De Kristne najbolji naravno, ali evo sa d skoro sam cuo nekoliko pesama sa The Last Predators i nisu mi se svidele narochito. Quote
deadsy Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 ko je lijepa blekerka sa slike sto se tice albuma, rekao bih da imaju 3 ako me pamcenje ne sluzi dobro Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Троль дерьмо сучье Sve je SKINuto Quote
Black#1 Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 ko je lijepa blekerka sa slike sto se tice albuma, rekao bih da imaju 3 ako me pamcenje ne sluzi dobro ....xixixixixix..to sam ja.....hvala! Quote
Black#1 Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 bas si tr00 necro kvlt & fensi ne slazem se za ovo & fensi..al hvala ti za ovo shto si mi rekao da troll ima 3 albuma ...sad cu da nadjem nekoga ko ima sve od njih i cool.... Quote
deadsy Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 album: "Trollstorm Over Nidingjuv" (1995 MCD) Naar Natten Endelig Er Her Over Daudens Kolde Mark Trollstorm Over Nidingjuv I Et Hedensk Land album: "The Last Predators" (2000) Bastards Last Breath (Intro) Fall Of The Marbeled Galaxy Seierens Str¥ler (Beams Of Victory) Mending The Instincts Colony X-11: Inflict Mythical Mayhem My Glance Into The Narrow Room Eyes As In I A.T. The Riddle The Last Predators Frelserens Visjoner (Visions Of The Savior) Outro album: "Universal" (2001) Intro: My Sulphur Lover Rex Lamictal Sannhetens Plagiat President Besters Alimony Intermission 666 Entering the Fluid Oxygen Color of Evil Fields of A New Sun Outro: Please the Pain ovo bi bilo tri, al ima i cetvrti koji sam skoro narucio - Drep de kristne, po mnogima njihov najbolji album. Inace ono sto sam cuo od njih je ok, jedino ocekujem ovaj Drep... dacu svoje misljenje kad ga preslusam Quote
Black#1 Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 eto...ja bash imam Drep de Kristne..i mnogi su rekli da cje to njihov najbolji album.....wuhu! Quote
deadsy Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 slusao sam ja semplove od tog albuma jos prije, i dopala mi se produkcija kao i ukupna atmosfera. nadam se dobrom albumu, izmedju ostalih... Quote
Recommended Posts