Novaliis Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Jako mi se svidja njihova muzika. Bas sam danas po ko zna koji put preslusavao Drep de Kristne. Taj album je neverovatno dobar, ne moze da mi dosadi. Jel imaju jos neki slican album? Quote
Phallusifer Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 "Just keyboards and vocals left for the new Troll album to finish." kaze cika Nagash na njegovoj facebook stranici. I Polypus Records ce reizdati stare Troll albume na plocama, to jedva cekam. Quote
Phallusifer Posted September 30, 2020 Report Posted September 30, 2020 https://officialtroll.bandcamp.com/album/tilbake-til-trollberg Quote
kuruz Posted September 30, 2020 Report Posted September 30, 2020 (edited) može može, fali taj zvuk taman da se opet presluša ova kultčina od albuma Edited September 30, 2020 by kuruz Quote
Phallusifer Posted October 3, 2020 Report Posted October 3, 2020 Ipak mi nije nesto ovaj EP, a bolji su originali od ove dve re-record stvari. Videcemo kakav ce da bude taj novi album koji uskoro izlazi. Quote
Grobodan Posted December 12, 2023 Report Posted December 12, 2023 Nazalost slabiji mi album od prethodnog koji je bas bio monstrum. Bolji mi cak i onaj EP iz 2020 od ovoga, ima pesma The Beast na oba i lepo se cuje gde bolje zvuci. Ima Nagash i neke vokalne izdrkotine ovde a la Animatronic. Ali neka ga, nek je brat ziv i zdrav, steta samo sto ga je droga pojela jos nazad u dan. Quote
Recommended Posts