Angelystor Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Dobra je, ali glavna stvar sa tog albuma je: The world weighs on my shoulders But what am I to do? You sometimes drive me crazy But I worry about you I know it makes no difference To what you're going through But I see the tip of the iceberg And I worry about you... obozavam ovaj refren... Quote
Dersu Uzala Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Ma bre...'Panacea'. Procitaj to. Quote
F4R15 Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Dobra je, ali glavna stvar sa tog albuma je: The world weighs on my shoulders But what am I to do? You sometimes drive me crazy But I worry about you I know it makes no difference To what you're going through But I see the tip of the iceberg And I worry about you... obozavam ovaj refren... Fin je Quote
Andrija Smith Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Red Sector A rules. Period. Fokin' masterpiece. Quote
gavrosaurus Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 ... Али како је "Armor аnd Sword" добра песма! О човече, како добра ствар! Quote
AstralliS Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 "Snakes & Arrows" je u kompletu savršeno izdanje. Quote
Lunar Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Jedan od boljih ali ne najboljih Rushovih albuma. Quote
Angelystor Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Svakako ne najbolji Zna se koji album, sas ciframa u imenu, je najbolji Ali, sunce ti jebem zarko kak'a je lajvchina "Rush In Rio"! Prebacio sam...Brazilci ludi kak' pevaj celog Sojera.. Ovo mi je odmah otishlo medj' 5 najboljih live-ova ever recorded. Treba josh R30 da im obrnem od live ostvarenja, al' kanda cenim da ce teshko ono da zajebe. Live lektira. Quote
Lunar Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Definitivno je da je 2112 jedan absolutno magichan i fantastichan album ali npr. meni su bolji Moving Pictures i Permanent Waves. Cak mi je Pictures najomiljeniji od Rusha. A i taj live je med. Prija nenormlano. Edited November 3, 2008 by Lunar Quote
Sale B.C. Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 jedva čekam ovaj novi live, najviše zbog mission - to je jebena himna!!! Quote
AstralliS Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Uuuuu... Taj Live je bombčina brateeee... Ukoliko ćeš da snimaš Live, samo odi u južnu Ameriku, publika odradi 35% posla. Quote
Angelystor Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Definitivno je da je 2112 jedan absolutno magichan i fantastichan album ali npr. meni su bolji Moving Pictures i Permanent Waves. Cak mi je Pictures najomiljeniji od Rusha. A i taj live je med. Prija nenormlano. Meni "Moving Pictures" odma', ali odma', iza 2112.. YYZ. Quote
Andrija Smith Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Najjaci rock instrumental ikada. Ali 2112 je savršenstvo, preko toga se ne ide. Quote
Dersu Uzala Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Hemispheres. Jedino steta sto nisu nekako umuvali i Xanadu na Hemispheres. Epsko jebanje dadaije. Ispricase celu grcku filozofiju i mitologiju u jednoj pesmi, oca im. Quote
Uruk Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 The world weighs on my shoulders But what am I to do? You sometimes drive me crazy But I worry about you I know it makes no difference To what you're going through But I see the tip of the iceberg And I worry about you... obozavam ovaj refren... FENOMENALAN refren Quote
Sale B.C. Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 moji omiljeni: ''It's cold comfort To the ones without it To know how they struggled How they suffered about it If their lives were exotic and strange They would likely have gladly exchanged them For something a little more plain Maybe something a little more sane We each pay a fabulous price For our visions of paradise But a spirit with a vision is a dream With a mission.'' i naravno: ''I don't believe in destiny Or the guiding hand of fate I don't believe in forever Or love as a mystical state I don't believe in the stars or the planets Or angels watching from above But I believe there's a ghost of a chance we can find someone to love And make it last...'' od sveg ''novijeg'' rusha te dve su mi najepskije Quote
Angelystor Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 "Retrospective 3" track listing: CD: 01. One Little Victory (remix) 02. Dreamline 03. Workin' Them Angels 04. Presto 05. Bravado 06. Driven 07. The Pass 08. Animate 09. Roll the Bones 10. Ghost of a Chance (live) 11. Nobody's Hero 12. Leave That Thing Alone 13. Earthshine (remix) 14. Far Cry DVD: 01. Stick it Out 02. Nobody's Hero 03. Half the World 04. Driven 05. Roll the Bones 06. Show Don't Tell 07. The Pass 08. Superconductor 09. Far Cry 10. Malignant Narcissism 11. The Seeker (live) 12. Secret Touch (live) 13. Resist (live) Ok, kompilacija ki kompilacija, ali meni je cover fenomenalan :] Quote
gavrosaurus Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Слушао сам јутрос "Vapor Trails" и знајући позадину албума и све те ствари које су предходиле стварању ове музике (Пиртова породична трагедија) и стварно су неки делови тужни, жалосни да ти срце пукне. Осетиш кнедлу, стегне ти се грло. Песма "Earthshine" је напросто тужна. Мислим: You're still out of reach For a dream to rise to Earthshine. Како ли је било Гедију када је читао текстове а треба да пева по њима? Како ли се осећао када је гледао у пријатеља а треба да отпева "Everything is lost. Washed away like footprints in the rain"? Господе ... Иначе, скинуо сам "Anatomy of a Drum Solo DVD" и оно, треба погледати, Пирт објашњава неке делове из свог легендарног солоа и пашће вам фиока, гарант. Quote
Tomislav Sawyer Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Hemispheres. Jedino steta sto nisu nekako umuvali i Xanadu na Hemispheres. Bolje sto nisu, to bi me ubilo. I ovako sam jedva preziveo prvu nedelju preslusavanja Hemispheres-a, kad sve saberem, najbolji album koji sam ikada cuo. Quote
gavrosaurus Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 "Hemispheres" никада не би био то што јесте да му не предходи "A Farewell to Kings", нарочито због "Cygnus X-1". Quote
Dersu Uzala Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 (edited) O, Mojsije . P.S. Mada tako mozemo u nedogled, sve do osnivanja. A i ranije . P.P.S. Ipak Xanadu zatvara album. Ako postoje dve stvari harmonijski i aranzmanski savrsene, a da nisu instrumentali...'Xanadu' i 'Jacobs Ladder'. Okej, tri. 'Camera eye'. Mislim stvarno. Edited November 20, 2008 by Kalif nad Kalifama Quote
Tomislav Sawyer Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Ako postoje dve stvari harmonijski i aranzmanski savrsene, a da nisu instrumentali...'Xanadu' i 'Jacobs Ladder'. Okej, tri. 'Camera eye'. Mislim stvarno. Mislim najstvarnije. Goddamn. The camera eye. Stavio bi ja tu i Cygnus X ali part II i podvuko crtu, lesnina zutu. None shall pass Quote
Recommended Posts