Dersu Uzala Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 (edited) Stavio bi ja tu i ... Stavio bi je i ja. Al' onda bi morao da dodam i The Trees. Verovatno ste gledali vec , tako su pocinjali Tom Sawyer-a na ovoj turneji. Edited December 12, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Andrija Smith Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Aha, gledao davno, postavio ja bio ali na Youtube linkovi temi čini mi se. Genijalno. Quote
Uruk Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Znam za ovaj intro... South Park+Rush Nego voleo bih da ih gledam, pa me zanima koliko je nablize sto mogu da nam pridju??? Ima li ikakve sanse za Pestu ili mozda Bugarska or smtg na nekoj od predstojecih turneja... Quote
Sale B.C. Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 do sad su najbliže bili u pragu Quote
bloodsucker Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 (edited) znači "Muvali" su se po Europi? meni osobno iza dream theatrea najdrazi bend! cak razmisljam da odem u ameriku na koncert)kad bi skupio dovoljno novaca nikad se ne zna) imam pitanje: Koncert "A show of hands" ,meni najdrazi, moze li mi neko rec gdje ga mogu nać? s interneta sam skinuo al nije mi to to, nesto mi steka.. Ima li u vas u Srbiji toga? netko je napisao, i slazem se, 80-te godine su najbolje rusheve godine! moving pictures je najbiolji album! svi mi imamo subjektivna misljenja ali ne znam kako Snakes and arrows i blizu moze biti najbolji album? pa meni je recim oPower windows puno,puno bolji! inače, progressive faza im je čisto savršenstvo, a nova pop faza mi se bas i ne dopada, ali dobro... uglavnom, ima na torentu A show of hands, a mene jebe gitara na dvd playeru, NIŠTA se ne čuje, moze li mi neko rec zasto? a koji jeben koncert!! Mission, Force ten i ostale jebenice..i naravno smijesni Intro! Edited December 12, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Sale B.C. Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 imaš na amazonu replay x 3 tu je i '' a show of hands'', ja sam preko njih nabavio, a na demonoidu imaš nekoliko verzija pa probaj i tamo skinuti, ako ništa drugo ono dvdrip, čisto da uporediš zvuk Quote
Andrija Smith Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Moguce je da ce ti na DVDripu biti bolji zvuk nego na DVD-u, zbog surrounda koji DVDrip verovatno nema. Meni se na obicnim 2.1 zvucnicima cije sve dobro, na nekompresovanom "A show of hands". Quote
Uruk Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 do sad su najbliže bili u pragu jel' ovo govoris o nekoj skorijoj turneji?? Kojoj... Fora je sto sam cuo da oni bas slabo posecuju Evropu(npr. da su u Holandiji bili prvi put posle 20 god tek kad su snimali R30)... Ja sam gledao datume sa neke od skorijih turneja sve Amerika Quote
Jelles Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Baš sad kad videh ovu temu na vrhu, poceti me da pustim "Snakes & Arrows", odličan album... Quote
Sale B.C. Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 jel' ovo govoris o nekoj skorijoj turneji?? Kojoj... R30 Quote
bloodsucker Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 zagovornik sam originala ali u hrvatskoj je tesko nabavit neke "deliaktnije" grupe kao Rush, cak i cde a kamoli dvde. a na internetu mi se neda narucivat neakko.. pa san pokusa s tim torentom ne znam zasto je gitara losa, mislim da je Dvdrip ovo sto sam skinuo i opet je los zvuk. Inace, ne slusam na kompjuteru nego na dvd player uređaju. Svakako ako je moguce zlata vrijedi ako covjek ima originalne dvd diskove! Quote
Sale B.C. Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 preko amazona možeš naručiti sva izdanja rusha, brzo stižu, a i jeftinija su nego u prodavnicama, bar je tako u srbiji. treba ti samo visa virtuon ili neka slična kartica za internet trgovinu i nema bojazni Quote
Dersu Uzala Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 (edited) Ovde mozete da bac'te pogled na sizofrenicnu YYZ radnju. Samo tamo kliknete na play dugmence, a potom direktamundo na 4. deo (ima marker, donji). Ako nesto kasljuca stream, ima tamo gore desno Hi/Low switch, pa probajte Low. Edited December 10, 2008 by Kalif nad Kalifama Quote
Angelystor Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Evo linka za "Retrospective 3". Kompilacija novijeg Rush-a dakle, a vredna zbog remixa "One Little Victory", odlichna pesma, koja sada ne zvuci kao neki prokleti demo sto je slucaj na "Vapor"u http://smartupload.net/24b9628lnt2o/Rush.part1.rar.htm http://smartupload.net/y53wm7ru7jkb/Rush.part2.rar.htm Quote
Angelystor Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Izvinjavam se Password: www.nemesismp3.net Quote
AstralliS Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 zanimljiv intervju Odličan intervju. Hvala za ovo. Quote
Totamealand Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Eee, pa ne mogu da verujem da nijednom nisam postovao na ovoj temi! Mada opet, ne slušam Rush previše dugo, možda od druge polovine prošle godine, nisam siguran. Naj albumi: 2112, Permanent waves i Power windows. Quote
_powerslave_ Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Hmm rekao bih da nisi slushao "Moving Pictures". Quote
AstralliS Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 "Moving Pictures" je svakako album koji im je omogućio najveći "proboj", nesumnjivo zbog samog kvaliteta albuma, no sa druge strane prisutna je ta "radio-friendly" atmosfera i pop-prog uticaj, koji im je privukao novu bazu fanova. Quote
Totamealand Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) Hmm rekao bih da nisi slushao "Moving Pictures". Slušao sam, ali više mi se sviđaju ova tri koja sam naveo gore. A i Hemispheres i Farewell to kings. Dobar je to album, ali ima boljih... Najveće objašnjenje na Moving pictures mi je The Camera eye, to je takav masterpiece. Slušao sam od Rusha sve od prvog albuma pa zaključno sa Moćnim prozorima. Edited November 5, 2009 by Totamealand Quote
Recommended Posts