azal Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 (edited) meni je isto. daleko najbolji od counterparts sigurno. Edited July 10, 2012 by azal Quote
obsessed by cruelty Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Samo da kazem: ALBUMCINA. Stvarno odlican album, nisam ocekivao da bude tako dobar. Quote
Angelystor Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 grešiš silno, sinko, album je svakim slušanjem sve bolji To mi nije uspelo, sada mu dajem pauzu, pa u nova probanja. Quote
Face Of Melinda Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 To mi nije uspelo, sada mu dajem pauzu, pa u nova probanja. Isto i kod mene, nesto me nije dotakao novi album, preslusah drugi-treci put njah njah... we didn't click Quote
Totamealand Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 I u već petoj deceniji postojanja, Rush uspeva da izbaci dobar album. Koliko bendova se može pohvaliti ovim? Posle skoro dve nedelje slušanja, mogu reći da sam sasvim zadovoljan albumom. Dopada mi se priča, album u globalu ima strašno dobar flow, ali najveći utisak mi je ostavilo to kako su refreni pamtljivi. Wish them well, The Garden, The Wreckers - upravo ovi zarazni refreni su nedostajali albumu Snakes and arrows. Svirka i dalje na mestu, svako je u potpunosti prepoznatljiv. Međutim, možda jesam previše očekivao od ovog izdanja. Caravan i BU2B su mi dale utisak da bi album mogao da bude možda i savršen, ali su mi upravo te dve ostale favoriti. Mada videćemo, lako se mišljenje o albumu da promeniti. Vapor trails sam zavoleo u startu, Snakes and arrows me i posle nekoliko godina ne radi. Od mene 8.5/10 1 Quote
Face Of Melinda Posted July 31, 2012 Report Posted July 31, 2012 Isto i kod mene, nesto me nije dotakao novi album, preslusah drugi-treci put njah njah... we didn't click ispravka, we finally click. Stavila sam album na mp3 jutarnju listu na putu za posao, pesme su stavljene random i pomesane sa drugima. U sustini ja sam posle ne znam kog preslusavanja pocela da pevusim pesme sa albuma Sto me opet dovodi do toga da ne slusam albume kada sam u haosu sa poslom i radovima. Od pesama izdvajam The Garden, Caravan, Wish them well, B2UB njih najradnije ponovo obrnem. Quote
azal Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 I u već petoj deceniji postojanja, Rush uspeva da izbaci dobar album. Koliko bendova se može pohvaliti ovim? jedan Quote
Totamealand Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Zamalo, prijatelju, oni su tada bili u četvrtoj deceniji postojanja. Mada ako se izostave svi hiatusi možda su postojali ukupno 20 do 25 godina. Quote
LukaHM Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Ovo treba doziveti uzivo: Fenomenalan album. 2 Quote
Sale B.C. Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 slažem se, ajd ako ima zainteresovanih, ja ih sledeće godina moram gledati negde, bio to berlin, amsterdam ili helsinki, sviraju i u kelnu a ko za inat german wings ukinuli liniju 3 Quote
azal Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 nadam ce ti put biti lepsi od mog, jer sam 24 sata iz frankfurta autobusom bio u kontaktu sa nekim allstar timom najgorih gastosa na svetu Quote
Sale B.C. Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 ciljam neku low cost varijantu, zajebi bus i gastose Quote
azal Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 mi smo trebali kolima ali je ispalio ortak koji je trebao da vozi 12 sati pred put Quote
Sale B.C. Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Ili voz ili nikako. rado, ali nema se vremena za putešestvije Quote
So What! Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 South Park skeč specijalno napravljen za koncert Rusha: http://www.youtube.com/watch?v=JFGVDWc_5Q8 1 Quote
Sale B.C. Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 http://www.2112.net/powerwindows/main/RushReferences.htm Quote
..charlie.. Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Odakle krenuti sa Rush-om? Quote
Night Prowler Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Moving Pictures je najbolji za pocetak IMO. Quote
biohazard Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 ja sam krenuo sa 2112, pa nastavio sa Moving Pictures. Onda se vratih na Hemispheres i A Farewell to Kings u nadi da ce biti nalik na 2112. Tu sam stao jer sam se razocarao. Quote
Totamealand Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Što se mene tiče kreni od 2012, pa onda pređi na naredna četiri albuma. Ako te i oni dobiju, onda slobodno nastavi redom celu diskografiju. Quote
M-16 Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Možeš komotno i od početka, tako je najbolje Quote
Recommended Posts