Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

prvi put cujem za ove likove, totalni Rush worship bez blama. ovo je live snimak, bubnjar peva, a drugi lik svira gitaru, bas, i taurus pedale

• 6 months later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Da bacim ovde toplu preporuku za Geddyevu autobiografiju. Slušao u audio formatu, što mi je najsmisleniji način konzumiranja autobiografija, a pogotovo kada ista osoba i čita. Geddy odličan narator, lepo radi i akcente, čak ima i mali deo gde na srpskom priča. Ima malo i Aleksa. Knjiga je poprilično za fanove, ne verujem da će ne-Rush ljudi imati isto gušta. Sa druge strane, knjiga je prvenstveno o internom drugarstvu, i stvarno je retko lepa muzička priča. U moru oneman bendova, holograma i muzičara koji drže neko ime benda sa beskonačnim rotirajućim lineupovima, ovi baš stoje kao neki bastion svetla i nade.

A onda ipak, zadnjih 20ak godina, kako krenu Peartova životna sranja na trenutke jako tužno za slušati. I ceo deo oko razgovora oko zadnje turneje, opet sam nekako preživeo istu tugu kao dokumentarac kad sam gledao i skontao tad da je gotov bend. Ali sam onda sledeći dan pustio malo zadnji album i live i bio srećan što bar znam za najbolji power trio ikada.

• Upvote 1