Feniks . Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 ал' волем спам! :) :) Ko je spomenuo spam? Da se prikljucim
Bejbe Kompajler Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Ovo je slobodna zemlja... дебилу мали, кога ти то напушаваш? :)
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 ti licis na homoseksualca, sto znaci da volis oskara vajlda? ili elton johna,ili mozda imas vlazne snove u kojima glavnu ulogu igraju boj dzordz i dzordz majkl...i jednog dana,napisaces bijografiju koja ce se zvati: SENDVICH: Dva Dzordza i ja. DAJTE OVOM COVEKU TV SHOW!!!!!! @ sleaze-KOJIM BRE IZUZECIMA?!
Bejbe Kompajler Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 па ИЗУЗЕЦИ су они који не личе на тролове
Melodicus Deathus... Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Jaooooo... Pa jaaaaooooooo!!! YOU GO TO HELL!! YOU GO TO HELL AND YOU DIE!!
Laurelin Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 дебилу мали, кога ти то напушаваш? Ma nikog...haluciniras... I to sto kazes,ja sam ork iz Morije I kako ti je tamo? Radi li se sta?
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ma kako ne..idemo i sodomiziramo skimitarima preostale patuljke.
Laurelin Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ma kako ne..idemo i sodomiziramo skimitarima preostale patuljke. Bas ste zli!!!!
Laurelin Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Oni imaju lepe kose, vi imate neke cuperke koje tesko mogu nazvati "kosa"...to su neki patrljci od dlaka...
Sleaze Glammer Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 ma ja sam proud human koji jebe neke so called razbijace kada ne mogu da nadjem raskalasne dame u pivnicama diljem Andora
Bejbe Kompajler Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Pa sta si ocekivala od orka,rozle tutu? јооооој... оћем ја розле ..
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ne znam zasto metalci vole Tolkina ali meni je do jaja jer je preveo Beovulfa sa anglo-saksonskog na moderni engleski...
Hudini Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 meni je do jaja jer je preveo Beovulfa sa anglo-saksonskog na moderni engleski... Zanimljivo je da Tolkina ovde mnogi hvale zbog prevođenja "Beowulfa" sa anglosaksonskog, mada taj njegov prevod nije nikad objavljen i jako malo ljudi uopšte zna kako taj prevod izgleda, čak i u Engleskoj a kamoli ovde u Srbiji.
The Joker Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 ma ja sam proud human koji jebe neke so called razbijace kada ne mogu da nadjem raskalasne dame u pivnicama diljem Andora ne brate-ti si zasebna rasa-ti si GLAMER!
Vlladimir Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Zanimljivo je da Tolkina ovde mnogi hvale zbog prevođenja "Beowulfa" sa anglosaksonskog, mada taj njegov prevod nije nikad objavljen i jako malo ljudi uopšte zna kako taj prevod izgleda, čak i u Engleskoj a kamoli ovde u Srbiji. Čula deca na internetu i negde na b92, pa je sad to fora. Ja samo od ranije znam, da je i sam Tolkien sa tim prevodjenjem imao problema, jer je sadrzao gomile besmislenih reci, koje nisu imale adekvatno znacenje... Ja sam čuo da i skinsi o ns-ovci dosta vole Tolkien-a. Ian Stuart iz Skrewdriver-a je u jednom intervjuu naveo Tolkienu kao glavnu inspiraciju, jer je Vilenjake uvek vidjao kao cistu, plavokrvnu rasu, prema orcima, koje je definisao crnim, smrdljivim, odvratnim...eto dokle idu asocijacije.
Recommended Posts