Jump to content

Recommended Posts

Posted
ti licis na homoseksualca, sto znaci da volis oskara vajlda?

ili elton johna,ili mozda imas vlazne snove u kojima glavnu ulogu igraju boj dzordz i dzordz majkl...i jednog dana,napisaces bijografiju koja ce se zvati:

SENDVICH: Dva Dzordza i ja.

DAJTE OVOM COVEKU TV SHOW!!!!!! :):):)

@ sleaze-KOJIM BRE IZUZECIMA?!

Posted
дебилу мали, кога ти то напушаваш? :):):evotigana::evotigana::evotigana:

Ma nikog...haluciniras... :evotigana:

I to sto kazes,ja sam ork iz Morije :)

I kako ti je tamo? Radi li se sta? :)

Posted
meni je do jaja jer je preveo Beovulfa sa anglo-saksonskog na moderni engleski... :bigblue:

Zanimljivo je da Tolkina ovde mnogi hvale zbog prevođenja "Beowulfa" sa anglosaksonskog, mada taj njegov prevod nije nikad objavljen i jako malo ljudi uopšte zna kako taj prevod izgleda, čak i u Engleskoj a kamoli ovde u Srbiji.

Posted
ma ja sam proud human koji jebe neke so called razbijace kada ne mogu da nadjem raskalasne dame u pivnicama diljem Andora

ne brate-ti si zasebna rasa-ti si GLAMER!

Posted
Zanimljivo je da Tolkina ovde mnogi hvale zbog prevođenja "Beowulfa" sa anglosaksonskog, mada taj njegov prevod nije nikad objavljen i jako malo ljudi uopšte zna kako taj prevod izgleda, čak i u Engleskoj a kamoli ovde u Srbiji.

Čula deca na internetu i negde na b92, pa je sad to fora.

Ja samo od ranije znam, da je i sam Tolkien sa tim prevodjenjem imao problema, jer je sadrzao gomile besmislenih reci, koje nisu imale adekvatno znacenje...

Ja sam čuo da i skinsi o ns-ovci dosta vole Tolkien-a. Ian Stuart iz Skrewdriver-a je u jednom intervjuu naveo Tolkienu kao glavnu inspiraciju, jer je Vilenjake uvek vidjao kao cistu, plavokrvnu rasu, prema orcima, koje je definisao crnim, smrdljivim, odvratnim...eto dokle idu asocijacije.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...