ZVERKO Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 Jel cuo neko za bend i ako jeste koji su utisci ? Po nmeni fenomenalan fazon ,vokali odlicni ... Quote
ZVERKO Posted December 26, 2003 Author Report Posted December 26, 2003 ako ti treba disk ili neka kompilacija cimni me da se dogovorimo mogu da nabavim... I upravu si jesu malo meksi ali su ipak DO JAJA! ... Poslusaj higher power to je do jaja stvar ! Quote
bojan j. Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Odlicna grupa, bez dileme, mislim da im je pevac bio najveci adut, steta sto nisu snimili vise materijala (samo tri albuma cini mi se?) Quote
Nestvarna Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Ne radi se samo o pevacu...textovi su ubedljivo jedan od najboljih...Inace ja se ne bavim pevanjem na koncertima niti jurim Lyrics na njihovim prezentacijama tako da....Stvarno je sve jako, jako, jako dobro...Stvarno su mi bedni komentari kad su oni u pitanju Quote
ZVERKO Posted January 2, 2004 Author Report Posted January 2, 2004 vidis nisam ni znao da ce biti tako pozitivni komentari pogotovo od zenskog dela a sto se tice pevaca ...stvarno fenomenalno peva ali za more then a feeling mu je trebalo 20 puta da je otpeva kako treba... Ali kad bolje razmislim ono treba otpevati ... Bar ja ne mogu jos uvek ! Quote
the_zmija Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Samo da te obavestim da Boston nema posebnog pevaca, nego pevaju svi ukljucujuci i bubnjara. Doduse mogu se izdvojiti Brad Delp (koji je otpevao prva tri albuma), ali on je u bendu takodje bio ritam gitarista, a uzivo i pijanista. Jedino mi se cini da Fran Cosmo nista nije svirao na albumu ali je uzivo svirao gitaru. Medjutim kao sto rekoh pevali su svi clanovi osim Tom Scholza koji je radio sve ostalo. Quote
VEPAR Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Odlican bend.preslusajte[ko nije] albume BOSTON 76,DONT LOOCK BACK [fantastina stvar]. Quote
bojan j. Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Samo da te obavestim da Boston nema posebnog pevaca, nego pevaju svi ukljucujuci i bubnjara. Doduse mogu se izdvojiti Brad Delp (koji je otpevao prva tri albuma), ali on je u bendu takodje bio ritam gitarista, a uzivo i pijanista. Jedino mi se cini da Fran Cosmo nista nije svirao na albumu ali je uzivo svirao gitaru. Medjutim kao sto rekoh pevali su svi clanovi osim Tom Scholza koji je radio sve ostalo. Da, znam da su skoro svi pevali (to im je jos jedan plus, zar ne?) Ali sam i mislio na Delpa. A cek, ko im dodje solo gitara na albumima? Quote
the_zmija Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 http://www.boston.org/musicians.html evo ti pa se informisi! 8) Quote
tangerine Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 daaaaaaaaa More than a feeling........ fenomenalan glassssssss..... za tu stvar su potrebni mnoooogo dobri zvucnici Quote
ZVERKO Posted February 6, 2004 Author Report Posted February 6, 2004 Da odlicna stvar i trebalo im je dvadeset puta da je snime celu zbog vokalnih deonica .... Quote
VampireBlues Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Izgleda da sam ja jedina koja voli Dont look back....volim i more than a feeling i naravno higher power.....ali dont look back mi nekako prirasla za srce...ne znam sto Quote
ZVERKO Posted February 6, 2004 Author Report Posted February 6, 2004 Pa njima su sve pesme do jaja..Jednostavno su drugaciji... Quote
shock! Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 odlican bend, najaca pesma je ona balada Amenda, pa onda Higher power,More than a feeling i Rock n' roll band Quote
VEPAR Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 ,,the man i never bee,, odlicna stvar. Quote
dark earendil Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 pazi sad kad cica ode i pusti njihov mp3 Quote
dark earendil Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 hm prvi album me nije nesto odusevio sem onih stvari koje znam.ocekujem vise od drugog! Quote
Vlaja Buraz Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Hmm... Ne znam baš da li će... Quote
dark earendil Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Arghh sa ovog prvog albuma svidja mi se samo more than a feeling ali ove ostale su mi je ogadile maksimalno.Mozda bi u nekom bunilu mogao da slusam ovu Piece Of Mind jer ima neku catchy melodiju.Ipak mislim da mi se povraca ipak sad cu da ucitam drugi album,pa cemo da vidimo 1 Quote
Vlaja Buraz Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 A da li ti ta 'Piece of Mind' liči na jednu pjesmu Osvajača sa poslednjeg albuma? Quote
dark earendil Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 hm ne znam nisam nikad preterano slusao osvajace,reci koja je pesma pa cu naci. Drugi album mi se opet ne svidja,molim se bogu za treci ali vec sam izgubio nadu!! mozda samo A Man I'll Never Be al sve je to sladunjavo i nista posebno! Quote
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 jedan od (po meni) najvecih bendova!!!! da sam mogao da biram - nevinost bih izgubio uz 'more than a feeling'!!!! (a ne uz 'radi radio' od bjilog dugmeta... hehehehe) Quote
RedGirl Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 jedan od (po meni) najvecih bendova!!!! da sam mogao da biram - nevinost bih izgubio uz 'more than a feeling'!!!! (a ne uz 'radi radio' od bjilog dugmeta... hehehehe) Hahahahah ista prica, samo sto sam ja uz Riblju Corbu Quote
SiLverWare88 Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 pa da,odlican bend po meni najjaca je more than a feeling Quote
Recommended Posts