Baal Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Da li ste chuli ovaj fenomenalan bend? U stilu BG neverovatne solazhe!Odlichni Finci,ima da se naruchi original njihov album The Arrival preko REX-a ali sam ja nabavio pirat Quote
Eternal Flame Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Da imam je na originalu ali zar oni nisu Šveđani? Pa nije baš kao B.G. možda te malo vokal podseća ali u svakom slučaju odličan bend! Quote
Baal Posted December 26, 2003 Author Report Posted December 26, 2003 Xm ne znam,ali to nije ni vazhno,vazhno je da su odlichni! Quote
Elldamar Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Hmm...nisu loshi...mada mnogo kopiraju Falconer....BTW Finci su ! Quote
Vic Rattlehead Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Čitao sam recenziju u REX-u, i samo želim da ih nabavim. Makar jednu pjesmu. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Finjare svakako odstupaju od klasicnog finskog powera pazi kad sam ja intro arival smislio jos pre 3 godine Quote
Kai Hansen Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Iskreno bend nije nikakvo "otkrovenje" ..znaci jos jedan prosecan power bend..a i iskreno NOCTURNAL RITES su bolji od njih... Quote
Dreadful_Glare Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Uzeo sam Arrival od ovog Baalavog Behrita i svidja mi se mnogo. Lep spoj powera i nekih progressive elemenata.Btw pevac me mnogo podseca na pevaca Rhapsody-ja. Quote
lady_of_the_snow Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Cuo sam ne davno The Arrival nije lose jedna lepa 4 ko kuca ali stvar je vec provaljena Quote
Imrahil Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Onako, nisu losi, ali nisu nista posebno. The Dying Ember je odlicna stvar, a bend se valjda raspao... Quote
Recommended Posts