Dragon Lord Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 muse, jedan od najkvalitetnijih novijih bendova danas, misljenje... Quote
Kakashi Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Misljenje - sasvim pozitivno . Gotivim ih definitivno. To je muzika na koju sam se zesce lozio pre 3-4 godine a:. Quote
Anno Mundi ! Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Kakva je to muzika?bojz bend ili? Quote
Anabella Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Mislim da su odlicni! Bas sam danas cula "Hysteria", ali "Time Is Running Out" je najbolja. Quote
Council A Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Imam prva dva albuma, Origin of symmetry je naprosto odlican, ali se to ne moze reci za Showbiz, sa koga mogu izdvojiti jedino naslovnu i Sunburn (valjda). Poslednji album nisam imala prilike da preslusam... Quote
Placebo Girl Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 bash sam htela danas da otvorim temu o Muse meni se jako svidjaju imam sve albume najbolja pesma im je balada Unintended a: Quote
Dark Princess Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Time IS Runing Out kako taj covek ume da peva super su Quote
Dragon Lord Posted December 28, 2003 Author Report Posted December 28, 2003 Origin of summetry je remek delo slazem se sa council A a ovaj novi nije los na prvo slusanje imam par favorita za sada, mislim da ovaj bend ceka mnogo svetlija buducnost...a posto mene glasovi stalno podsecaju, vokal muse me podseca na vokal radioheada, mada samo na momente, stvarno mnogo dobro peva co`ek specifiicno, bas uvek ima dobru boju, klavijature rasturaju, a cudni hvatovi na gitari i mocni rifovi i dinamika..ma genijalno Quote
Dolly Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 ma fenomenalni su, ja sam odusevljena u opste zvukom, tekstovima i glasom... Quote
azal Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Muse su odlican band.........ali.......mojne da se vredjamo.......radiohead je jedan od najboljih bendova na svetu, i Muse su idalje vrlo daleko od njih sto se tice kvaliteta i kreativnosti. Quote
Dolly Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 pa ja ih nikako ne bih uporedjivala Quote
azal Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 nebi ni ja...ali vole ljudi jer su englezi... mada mi manje smeta kad kazu ljudi da Muse lici na Radiohead nego kad kazu da Coldplay lici na Radiohead. Quote
BodyRemover Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Coldplay je odlican bend! Muse isto Mada... Od Travis dalje ne ide. Najjachi brit band tog fazona stvarno! A Radiohead... ljudi znaju samo za uspon. zakljuciti: skroz gay, dosadi mi brzo ali ne sporim kvalitet Quote
Kakashi Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Ali Radiohead nema apsolutno nikakve veze s Muse (da ne kazem da ga ima isto koliko Evanescence i Nightwish :roll:). A Coldplay je odvratan i smoran bend . Nemojte zagaditi ovu temu njima . Quote
Out Of Time Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 prvi put sam ih chuo na pokojnoj viva II josh 98, proshle godine, mi, srecnici smo ih gledali uzivo na Szigetu i bolji zivi nastup moje ochi ne videshe... ali zamalo da se zaplachen od srece... "pleasure overload!" muse su odlichni, ali poshteno, ako urade josh jedan ovao osmishljen album izgubice smisao... pesme pochinju da liche jedna na drugu... Quote
pearLgirL Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 ama ko se usudjuje da uporedjuje ista s radioheadom?!! :x muse mozda i nisu losi, preslusala sam 1 album na preporuku, ali znam da me frajerov glas tako iritirao, te sam odustala... i sad kad ih zakacim na tvu prebacim... frajer 'dahce' gore nego vile valo Quote
Placebo Girl Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 Matt me podseca na mog ex-nastavnika matematike Quote
BodyRemover Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 8O i nastavnik dahcje? uzas Quote
Kent Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Coldplay je odlican bend! Muse isto Mada... Od Travis dalje ne ide. Najjachi brit band tog fazona stvarno! A Radiohead... ljudi znaju samo za uspon. zakljuciti: skroz gay, dosadi mi brzo ali ne sporim kvalitet Junior je u pravu za Travis, mada sam od poslednjeg malo vise ocekivao...Coldplay znaju da budu fin smor...crn li ce novi album da bude sa Gwyneth...generalno su odlican bend Ja volim da apostrofiram da je Embrace - "The Good Will Out" najbolji album u zanru...uhhhh, al mi se slusa sad, bem ti kg! Muse je potpuno drugaciji od svih i nema govora ni o kakvoj komparaciji sa pomenutima... Kent je bolji od svih UK-ovaca zajedno! ch Quote
Placebo Girl Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 8O i nastavnik dahcje? uzas ma ne nego ima istu takvu facu Quote
Dolly Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Ali Radiohead nema apsolutno nikakve veze s Muse (da ne kazem da ga ima isto koliko Evanescence i Nightwish :roll:).A Coldplay je odvratan i smoran bend . Nemojte zagaditi ovu temu njima . maksimalno se slazem sa svim pomenutim cinjenicama Quote
Out Of Time Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 two thumbs up 4 Embrace and Good Will Out... nema govora da je to naj album zanra koji nema veze sa Muse-om... Quote
Anabella Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Mislim da je Slut bend koji moze da dodje tu negde... Quote
Recommended Posts