little_wing Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 ja sam bez texta.. ne mogu da saberem utiske, koliko ih je.. Quote
Sinstrel Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Dakle koncert je bio odlican. Istina nije ispunio moja iscekivanja (tj. iscekivanja mnogih) pa umesto da bude savrsen koncert je bio ipak "samo" odlican. Da je koncert bio upotpunjen i vizuelnim delom, po cemu je Muse takodje poznat, mogao bih cvrsto da tvrdim da je sinocni koncert bio najbolji na kom sam do sad bio. Ali nazalost nije bilo tako. Nisam u fazonu "I told you so" ali koncerti kao sa slika sa Wembley koje je kacio neko iz organizacije su ipak samo za britance. Mogli su neki laser, ekran da dovuku sa sobom... Setlista je bila ok. Falilio je par stvari i svirali su neke pesme koje nisu trebali ni da snime a kamoli da ih sviraju. Posecenost... hmmm svi nesto trabunjaju da je bilo malo ljudi. Ja nisam stekao takav utisak. I gde su mogli da se kupe diskovi... ja nigde ne videh diskove, merch.?! Sve u svemu 8/10. Stupidni novinari... Quote
Sinstrel Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Zasto pitas? Poklonu se u glavic ne gleda. Dobices ga vrlo uskoro. Spremaj cug! MUSE RULZ! Quote
Simadin Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Necu da koristim pajp koji si ti prethodno blajvio i mecao ga ko zna gde Quote
Sinstrel Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Eh sEMO nemo' da si sad prost. Bas su ti glupe fore. Sad ti nikada necu dati poklon. Pukni od muke. Quote
Baal Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Ovo je bilo među Mjuz mrčndajzom, čisto da se zna. Quote
Kakashi Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Dodaje potpuno novu dimenziju onoj staroj izreci... Quote
GirlAnachronism89 Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Zamislite, oni sad sviraju u Zagrebu... Šta bih dala da sam tamo. Quote
niking Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 procureo Muse - HAARP Live From Wembley Stadium... ako neko ne nadje link do sutra, uploadovacu ja na rapidshare Quote
niking Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 ARTIST : Muse TITLE : HAARP Live From Wembley Stadium 1. Intro 1:44 2. Knights Of Cydonia 6:37 3. Hysteria 4:19 4. Supermassive Black Hole 4:01 5. Map Of The Problematique 5:22 6. Butterflies & Hurricanes 5:56 7. Invincible 6:15 8. Starlight 4:13 9. Time Is Running Out 4:23 10. New Born 8:16 11. Unintended 4:36 12. Micro Cuts 3:47 13. Stockholm Syndrome 7:37 14. Take A Bow 4:42 This first full live album (discounting 2002's part-studio 'Hullabaloo') from the epic Devonshire prog rockers is the follow-up to 2006's hugely successful studio set 'Black Holes And Revelations'. Recorded at their massive Wembley Stadium shows in June 2007, this CD/DVD package captures the band, who have always been renowned for their live work, in blistering form. The title, too, becomes Muse's reputation - HAARP is the US military's High-frequency Active Auroral Research Program, which has long been a bete noire of conspiracy theorists everywhere. This cd is the concert of June 16th 2007. http://rapidshare.com/files/96427879/M_H_A_A_R_P.part1.rar http://rapidshare.com/files/96394474/M_H_A_A_R_P.part2.rar jbg, moralo je iz dva dela, 107MB je... drugi deo je mali bas, pa skidajte prvo njega ako ste nemate premium... Quote
DBrave Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 a jel ima DVD, jel izasao on ?? Ja bih ipak radije ovo da gledam i da slusam Quote
Yebiggah Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Je l' čuo neko kako je Muse obradio House of the rising sun? Quote
Recommended Posts