Jump to content

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Htedoh isto reci...

Jebeno mrzim D Streets a ovo je bila jedinstven prilika za Bellamya da napravi RATM-like pesmu i da svira k'o Morello. Nije los ali je pesma prosek.... tezak, prosek.

• 2 weeks later...
Posted

Svi su pricali kako Muse lici na Radiohead....da, slazem se da se cuju zvuci Radiohead-a u Muse svirci ali kad ti je neko idol naravno da onda iver ne pada daleko od klade...ono sto sam hteo da napomenem je to da uticaje na Muse imaju i RATM i Cajkovski!!! Muse je bend koji je spojio rock, pop, klasiku i njihov sopstveni trip i time dobili jedinstven bend u kome mozemo da uzivamo hvala bogu!

Inace Matt-ov glavni instrument je koliko ja znam klavir a ne gitara...:) ali svejedno coveku ne predstavlja nikakav problem da svira i gitaru i klavir u isto vreme! Ako neko misli da pricam gluposti neka pogleda Hullabaloo i pesmu Citizen Erased...

Koncert fenomenalan!!! Jedina mana je bila sto je doslo malo ljudi :( zvuk savrsen.... :)

Inace napravio sam Muse tribute (3Pueblo), svirali smo par puta i nije bilo lose :) naravno ne mozemo zvucati kao Muse ali trudimo se koliko mozemo...trebalo bi uskoro da bude neka svirka...obavesticu ako me Niking ne preduhitri :D

Jos jedna stvar....imam Muse napravljeni DVD Shepherds Bush (2006)....to je koncert koji je bio na MTV-u i mislim da je bio za fanove tek kad je izasao Black Holes and Revelations....ali taj koncert na MTV-u je skracen i nema neke pesme (koje imaju na ovom DVD-u :)) gde je Matt cak gresio :D....tako da ako nekom treba neka baci poruku narezacu ili neka skida s neta :)))

Ja se izvinjavam ako je mozda post bio duzi :)

Poz svima :pivopije:

• 9 months later...
Posted

slazem se, u pocetku nisam znao o cemu je rec i bukvalno sam mislio da su ovo demo pesme za novi Muse album :)

ali iskreno ne zivcira me to, Muse diskovi su mi medju omiljenima koje imam, a ovo nije lose da se preslusa neko vreme, malo prekratimo vreme do cekanja novog albuma...

Mislim ako tako krenem da razmisljam onda bi trebao da bacim pola power i prog albuma koje imam, jer se i za njih moze reci da besramno imitiraju uzore...

Sve u svemu, ovaj lik ima neverovatno slican glas kao Bellamy, kapiram da je to nekome bzvze ali ajde neka prodje bez flejma jer mozda postoji jos neko kome ce se svideti

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

naravno!

Uprising je klasican hit za koji se pravi spot, a Eurasia je ludilo, pocinje kao klasican Muse, pa na trenutak zapevaju zajedno kao Queen :) pa neka misticna egipatska melodija ! i klavir na kraju pobedjuje :)

Muse izmislio !! :)

• 2 weeks later...