Face Of Melinda Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 da osvezim temu http://www.youtube.com/watch?v=bUnIHWITPvY inace s'obzirom da bas dugo nisam mogla da ih slusam, pevac me je iritirao, poceh pre par meseci da ih slusam kada sam cula pesmu butterflies and huricans i jedna mi je od omiljenih postala, volim klavijature, a u tu je Mat ubacio kao solo la campanelu od paganinija sto je fenomenalno ispalo... a sto se omiljenih albuma tice definitivno Showbiz. Quote
DBrave Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 i meni je B&H medju njihovim najboljim pesmama Quote
Face Of Melinda Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 ej upravo htedoh to da napisem... sada ih videh na listi izvodjaca... Jeeeeej!!!! Koliko videh 45 evra je karta za jedan dan sto je totalno ok Quote
*memento mori* Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 ej upravo htedoh to da napisem... sada ih videh na listi izvodjaca... Jeeeeej!!!! Koliko videh 45 evra je karta za jedan dan sto je totalno ok To je i vise nego ok. Jedva cekam! Quote
DBrave Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Neutron Star Collision (Love is Forever) http://www.multiupload.com/C2SCDE94VP Quote
Lou Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 (edited) Jako loše. [media=] [/media] Edited August 15, 2012 by Lou Quote
Lou Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Evo još jedne. Toliko vuče na Depeche Mode, da se može nazvati kopijom. Reči su bljuvotina. Quote
Chicken Little 420 Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Madness features influences which draw from Queen's "I Want to Break Free" and George Michael's Faith.[1] During a preview on French site Jeuxactu, the song was said to resemble Depeche Mode and describes it as 'calm, languid and sweet'. Quote
Totamealand Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Survival mi je stvarno cool, logično se nadovezuje na The Resistance. Neki momenti u Unsustainable su mi vrlo zanimljivi ali mi pesma sve u svemu deluje nabacano, čućemo doduše kako funkcioniše u kontekstu albuma. Ali Madness mi je svakako favorit, jako prijatan vibe i prilično catchy stvar sve u svemu. Dovoljno je singlova, vreme je za full album. Quote
Lou Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Meni je prošli bio prilično neubedljiv, pa mi logičan nastavak sasvim sigurno neće prijati. Quote
Totamealand Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Nije ni meni prošli među favoritima, prva tri albuma su mi ipak najdraža. Ali time sam samo hteo reći da me ove nove pesme nisu uopšte nisu iznenadile, očekivao sam da bend nastavi da se stilski kreće u ovom pravcu. Dok ima fanova koji još uvek žale što pesme ne liče na album koji je izašao 2003. iako se u međuvremenu izdešavalo svašta. Quote
Lou Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Haha, pa da, uvek će biti onih koji kukaju za starim stilom. Osim ako se ne ispostavi da je album mnogo bolji i drugačiji nego što se može zaključiti iz ova dva singla, nastaviću da slušam stare albume. Quote
Lou Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Za sada samo transcode, za one koji su voljni da poslušaju. Quote
SkullKrusheR Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 aj kad neko preslusha nek napishe valja li kurcu, necu da skidam za dzabe posle onih sranja od singlova. Quote
DBrave Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 jej, novi album evo ko nece da skida, moze da slusa i ovde : http://www.guardian.co.uk/music/musicblog/2012/sep/24/muse-2nd-law-album-stream?intcmp=ILCMUSTXT9383 Quote
Captain Spaulding Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Muse - Evropski primer Linkin Parka Quote
Live Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Ovo je takav kurac od albuma, onaj mlohavi kojeg možeš da drkaš pet dana i da ga ne nadrkaš u nešto upotrebljivo. Katastrofa. Quote
SkullKrusheR Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 tako sam i mislio. preskachem ovaj, a verovatno i svaki sledeci. ne verujem kako su propali. Quote
Totamealand Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Ja sam i dalje iznenađen time koliko mi je fino legao ovaj album. Nemam ništa protiv promene žanra dokle god su pesme zazarne, inspirativne i originalne. I treba da sviraju šta im se svira umesto da prate Absolution šablon da bi nekome udovoljili. Mislim da je na par mesta eksperiment propao, ali cenim pokušaj. Jedan od ubedljivih highlightova je Mattov vokal - prošlo je 11 godina od Origin of symmetry, a njemu falset ni najmanje nije oslabio. Favoriti: Panic station, Animals, Supremacy, Madness Quote
StarbreakeR Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 (edited) Friško!! DRONES 1. Dead Inside 2. [Drill Sergeant] 3. Psycho 4. Mercy 5. Reapers 6. The Handler 7. [JFK] 8. Defector 9. Revolt 10. Aftermath 11. The Globalist 12. Drones Edited March 12, 2015 by StarbreakeR Quote
SkullKrusheR Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 ovo još i pristojno zvuči u odnosu na prethodni album, možda i bude nešto od ovoga. malo je tekst bedan i refren cheesy, ali bože moj. 1 Quote
Face Of Melinda Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 aham... mada toliko pristojno da je slusljivo ali meni i dalje dosadno, ovi momci imaju potencijal i to su dokazali a jbga to sto im se desio Twilight, Kate Hudson sta da se radi, valjda ce izaci iz tog zacaranog kruga i poceti da prave ono sto treba... preslusace se nov album, prosli sam jedva preslusala takoreci na silu i zaboravila... Muse su trenutno u onoj fazi Rush 80ih, nakon perioda kul rokerske proggy muzike oslonili se na sintisajzere i pop vise Cisto da se ponovi ovaj post i na ovoj strani *ne znam kako mi je promakao* Quote
Totamealand Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 (edited) Pet godina komentarišemo na jednoj stranici? Tekst malo banalan ali tematika je classic. Muzički mi je OK osim što mi je refren malo jednostavan, generalno sam iznenađen da je pesma ovoliko heavy. EDIT: I da, ako su poslednjih par albuma bili 80s Rush, da li to znači da će Drones biti njihov Presto? Edited March 14, 2015 by Totamealand Quote
Recommended Posts