niking Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 mene ovaj Supermassive Black Hole neodoljivo podseca Do Somthin' od Britney... Quote
Sinstrel Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 To je zato sto mnogo slushash Britney. Quote
Nightwing Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Britney faca...Muse me smara..trudim se da mi se dopadnu ali ne ide Quote
niking Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 pff... nemas pojma... stidim se sto od tebe skidam njihove albume... AAAAAAAAAAAAAAAAAA! mogu da ti procitam potpis! Quote
Nightwing Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 evo slusam novi album na reapet.... it`s OK... Quote
greeter of the rising sun Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 evo moj folder 1999 Showbiz 2001 Origin Of Symmetry 2002 Hullabaloo 2003 Absolution 2006 Black Holes And Revelations pa se posluzi ako ti nesto fali hullabaloo je valjda live, pa se kao ne racuna.... samo studijski... a nisam znala sa da imaju novi...iskreno, u poslenje vreme mi malo smor da ih slusam, pa sam presla na moby-ja... videcu kakav je novi Quote
greeter of the rising sun Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 (edited) a ako bi da nabrajas sve sve sve, onda ih imaju 44... a kada sam rekla dva, mislila sam tri...ne znam zasto, ali povezujem origin i absolution...dosta su mi slicni Edited June 23, 2006 by Cookie Quote
niking Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 (edited) @Cookie: znam za Hullabaloo, ali sam mislio da je samo live... sad vidim da ima na njemu i B-sides... da se ne ponavljam, laksi je quote... Edited June 23, 2006 by niking Quote
greeter of the rising sun Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 ima Hullabaloo soundtrack [cd 1] i Hullabaloo live [cd 2].... Quote
Nightwing Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 i ja imam sve zato sto sam najveca pozercina i uvek sam u pravu a drugi u krivu Quote
Dry-Na-Nord Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 hullabaloo je valjda live, pa se kao ne racuna.... samo studijski... a nisam znala sa da imaju novi...iskreno, u poslenje vreme mi malo smor da ih slusam, pa sam presla na moby-ja... videcu kakav je novi Raspect za Mobya! Odavno nisam sluš'o... Idem da iskopam nešto... Ih nostalgije... Quote
Lordring Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 (edited) A nije mi jasno što ovo stoji u ne-metal muzici a ne rock-u (s obzirom da ima dovoljno prog/metal elemenata nego ?!? Inače, jako gotivan bend, pogotovu Origin of Symmetry i Absoultion (Bliss, New Born, Space Dementia, Sing for Absolution, Stockholm Syndrome, Butterflies & Hurricanes, Hysteria i da ne idemo dalje...) Ovaj poslednji mi je tu i tamo, ima finih pesama: Map of Problematique, Assassin, Take a Bow, recimo Ako nekog zanima na netu može da se nadje Muse @ Reading & Leeds Festival 2006 a evo i play liste: ----------------------------- 01 Knights Of Cydonia 02 Hysteria 03 Supermassive Black Hole 04 Showbiz 05 Map Of The Problematique 06 Forced In 07 Bliss 08 Feeling Good 09 Invincible 10 Starlight 11 Plug In Baby 11 New Born ----------------------------- Fin kvalitet snimka i vizuelno i audio, osim na Supermassive Black Hole gde je gitara prejaka Edited October 20, 2006 by Lordring Quote
Sinstrel Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 EMA 2006 - Best Alternative - MUSE Nastup je bio prejak! Ufff... Quote
Kent Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Steta sto je pesma koju su svirali teska glupost... A i ne zasluzuju da dobiju nagradu za ovaj poslednji album. Kakogod, gledam ih za mesec dana, i ako bude kao veceras, bice holy crap. Quote
Sinstrel Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Nije bash "teska glupost"... pesma je malo vise u pop maniru i to je sve. Onaj klavir mu daje taj popasti zvuk inace ostatak pesme je skroz ok + novi album je skroz dobar. Nije dobar kao prethodni ali definitivno nije losh album. Gde ih gledash?! Hocu i ja! Quote
Kent Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Njah, pesma vise stoji Keane-u nego njima. A album mi je bas tezgaroski, iako ima dobrih momenata. U Minhenu ih gledam, dodji, imas za dz ulaz. Quote
[retardus] Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Nije mi neka pesma Starlight al jebeno dobar nastup kao i uvek. Quote
Sinstrel Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Pojavio se novi spot za "Knights Of Cydonia"! Spot je ok ali mi se nikako neslaze uz Muse. Quote
Oske Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Muse zvuchi odlichno (narochito uzivo)... genijalan bend! Jeste, ima slichnosti sa Radioheadom ali ne moze da se kaze da kopiraju Radiohead. Ima puno drugih elemenata u kojima se potpuno razlikuju. Quote
niking Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Of_Cydonia#Music_video Quote
Sinstrel Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Ha ha bili su u Rumuniji... tako blizu a tako u Rumuniji. Quote
Dark Princess Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Mnogo su dobri Muse.... Pevach je super,ima bash zanimljiv glas. Ja volim Endlessly soooo much... I ne samo to .... Best alternative! Quote
Kamaitachi Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 muse, jedan od najkvalitetnijih novijih bendova danas, misljenje... Slazem se!Bend je "one of a kind" !Secam se kad sam prvi put cuo "Origin of Symmetry", osecao sam kao da me je grom zveknuo!Znaci "Origin..." je vrh vrhova, ali ni "Absolution" i "Black Holes And Revelations" nisu daleko!Cuo sam da su uzivo nadrealno dobri!Uh...sto bih tu tvrdnju voleo da proverim Quote
Recommended Posts