GirlAnachronism89 Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Evo, sad slušam Shine(acoustic)..... Odlično...... Quote
The Watchtower Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VRH!!!!!!!! Ne verujem...... Neću moći da dočekam! Hvala na lepim vestima. EDIT: Fenomenalni britanski alternativni rok bend „Muse“ će, kako nezvanično saznajemo, 7. oktobra nastupiti u Beogradu, najverovatnije u hali „Pionir“. Nisam video ovo, mada kapiram da će doći. Edited July 3, 2007 by The Watchtower Quote
niking Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 da, to sam citao danas u Blic i znojio se... a onda sam skapirao da su 100% videli ono LastFM-u Quote
Kamaitachi Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) da, to sam citao danas u Blic i znojio se... a onda sam skapirao da su 100% videli ono LastFM-u Joj, ma valjda ce doci...uh! Ajde da uradimo grupno pozitivno razmisljanje!Od sad, pa nadalje svi u sebi ponavljajte: "Dolazi MUSE...dolazi MUSE...dolazi MUSE..." i tako dok ne dodju!Jel OK? Edited July 3, 2007 by Kamaitachi Quote
Sinstrel Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Bojim se da je ovo buva ali ako nije... auuuuuuf ova godina ce biti najbolja do sad kada su u pitanju koncerti! Dok ne bude zvanicno necu se radovati. Isto k'o i ovo iz Blica: http://www.mtsmondo.com/entertainment/musi....php?vest=62537 Quote
BeTeLgEuSe Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Svi nesto iskulirali... Jel ima tog koncerta, ili ne??? Quote
~MaX~ Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 pa i dalje se kao nadamo.... i ja sam video shta je onda pisalo u "blicu" a nisam navikao da te novine lazhu.... Quote
~MaX~ Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 pa znam ali nekako mi je blic oduvek bio pouzdana novina.... mada dok ne vidish informaciju na sajtu mozhesh se cheshesh po dupetu.... Quote
Kamaitachi Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Threshold su na limited edition verziki albuma "Dead Reckoning" obradili "Supermassive Blackhole" ! Quote
BeTeLgEuSe Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Jbt Muse bas postao popularan... Nego ova tema opet nesto zamrla. Ljudi se ohladili od ovih nekih prica oko koncerta... Quote
Azizam Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Čim ima dima biće i vatre ili tako nekako. Quote
niking Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Jedan od najpopularnijih Britanskih bendova kao i jedna od najvećih koncertnih atrakcija, sastav Muse, najverovatnije će u oktobru nastupiti u Zagrebu i Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, do kojih je Kontra magazin došao od promotera koncerata u Srbiji i Hrvatskoj, Muse bi u Zagrebu trebalo da nastupe 9. oktobra, dok bi eventualan datum za koncert u Beogradu bio 7. oktobar. Za sada na sajtu benda nema zvaničnih potvrda ove informacije a jedini nastup u oktobru bend ima 27. oktobra na Vegoose muzičkom festivalu. Muse su trenutno jedan od najpopularnijih bendova u Britaniji a u prilog tome govore i dva spektakularna koncerta koja su održali u novoj Wembley areni u junu gde ih je videlo preko 140 000 obožavaoca. Karte za ove koncerte britanci su razgrabili za 45 minuta. Magazin Q uvrstio ih je na listu "10 najuzbudljivijih bendova ovog trenutka na Planeti " izvor Quote
BeTeLgEuSe Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ma ne znam... Sve mi je sumnjivo, dok se to konkretno ne objavi! Quote
BeTeLgEuSe Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 I ne svidja mi se sto ova tema stalno ide na dno... Sumnjivo mi je to. Quote
darthmoog Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 bolje...idemo svi da gledamo stevena SeaGull-a Quote
BeTeLgEuSe Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Uh... Nemojte tako... Izaci ce Consi, Budo, ne sekiraj se;) Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 bolje...idemo svi da gledamo stevena SeaGull-a Jel to potvrdjeno???NIgde ne cuh za stevu galeba a mora se on vidjet' pre nego sto se departuje ovaj svet jer je on bog na zemlji... Quote
bloodchild Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 MUSE 08.10.2007 BEOGRAD Potvrdjeno je na njihovom sajtu. Najbolji live bend na svetu konacno kod nas!!! Quote
Recommended Posts