azal Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 mrzi me da trazim temu po forumu...ako uopste postoji....... sta mislite o ovom sjajnom bendu? Quote
Council A Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Mislim da ih jurim vec dugo, jer imam samo par stvari sa neta, i da ces biti toliko ljubazan da mi u tome pomognes . Quote
BodyRemover Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Namerno se nisam javio sinocj iako sam video topic odmah nakon sto ga je ovaj matori lik postavio. Jbt ne mogu da verujem da se niko nije javio do sada osim CA !!?!?!? Pa ima ih i na TVu, i na radiju. Najjachi bend koji se pojavio u zadnjih pola decenije!!! O cemu se ovde uopste pricha??? Eat my ass if you don't like Sigur Ros! Savrsena svirka, savrseni efekti, savrsen glas, textove uopste nemam, neka neko ostavi ako ima Ali svejedno ih ne bih razumeo tako da... I ako se ne postave nije greda Prvi album sam jednom preslusao i zaboravio na njega, nemam pojma zasto, nabavicju ga opet i zaglaviti. Ali sledecja dva!!! Agaetis je tako slojevit da je to nevidjeno. Bas se treba pomuciti da skapiras muziku. Uzas! A ( ) ima mnogo bolju produkciju i muzika je prefinjenija, bas opusteno skroz. Opusteno u smisliu neke bedne predaje ili tako necega. Jos vise efekata i manje energicno nego agaetis. Kako se ono zove jezik na ( ) ? Skroz je jeftin z Quote
Out Of Time Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 ajd da i ja udenem koju: super bend... ne bi se ljutio ako bi na sledecem albumu bar u nekoj stotinki ubrzali i sprechili me da zaspim pred kraj albuma... 1 Quote
Simadin Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 A jel hocje iko da mi kazhe kom pravcu pripadaju? :? (Ako je uopshte mogucje definisati pravac... ) Quote
BodyRemover Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 indie pop, post rock... bas puno experimantisanja related... Quote
Out Of Time Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 minimal emo pop... atmospheric low alt... sad island music... promaja/// 8O Quote
pearLgirL Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 mislim da je jednom bila otvorena tema, ali ja od tad ne nabavih nista novo i dalje imam samo nekoliko pjesama sa agaetis-a i () - predivno, fenomenalno... nevjerovatan feeling... skroz su jedinstveni (bar za mene), odlicno idu s radioheadom, bar na playlisti, na koncertu tek mogu misliti! znam da su svirali nekoliko puta zajedno... Quote
BodyRemover Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 A kako je tek sa GYBE! !!! S njima su otprzili dve turneje. S kime su svirali kad si ti gledao starche? Quote
Kent Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 ajd da i ja udenem koju: super bend... ne bi se ljutio ako bi na sledecem albumu bar u nekoj stotinki ubrzali i sprechili me da zaspim pred kraj albuma... ja ti skidam kapu, stari, ako si zaspao pred kraj zagrada...ona apokalipsa me uvek iznova prestravi 8O 8O a: Quote
Out Of Time Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 morash da nauchish da budesh hrabriji... muzika je jedna divna stvar... zagrade su zagrade... sleep is wrong ako nije nastao kao posledica zagrada... koja promaja// 8O Quote
azal Posted January 7, 2004 Author Report Posted January 7, 2004 and sleep hasn't ever done me any good yet... ( ) me malo smori kad stignem do sredine albuma....ali pocetak i kraj su savrseni.... AB mi je odlican od pocetka do kraja, zato ga i vise cenim. Quote
Александра Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Mislim da ih jurim vec dugo, jer imam samo par stvari sa neta, i da ces biti toliko ljubazan da mi u tome pomognes . hej, devojko! javi mi se, imam ja SVE od sigur ros i jos se tu nadje i neki spotic... nemam snage da pricam o njihovoj muzici... previse je tu osecanja koja se ne mogu izraziti tako lako ili uopste... Quote
Kent Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 elem, gy!be & sigur ros & explosions in the sky...kad bih to video uzivo, mogao bih da se ubijem narednog dana i da ne zalim ni za cim a: Quote
BodyRemover Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Da se ozivi topic malo viðrar vel til loftárása znaci 'good weather for an airstrike', nazvali su pesmu tako sto su gledali vesti tokom NATO agresije na Srbiju i culi da je to receno. Pevac Jonsi je gay i slep je na jedno oko od rodjenja. Inache "avionski" zvuk gitare potice odatle da je on svira gudalom. Cinela na kojoj je odsvirana pesma Ny Batteri je pronadjena na ulici, svidelo im se kako zvuci i tako snimise pesmu Agaetis Byrjun znaci "dobar pocetak", jedan prijatelj benda je prvi cuo tu pesmu i rekao "agaetis byrjun" Iron Maiden je jedan od omiljenih bendova pevaca Jonsija Medju celebrities postoji dosta ogromnih fanova ovog benda, neki od njih su brad pitt, madonna, tom cruise, gillian anderson, jason lee, tommy lee, natalie portman, david bowie, björk, moby, metallica, red hot chili peppers, bush, coldplay, foo fighters, rage against the machine, no doubt, radiohead... i tako... sigur ros vrh! poz Quote
Kent Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 eh, kad bi SVET imao jedno upraznjeno mesto za tebe, odmah bih poceo da ga kupujem new album update- 19th january 2004 recordings of the new album are going well, with foundations of 6 songs having been put down. the band is enjoying a different kind of creative process this time around and having fun with writing songs in the studio as they record as opposed to having written the songs long before recordings start, as was the case with ( ). it's also looking like there will be titles and lyrics on the album. it's expected to be finished in the autumn. Quote
BodyRemover Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Prica se da ce novi album biti prijemciviji (da ne kazem komercijalniji) od prethodnih. Verovatno ce se snimati u onom bazen-studiju. Sto se tice tracarenja u sredu uvece dobijas Idol_report za zine! To se publikovati mora! Nikako drugacije!!! poz Quote
Kent Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 nikako! znajuci da ce debela anastacia wannabe spodoba da pobedi, odlucih da bojkotujem do daljnjeg, ne zanima me nish vise i nema report za zine! nista ni od naslovne ni od pesme idola na cdu, iako rula! jer muzika me pokrece i okrece.............. 8) Quote
BodyRemover Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 A mozda da reportiram s Grandovih Zvezda? tamo su preiskreni! Debela ce verovatno i pobediti Zao mi samo zbog onog gaya sto je pevao prvi, u crvenoj kapi i onog cige u dilerskoj jakni sto je djuskao kao lud! Niko da se javi i kaze nesto o sigur/radiohead projektu. jako me zanima a niam jos nasao. poz Quote
azal Posted February 16, 2004 Author Report Posted February 16, 2004 a turneja Isis/Mogwai pre par godina?? 8O ne secam se kako se zove bend koji je bio predgrupa kad sam ih ja gledao...secam se da su svirali taj neki post-rock trip, da su bili iz San Francsiska, i da su smorili do jaja. Quote
Александра Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 elem, gy!be & sigur ros & explosions in the sky...kad bih to video uzivo, mogao bih da se ubijem narednog dana i da ne zalim ni za cim a: explosions in the sky tour dates: Jan 30 Amsterdam @ The Paradiso Jan 31 Antwerp @ De Natchden Festival Feb 02 Brighton @ Freebutt Feb 03 Birmingham @ Academy 2/3 Feb 04 Dublin @ The Hub Feb 05 Cork @ The Lobby Feb 06 Limerick @ The High School Feb 07 Belfast @ The Pavillion Feb 08 Manchester @ Night and Day Feb 09 Nottingham @ Rescue Rooms Feb 10 Bristol @ Thekla Feb 11 London @ The Barfly Feb 12 Leeds @ Met Uni Feb 13 Aberdeen @ Cafe Drummond Feb 14 Glasgow @ G2 Feb 15 Liverpool @ Barfly Feb 16 London @ ICA Feb 18 Paris @ TBA Feb 20 Barcelona @ Razzmatazz Feb 21 Madrid @ Moby Dick Feb 22 Bressuire @ TBA Feb 23 St. Nazaire @ TBA Feb 25 Strasbourg @ TBA Feb 26 Leuven @ Sojo Feb 29 Vienna @ TBA Mar 01 Budapest @ TBA Mar 02 Zagreb @ TBA Mar 03 Ljubljana @ TBA Mar 06 Koln @ Gebaude 9 Mar 07 Berlin @ Knaack Mar 08 Hamburg @ Tazhalle Mar 09 Utrecht @ Ekko ljudi hajmo do zagreba??? Quote
Александра Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Remover"]A kako je tek sa GYBE! !!!S njima su otprzili dve turneje. S kime su svirali kad si ti gledao starche? awwwwwwww, nikako njih da nabavim! podsecaju li na neki bend? Quote
Александра Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Remover"]Prica se da ce novi album biti prijemciviji (da ne kazem komercijalniji) od prethodnih. ah sranje. zasto svi moraju da se komercijalizuju? grrr... ali ne gubim nadu. nadam se da me sigur nece izneveriti Quote
Kent Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 elem, gy!be & sigur ros & explosions in the sky...kad bih to video uzivo, mogao bih da se ubijem narednog dana i da ne zalim ni za cim a: explosions in the sky tour dates: Jan 30 Amsterdam @ The Paradiso Jan 31 Antwerp @ De Natchden Festival Feb 02 Brighton @ Freebutt Feb 03 Birmingham @ Academy 2/3 Feb 04 Dublin @ The Hub Feb 05 Cork @ The Lobby Feb 06 Limerick @ The High School Feb 07 Belfast @ The Pavillion Feb 08 Manchester @ Night and Day Feb 09 Nottingham @ Rescue Rooms Feb 10 Bristol @ Thekla Feb 11 London @ The Barfly Feb 12 Leeds @ Met Uni Feb 13 Aberdeen @ Cafe Drummond Feb 14 Glasgow @ G2 Feb 15 Liverpool @ Barfly Feb 16 London @ ICA Feb 18 Paris @ TBA Feb 20 Barcelona @ Razzmatazz Feb 21 Madrid @ Moby Dick Feb 22 Bressuire @ TBA Feb 23 St. Nazaire @ TBA Feb 25 Strasbourg @ TBA Feb 26 Leuven @ Sojo Feb 29 Vienna @ TBA Mar 01 Budapest @ TBA Mar 02 Zagreb @ TBA Mar 03 Ljubljana @ TBA Mar 06 Koln @ Gebaude 9 Mar 07 Berlin @ Knaack Mar 08 Hamburg @ Tazhalle Mar 09 Utrecht @ Ekko ljudi hajmo do zagreba??? ja bih isao, qve mi!!! 3.je Opeth u Pesti, mozda odem 28.u Pestu, pa da spojim...ili u zg na explosions samo?? imas temu post-rock na istom ovom forumu, pa tamo vidi za gy!be! Quote
BodyRemover Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Konc ce biti odrzan u KSET. Cene ulaznica su jos nepoznate. poz Quote
Recommended Posts