azal Posted February 16, 2004 Author Report Posted February 16, 2004 hmmm...mozda bi ja mogao da odem na to....... Quote
Out Of Time Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 jebem ti FEST i ko ga izmisli! i Opeth je u sred FEST'a evo sad i Explosions... qurak: Opeth - Explosions? mmmmmmmmmmmm OPETH!!! Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 ja cu svoje recji sutra toliko volis Opeth? poz Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 jebem ti FEST i ko ga izmisli!i Opeth je u sred FEST'a evo sad i Explosions... qurak: Opeth - Explosions? mmmmmmmmmmmm OPETH!!! hmm, definitivno biram explosions. Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 no, mozda postoji sansa da sigur ros budu pozvani da sviraju na E X I T u. znam, znam sta vecina misli o exitu ali, iskreno, boli me uvo gde ce svirati, SAMO DA DODJU i da ih slusam LIVE!!! Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Remover"]Konc ce biti odrzan u KSET. Cene ulaznica su jos nepoznate. hajde javi kad saznas Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Vecina ne misli nista o exitu. isao sam svake godine otkad je organizovan i brdo dobro sam se proveo svaki put. to su ciste glasine za SR jer samo odrzavanje festa jos nije sasvim izvesno. ljudi nikako da skapiraju da srz festivala nisu ljudi koji nastupaju vec mesto i ljudi koji dolaze. poz Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 ljudi nikako da skapiraju da srz festivala nisu ljudi koji nastupaju vec mesto i ljudi koji dolaze ja to sve vreme pricam a niko mi ne veruje ma takvi su ljudi... Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 a sto se tice tih glasina za exit,... well, ako sr dodju na exit to ce biti zahvaljujuci meni :oops: pa jeste! nemate pojma kako nagovaram jednog tipa koji je u citavom tom sistemu te organizacije and stuff da ih nekako dovuce... ali velika je to ekipa... treba dosta love da nasa slatka drzava da za njihov dolazak... ili su to samo izgovori... ma ne znam, ali znam da moraju nasi organizatori nesto da urade povodom dovlacenja 'takvih' bendova... nasi mediji su za sve krivi. Quote
Kent Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 ja biram explosions pre opetha definitivno...the earth is not a cold dead place me je razvalio koliko ni svi opethi zajedno, a i opeth ce se gledati, ili na wackenu ili negde vec ...ako neko hoce da krene put zga, dobro dosao je... siigur je malo nerealno cimati, jer cenim da traze veliku kintu u odnosu na to koliko su ovde popularni (da ne kazem ne-popularni)... poz Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 hocu za zagreb ali ja bih prvo da saznam cenu karte ne bih da slogiram moje... ima vremena za to Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 nema vremena ni za sta, cena karte nije bitna, stvar ce se desiti prilicno brzo. 10ak dana... a ti fag keep your mouth shut! HAAARRR! poz Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 awww, koji je danas datum? i'm lost.... zar za 10ak dana? nemoguce... KOLIKO LOVE MI TREBA? kako bre cena karte nije bitna? pa nisam ja potomak bil gejtsa bre! Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 ja sam sinocj lupio/// treba ti oko 3500-4500 dinara, bezveze sam lupio i mislim da je stvarno tako. sa tom lovom bi bili pokriveni svi troskovi mislim (ne drzati me za rech) poz Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 hmm... raspitacu se jos. awwww....taaaaako mi se ide.... a jel ide neko na crno bijeli svet u petak u dobu? a jel su oni cesi vec bili u rexu? vrrrm se zovu mislim... Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 dosta spama ovde!!! ako BILO KOGA bilo sta zanima neka to pita na Post Rock topicu, ovaj je starting now zvanican i prica se samo o SR. Imam video gde se pevac i bubnjar ljube u usta poz Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 a ja trenutno imam samo fotografiju... uskoro cu skinuti sve spotove koji se mogu naci na netu ps a jel se spam na mene odnosi? Quote
azal Posted February 18, 2004 Author Report Posted February 18, 2004 Remover"]dosta spama ovde!!! ako BILO KOGA bilo sta zanima neka to pita na Post Rock topicu, ovaj je starting now zvanican i prica se samo o SR. Imam video gde se pevac i bubnjar ljube u usta poz ima kent sliku gde ja i ti spavamo u istom krevetu, pa sta sad? SPAM sigur ros ja sam jedino gledao spot za Svefn-G-Englar gde retardirani klinci djuskaju po livadi..and I jerked off to it. 8) poz poz Quote
Kent Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 znaci niste gledali nagradjeni untitled#1?? uhuhuhuhuhuh a vasu cu sliku da postujem uskoro, damn it`s good ALOGIJA KONZA! a: Quote
Александра Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 ja imam spotic gde sviraju ispred neke garaze... to je tzv. 'komsijski spot'!!! u publici [koja se sastoji od 15ak ljudi] su uglavnom sve neki matorci i deca... posle neko dete izadje i igra uz olsen olsen... Quote
Александра Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 znaci niste gledali nagradjeni untitled#1??uhuhuhuhuhuh nah... uskoro cu imati sve spotove od njih... Quote
marcoman Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 i, dobro, ko je sada iz Beograda od vas a bio bi voljan da mi sreze njihovu muziku uz minimalnu nadoknadu u vidu nekog praznog ili mozda punog diska Quote
BodyRemover Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 marcoman: edituj svoj post tako da govori: "Sigur Ros je zakon" a za ostalo me cimaj na PM. poz untitled 1 ima svoje ime - "vaka" poz Quote
Kveld Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Neshto sam srezala od njih , pojma nemam shta , ali ovako , na prvi pogled , ne deluju mi toliko muzichki originalno ,ovakve bendove je Kveld slushala sredinom i krajem devedesetih (Mogwai,Slint,Mercury Rev...)....shto se tiche nemuzichih aktivnost , hm , moram da priznam da ste me zainteresovali za ove Quote
GEFJON Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 state of mind[desire+expectation]in which 1 believes 1's desires=realised*[imperceptible,darkly romantic drops of aural power+tinted radiance+unadulterated purity]/ [delicate,transcedent swim - slow-burning sincere melancholic edge]+vivid soundscapes that=outer reaches of their collective imaginations + expansive,voluminious meisterwork bristling with beauty/intensity=10 minute opiums=innovative art=100% sigur ros a: a: Quote
Recommended Posts