Whitesnake_Zr Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 ROX Ne mogu to nigde da nadjem,pa ako bi mogli nesto da iskombinujemo... Quote
hypnos Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 ma da odswiraju foolin' i rock of ages !! meni je jak njihow kocert sa judasima ,maidenima i ozzijem u njemachkoj Quote
Rox Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 ROX Ne mogu to nigde da nadjem,pa ako bi mogli nesto da iskombinujemo... Ja nemam pojma kako se prebacuje sa VHS-a na komp. Ne znam ni sta treba od opreme. Sorry, jedino sto mogu je da pogledam ako ja to negdje mogu naci na netu. Quote
Whitesnake_Zr Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Postoji opcija da se prebaci sa VHS na DVD,ali komplikovano je i treba kesa...Ajde vidi ako ima to negde na netu,pa mi javi da skinem ukoliko staje na jednom cd-u.Ako ne,skines ti pa mi prodas. Quote
hypnos Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 ali zanimljiwo je da je bassista trebao da igra fudbal u engleskom klubu bleckburn ali je odluchio da swira u bend Quote
Whitesnake_Zr Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 E sad mi je Rick Savage jos veci baja! Quote
Shamandalie Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Meni se prethodni uopste nije svideo. Posle velikih hitova iz osamdesetih i sa pocetka devedesetih, ovaj bend nije uradio nista sto je vredno pomena. Quote
LazaGNR Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 I po meni dosta toga zasrali posle onog Vault-a (best of-a) Quote
LazaGNR Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Onaj Slang i one zajebancije posle tog albuma bas i ne Quote
Whitesnake_Zr Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Da...Kao i svi uspesni bendovi 80-tih,albumi koje su izdavali u drugoj polovini 90-tih nemaju veze sa zivotom. Quote
Buddha Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 meni se Slang bas bas svideo. jeste da je nekako ozbiljnija ploca i mracna, ali balade All I Want Is Everything, Where Does Love Go When It Dies i Pearl Of Euphoria su mi genijalne pesme. Quote
LazaGNR Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Na tom albumu (Slang) ima mozda par OK stvari (npr. ta balada All I Want Is Everything),ali ostale su mi... ...drugaciji neki fazon...nisu k'o pre Quote
Buddha Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 novi album je ok totalno. meni bolji od Euphoria-e i X. Quote
LazaGNR Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Novi nisam ni slusao (ne znam kakav je ). A nisam ni onaj predhodni (sa obradama)... Jebote,ne pratim ih toliko vise,haha Al' bih voleo da ih gledam (ako sve bude OK ovog leta) Quote
LazaGNR Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Neka me strepnja 'vata da cu se pomalo razocarati u njih (mislim,taj koncert;ako uopste i budem otisao na to) Prvo zbog (pretpostavljam) novog imidza (nisam video na sta lice u poslednje vreme,ali slutim ),a drugo zbog moguceg izbora pesama - slutim i to da ce svirati mahom novije stvari,a manje starije Quote
Whitesnake_Zr Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 (edited) Pure some sugar on me,Rock of ages i Love bites ce biti sto je vise nego odlicno. Edited May 6, 2008 by Whitesnake_Zr Quote
LazaGNR Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Naravno,tih/takvih pesama nikad dosta,al' me brine da ce od starih stvari svirati samo to (te 3 npr.) By the way,otkud znas za to da ce svirati? Quote
Whitesnake_Zr Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Pa i ne znam,pretpostavljam...To kao kad Bon Jovi ne bi svirao Livin on a prayer,Europe The Final Countdown i sl.Te tri pesme su njihov zastitni znak. Quote
Sleaze Glammer Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Neka me strepnja 'vata da cu se pomalo razocarati u njih (mislim,taj koncert;ako uopste i budem otisao na to) Prvo zbog (pretpostavljam) novog imidza (nisam video na sta lice u poslednje vreme,ali slutim ),a drugo zbog moguceg izbora pesama - slutim i to da ce svirati mahom novije stvari,a manje starije isto izgledaju... nesto stariji VIVIAN C. umesto onog preminulog ( zaboravio ime)... Novi album je OK. Nije dobar ko Pyromania ili Hysteria ali je u rangu sa Adrenalize Quote
Recommended Posts