Max Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 nisam siguran da li spada u hm ali eto...prichajte....... Quote
RNA Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Pa, nisu heavy metal. Mada, sve moze da se ubaci pod heavy metal. To je bar jasno. Quote
RNA Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Nemam pojma. Mislim da bi najbolji opis bio onaj sto su momci iz benda Wizzard ( sa dva 'z') dali za svoju muziku - 'black heavy metal'. Tu je negde, ali ima jos svega i svacega, pa se bas ne bi moglo reci da je cist heavy. Ali, nismo ovde bas neki puritanci, zar ne? Kad moze Pro-Pain na thrash, moze i Mercyful Fate na heavy forum. Quote
vudun Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Cini mi se (mada nisam bas najbolje siguran), da tema o njima postoji UPRAVO na thrash forumu, check in! Quote
RNA Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Ja sam, međutim, siguran da tema o njima postoji na thrash forumu. Quote
dr.lecter Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Moguce samo reci mi dje postoji temao Venom-u na Thrash forumu(osim one zakljuchane)? Quote
RNA Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Tema se zove 'Da li je Venom thrash metal'. Mislim da je negde na 4. ili 5. strani. Quote
Frankenchrist Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Mercyful Fate-Odlican bend!! Nazalost raspali su se. 9 im je definitivno zadnji album, procitao sam negde na netu da nemaju nameru da se opet okupljaju, jer su za zadnji album potrosili vise para na snimanje i sve ostalo nego sto su zaradili, tako da se King skoncentrisao samo na King Diamond. Don't Break The Oath i 9 su mi najbolji albumi (jes' da nisam cuo sve albume...). Quote
Grobodan Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Ma legende,bre,kraljevi mraka! Melissa i Dont break the Oath.... Quote
ba+a. Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Imam samo Don't Brake The Oath koji je odličan. Najjače pesme Gypsy i Come To The Sabbath. Quote
ba+a. Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Imam samo Don't Brake The Oath koji je odličan. Najjače pesme Gypsy i Come To The Sabbath. Quote
Srki Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Odlican bend! Gypsy je do jaja pesma! Quote
RNA Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Nije valjda da ti se samo "Gypsy" sviđa od svih onih pesama? "Nuns Have No Fun" je zakon! Quote
Srki Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Daleko od toga! Skoro sve pesme su zakon, Gypsy mi je najomiljenija, jer sam "sa njom poceo"... Quote
Frankenchrist Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Ubedljivo najludja pesma je "Insane" sa "9"-ke. Koliko su ludi rifovi u toj pesmi! 8O Quote
Grobodan Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 Meni je mnogo luda stvar Dead Again sa istoimenog albuma. Inace,od MF preferiram rani period,albumi Beginning,Melissa i Dont break the Oath,mada ni ovo kasnije nije uopste lose,cak stavise.Inace,jel neko cuo kako su Emperor obradili "Gypsy"?Strava je obrada! Quote
RNA Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 A baš bi me začudilo da se nekom ko ima takvo korisničko ime ne sviđa Emperor obrada. Quote
ba+a. Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 A kakvo mi je to korisničko ime? 8) Quote
RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Oh, pa samo jedna od najboljih Emperor pesama. 8O Quote
ba+a. Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Cool, nisam znao. 8) Šta sve naučiš na YuMetal-u. 8) Quote
Recommended Posts