RNA Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Supreme Music Creations will re-release the ZOSER MES album "Vizier of Wasteland" in early June with improved artwork and previously unreleased tracks. The CD was a collaboration between MERCYFUL FATE guitarists Michael Denner and Hank Shermann. Originally released in 1991 on Zoser Records, "Vizier of Wasteland" featured the following lineup: Kenny Lübke - vocals Hank Shermann - guitar Michael Denner - guitar Claus Weiergang – bass "Vizier of Wasteland" original track listing: 01. Desert Of Deception 02. The Crimson Moon 03. Another Time 04. Wasteland 05. Mesmerization Eclipse 06. Street Heat Zoser 07. Sweet Tzantza 08. Elictizm 09. Desecration Of Souls Cuo sam da je ovo dobro, ali nisam slusao... Eto prilike da se konacno nabavi. Supreme Music Creations... То бејаху они Грци што су радили реиздање Warlord "Deliver Us" на плочи??? Quote
Valkyrie Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Mene zanima gde, kada i kako počinje priča sa Melissa-om... ako postoji neka posebna priča iza toga. Quote
APOHAKC Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 (edited) Jebiga... Evo, pitaj Kinga +374834802934705 Edited June 25, 2007 by Aronax Of Steel Quote
Valkyrie Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 (edited) Ne, ok, saznala sam... naravno - postoji priča i to kakva priča Broj...? Edited June 25, 2007 by Valkyrie Quote
gavrosaurus Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 (edited) Ух, данас сам (најзад!) набавио "The Return of the Vampire" кога сам имао на траци много година али набасам на неке Mercyful Fate линкове мало пре и наравно ... Избор бр. 1. Врх heavy metala: Burning the Cross Curse of the Pharaos Return of the Vampire и наравно A Corpse Without Soul Иначе, слушајући ово сада, присетим се нечега што сам давно приметио: Metallica је украла један рифчић на Seek & Destroy из Curse of the Pharaos. Приметићете. Како ово јебе кеве! Сјајно! And so I saw it The birth of a vampire Edited August 31, 2007 by gavrosaurus Quote
ThePowerhead Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Supreme Music Creations will re-release the ZOSER MES album "Vizier of Wasteland" in early June with improved artwork and previously unreleased tracks. The CD was a collaboration between MERCYFUL FATE guitarists Michael Denner and Hank Shermann. Originally released in 1991 on Zoser Records, "Vizier of Wasteland" featured the following lineup: Kenny Lübke - vocals Hank Shermann - guitar Michael Denner - guitar Claus Weiergang – bass "Vizier of Wasteland" original track listing: 01. Desert Of Deception 02. The Crimson Moon 03. Another Time 04. Wasteland 05. Mesmerization Eclipse 06. Street Heat Zoser 07. Sweet Tzantza 08. Elictizm 09. Desecration Of Souls Cuo sam da je ovo dobro, ali nisam slusao... Eto prilike da se konacno nabavi. Nemam pojma kakvo je, ali ima li tu bubnjara? Quote
Tower... Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Sramota me je što sam tako skoro otkrio ovaj bend... Ništa me nije oduševilo toliko još od otkrića Megadetha... I, ne nisam saznao za bend putem Metallice, već sam saznao da je King Diamond bio lični prijatelj Antona LaVeya, pa reko' da poslušamo i to... Volim da zaista polako i detaljno slušam muziku, tako da za sada slušam samo prvi EP iz '82. koji je nenormalno do jaja... :/ Quote
Angelystor Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Nikad nije kasno..nikad nije kasno... najlepse je tako..ja odslusham po nekih 30 bendova nedeljno nebitnih..i onda sa vremena na vreme naidje nesto tako jako da me oduva sas sve stolicom...e bash ti bendovi me teraju da i dalje slusham...i necu prestati da slusham... A ako si odlepio sa Nuns, uh..ne znas ni sam sta te cheka... Quote
Grobodan Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Prosto ovlazim gacice kad pomislim sta ga ceka, i zavidim jer bih voleo da mogu ponovo da prozivim te momente prvih slusanja Fate-a. I DENY JESUS CHRIST, THE DECEIVER!!!! Quote
Black Diamond Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 pa on je dobio tog kostura kojeg je nazvao Melissa, tako mu doslo, ona je imala na lobanji kao udubljenje i King se onda pitao kako je umrla, lobanju su ukrali valjda prosle godine i King apeluje da mu se vrati Quote
EnKi Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 http://www.mediafire.com/?fdnkz1vgymd Mercyful Fate - Live From The Depths Of Hell (1984) - odlican bootleg, u slucaju da se nije pominjao na ovim stranicama... Quote
Sandman Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Au jbt ova tema zavrshila na 3. strani. Ajmo back to the top. Quote
RNA Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Па, кад се ништа ново не дешава с бендом. Quote
Sandman Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 A verovatno ni nece. Shanse da se ponovo okupe i snime novi album su minimalne. Mada...mozhda je i bolje ovako,a ne da zaseru. Quote
Wise Owl Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 A verovatno ni nece. Shanse da se ponovo okupe i snime novi album su minimalne. Mada...mozhda je i bolje ovako,a ne da zaseru. King ne moze da zasere Quote
Alucard Earl Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Nikada nije niti ce moci.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
azal Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 zakljucio sam u poslenjih mesec dana da je Time mnogo potcenjen Quote
Grobodan Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Pa za mene je svaki njihov album iz devedesetih potcenjen, ali zasto bas taj? Quote
RNA Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Какво питање... па, зато што је баш њега узео да слуша. Quote
azal Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 fali vise racionalnih ljudi poput tebe na ovom forumu Quote
HADES Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Time mi je možda i najkompletniji MF album, a i definitivno mi je najbolji njihov album iz 90-ih, mada i In the shadows i Into the unknown su dosta jaki... Quote
Recommended Posts