Dekapitator_Prisoner Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Stigao mi Satan's Tomb EP, odmah da kazem da ovaj kurton na vokalu ubija svu magiju. Muzika okej ali nema nekog mindfucka, standardan americki HM. Iskreno svi ti njihovi projekti van MFate su i bili bezveze, ovaj je jos medju boljima. Nema nista dok se ne skupi sva ekipa i krene da cepa kako treba. Ja sam skoro cuo teaser za taj EP, i tu mi je vec smrdelo da nesto nije kako valja. Jel muzicki tu nema bas nista zanimljivo ? Quote
Grobodan Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Pa ono, klasican taj HM zvuk koji su ovi dvojica patentirali. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Kapiram da je to taj saund, nego pitam jel ima neka pesma koja moze da se izdvoji da valja ? Posto ono sto sam ja cuo na teaseru ni malo ne obecava. Quote
Talvi Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 ne jebe grob to izdvajanje pesama, on albume sluša jedino kao celinu, je l' tako? Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 ne jebe grob to izdvajanje pesama, on albume sluša jedino kao celinu, je l' tako? Slusam i ja kao celinu, al` nije zgoreg da na toj celini imas nesto za sta mozes da se uhvatis. Quote
Grobodan Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 nije zgoreg da na toj celini imas nesto za sta mozes da se uhvatis. 1 Quote
lemmy sixx Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 ne jebe grob to izdvajanje pesama, on albume sluša jedino kao celinu, je l' tako? Naravno, nista mu nazao nisu uradili i nece da se svadja sa njima. 1 Quote
Grobodan Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Posebno ljude koje poznajem. Njih nikad ne bih trolovao. Princip je to. Quote
Demon Seed Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Hoćeš da kažeš da ženu jebeš kao celinu? Quote
Grobodan Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Evo ga EP Denner / Shermann https://yadi.sk/d/Qc3-qI6IjTsj7 Quote
[Nocturno] Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Aranzmani ocaj, vokal ocaj, solaze super. Kupicu kad neko bude prodavao za 300 kinti. Quote
azal Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 odem na neki drugi forum sto citam da vidim sta ljudi kazu "I've had it in my inbox for a week or so, but I can't bring myself to listen to it, because I hate that vocalist so much. I just know it's going to be unbearable." "I refuse to listen to anything with Peck singing." izgleda da muzicari koji angazuju ovog idiota cuju nesto sto fanove ne cuju Quote
Grobodan Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Lik je toliko ravan i bez emocije ikakve da je to cudo. Mislim jbt svirali ste sa Kingom, dajmo malo truda i maste jebote. Quote
azal Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 meni on zvuci kao da radi parodiju na heavy metal pevanje. Quote
Grobodan Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Pa nekako je u fazonu da peva kako treba po nekom pravilu to da bude ali nema nikakav punch pa to ispadne parodicno. A zna se da bih ja Denneru i Shermanu decu radjao. Quote
lemmy sixx Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Brate koliko kenjate, uopste nije toliko los vokal. Nije nista posebno, prosek, ali toliko los koliko vi tvrdite nije. Nije losa pesma, vozi. Iako, mnogo vise sam ocekivao. Solaze su odlicne, i onaj rif na refrenu jebe keve. Produkcija je ocajna, ko da su platili 30 eura Luki Matkovicu, Aci Lukasu metala. I mogli su bendu dati neko ime, ovo zvuci ko nesto gde bi radio Radomir Bogdanovic. Quote
Angelystor Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 Ova "New Gods" mi ubedljivo najbolja na albumu, jedina i da me nešto iole podseća na MF. Ovo ostalo ni na Seven Witches album ne bih stavio. Quote
Grobodan Posted May 6, 2016 Report Posted May 6, 2016 Denner Shermann album u junu http://www.blabbermouth.net/news/dennershermann-feat-mercyful-fate-guitarists-masters-of-evil-album-due-in-june/ Blah. Quote
Јарослав Posted May 13, 2016 Report Posted May 13, 2016 kakav je ovo Don't Break The Oath ft. Melissa omot Quote
azal Posted May 13, 2016 Report Posted May 13, 2016 ako nece od stare slave da se prodaju albumi od ceka ce? sjajnog performansa ovog pevaca iz Cage-a? Quote
Chicken Little 420 Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 http://getmetal.org/heavy-metal/104854-denner-shermann-masters-of-evil-2016.html Quote
Recommended Posts