Angelystor Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Shto se tiche Diamond albuma - "Puppet Master" pricha se meni najvishe svidela, a josh vishe kada sam gledao onaj Bonus Dvd Quote
Grobodan Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Uh,valjda ce to da bidne na gigu da se kupi,omasio sam ga u Mordoru za par dana i popizdeo. @Vanish:Osh mozda da prodash? Quote
Angelystor Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 a-a secem vene na Magic i Ritual Quote
Grobodan Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 A meni:Emerencia(what are you doing with that KNIFE??? ) Quote
Angelystor Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 ali scena na koju se ja jezim je ona kad mu vade ochi! Quote
ba+a. Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ja secem vene na ceo taj album ,mada nisam jos video taj dvd jebem li ga,valjda ce mi franja donese kad dodje u bg. Quote
Frankenchrist Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ja secem vene na ceo taj album ,mada nisam jos video taj dvd jebem li ga,valjda ce mi franja donese kad dodje u bg. A jebiga, da si rekao ranije gledao bi ga jos letos, uzeo sam ga isto jutro cim je izasao, i jos je bio topao Cd i smrdeo je, ne mozes da verujes! Quote
Kali Agna Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 ne mogu da se pohvalim da imam dug staz slusanja ovog benda, ali mislim da su uz mercyful samo dva-tri benda uspela ovako da me zalude... obozavam gotovo radove sve zakljucno sa 9, mada stavljam akcenat na prva cetiri albuma... a corps without soul, a dangerous meeting, gypsy & devil eyes su po meni pesme za sva vremena Quote
vlad Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ljudi, 'ajde da pokrenemo internet akciju prikupljanja glasova za ponovno osnivanje Mercyful Fate-a!!!!!! Ja jednostavno moram vidjeti taj bend uživo prije smrti!!!! Quote
Angelystor Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ma oformice se oni opet..ali to ne znachi da ce doci i kod nas Quote
Kali Agna Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ljudi, 'ajde da pokrenemo internet akciju prikupljanja glasova za ponovno osnivanje Mercyful Fate-a!!!!!! Ja jednostavno moram vidjeti taj bend uživo prije smrti!!!! ma bolje bre da osnujemo tribute Quote
Lucio Holocausto Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ja sam za... ja ću da koristim kao vokal... "Nightmare be thy name" Quote
Гера Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 ako mozes da izvuces dajmonda, ja ti sviram bass! Quote
vlad Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Zaboravi, ja sam bass i vokal!!!!! LOOOOLLLLL Majke mi, bio bih spreman ići u Dansku na koncert kada bi se ponovo sastali!!!!! Quote
RNA Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 ako mozes da izvuces dajmonda, ja ti sviram bass! Ко ме је звао? Истина је да ми 'From The Other Side' не лежи баш најбоље, али нпр. '7th Day Of July 1777' или 'Welcome Home'... Ухуху! Quote
Гера Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 (edited) za tebe, bosko, znam da mozes, a vi i svirate dajmonda! total rispekt! Edited February 3, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
RNA Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Дај више да купимо Ђигобановићу ону дуплу, пева ми се 'Welcome Home', а он неће јер има дупле на њој. Па, мислим... Quote
Lucio Holocausto Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 ako mozes da izvuces dajmonda, ja ti sviram bass! Samo nam fali bubanj... ja mogu ostalo bez problema da nađem... Sad baš King Diamonda bi išlo teže, ali pesme MF bi mogle... A za visoke glasove bi ubacili moju drugaricu Quote
Kali Agna Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 ako mozes da izvuces dajmonda, ja ti sviram bass! khm khm Quote
vlad Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 (edited) Ma jok, početak pjesme Sweet Leaf!!! Edited February 4, 2006 by vlad Quote
Kali Agna Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 sirup za kasalj? pa s obzirom da po ceo dan pevam mercyful, dobro bi mi dosao Quote
Lucio Holocausto Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 pa s obzirom da po ceo dan pevam mercyful, dobro bi mi dosao Quote
Kali Agna Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 (edited) jok, tablete od islandskog lishaja su zakon Edited February 13, 2006 by Kali Yuga Quote
Recommended Posts